Steel Coil & Plate

  • GI/SGCC DX51D Séng Cold rolled coil/Hot Dipped Galvanized Steel Coil/Lambar/Piring/Strip

    GI/SGCC DX51D Séng Cold rolled coil/Hot Dipped Galvanized Steel Coil/Lambar/Piring/Strip

    Galvanized (Séng-coil) coil nu hiji lambar baja ieu immersed dina mandi séng molten ambéh beungeut tataman kana lambar zinc.At hadir pamakéan utama prosés produksi séng kontinyu, nyaeta, lambaran baja digulung kontinyu. dip dina mandi lebur séng plating dijieunna tina lambaran baja galvanized; Alloy galvanized steel sheet.This jenis pelat baja dijieun ku metoda hot dip, tapi sanggeus slot, geuwat dipanaskeun nepi ka suhu ngeunaan 500 ℃, éta nyieun generasi séng a...
  • HDGI / GI Hot Dipped Galvanized Steel coil

    HDGI / GI Hot Dipped Galvanized Steel coil

    Galvanized (Séng-coil) coil nu hiji lambar baja ieu immersed dina mandi séng molten ambéh beungeut tataman kana lambar zinc.At hadir pamakéan utama prosés produksi séng kontinyu, nyaeta, lambaran baja digulung kontinyu. dip dina mandi lebur séng plating dijieunna tina lambaran baja galvanized; Alloy galvanized steel sheet.This jenis pelat baja dijieun ku metoda hot dip, tapi sanggeus slot, geuwat dipanaskeun nepi ka suhu ngeunaan 500 ℃, éta nyieun generasi séng a...
  • G30 G60 G90 GI Galvanized Steel Coils Pikeun Industrial

    G30 G60 G90 GI Galvanized Steel Coils Pikeun Industrial

    Galvanized (Séng-coil) coil nu hiji lambar baja ieu immersed dina mandi séng molten ambéh beungeut tataman kana lambar zinc.At hadir pamakéan utama prosés produksi séng kontinyu, nyaeta, lambaran baja digulung kontinyu. dip dina mandi lebur séng plating dijieunna tina lambaran baja galvanized; Alloy galvanized steel sheet.This jenis pelat baja dijieun ku metoda hot dip, tapi sanggeus slot, geuwat dipanaskeun nepi ka suhu ngeunaan 500 ℃, éta nyieun generasi séng a...
  • Prosés Precision on Steel-Plasma CNC motong plat baja

    Prosés Precision on Steel-Plasma CNC motong plat baja

    Ngolah jero beusi sareng baja nyaéta pikeun ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa sareng kawat janten produk anu tiasa langsung dianggo ku pangguna ku cara motong, ngalempengkeun, merata, mencét, ngagulung panas, ngagulung tiis, stamping sareng prosés produksi anu sanés.Urang tiasa ngalakukeun rupa prosés precision on baja.Beveled End Steel Cap Swage n 'Hole Bending n' Punching hole Nyieun Groove Threading n' Coupling Welded Part for Solar Mounting System Galvanized U Attachment pikeun Ground Mounting Steel Pip...
  • Cold Rolled Electro Galvanized Steel Coils GI, Hot Dip Galvanized Steel Coil

    Cold Rolled Electro Galvanized Steel Coils GI, Hot Dip Galvanized Steel Coil

    Galvanized (Séng-coil) coil nu hiji lambar baja ieu immersed dina mandi séng molten ambéh beungeut tataman kana lambar zinc.At hadir pamakéan utama prosés produksi séng kontinyu, nyaeta, lambaran baja digulung kontinyu. dip dina mandi lebur séng plating dijieunna tina lambaran baja galvanized; Alloy galvanized steel sheet.This jenis pelat baja dijieun ku metoda hot dip, tapi sanggeus slot, geuwat dipanaskeun nepi ka suhu ngeunaan 500 ℃, éta nyieun generasi séng a...
  • Strip Galvanized, lambaran galvanis, kualitas coil baja galvanis / lambar palapis séng

    Strip Galvanized, lambaran galvanis, kualitas coil baja galvanis / lambar palapis séng

    Galvanized (Séng-coil) coil nu hiji lambar baja ieu immersed dina mandi séng molten ambéh beungeut tataman kana lambar zinc.At hadir pamakéan utama prosés produksi séng kontinyu, nyaeta, lambaran baja digulung kontinyu. dip dina mandi lebur séng plating dijieunna tina lambaran baja galvanized; Alloy galvanized steel sheet.This jenis pelat baja dijieun ku metoda hot dip, tapi sanggeus slot, geuwat dipanaskeun nepi ka suhu ngeunaan 500 ℃, éta nyieun generasi séng a...
  • Steel Coil & Plate

    Steel Coil & Plate

    Galvanized (Séng-coil) coil nu hiji lambar baja ieu immersed dina mandi séng molten ambéh beungeut tataman kana lambar zinc.At hadir pamakéan utama prosés produksi séng kontinyu, nyaeta, lambaran baja digulung kontinyu. dip dina mandi lebur séng plating dijieunna tina lambaran baja galvanized; Alloy galvanized steel sheet.This jenis pelat baja dijieun ku metoda hot dip, tapi sanggeus slot, geuwat dipanaskeun nepi ka suhu ngeunaan 500 ℃, éta nyieun generasi séng a...
  • Hot Diped Galvanized Steel Coil Z275G/M2 (Slit tepi)

    Hot Diped Galvanized Steel Coil Z275G/M2 (Slit tepi)

    Galvanized (Séng-coil) coil nu hiji lambar baja ieu immersed dina mandi séng molten ambéh beungeut tataman kana lambar zinc.At hadir pamakéan utama prosés produksi séng kontinyu, nyaeta, lambaran baja digulung kontinyu. dip dina mandi lebur séng plating dijieunna tina lambaran baja galvanized; Alloy galvanized steel sheet.This jenis pelat baja dijieun ku metoda hot dip, tapi sanggeus slot, geuwat dipanaskeun nepi ka suhu ngeunaan 500 ℃, éta nyieun generasi séng a...
  • sertipikat BIS PPGI prepainted coil baja galvanized pikeun roofing coil baja

    sertipikat BIS PPGI prepainted coil baja galvanized pikeun roofing coil baja

    Galvanized (Séng-coil) coil nu hiji lambar baja ieu immersed dina mandi séng molten ambéh beungeut tataman kana lambar zinc.At hadir pamakéan utama prosés produksi séng kontinyu, nyaeta, lambaran baja digulung kontinyu. dip dina mandi lebur séng plating dijieunna tina lambaran baja galvanized; Alloy galvanized steel sheet.This jenis pelat baja dijieun ku metoda hot dip, tapi sanggeus slot, geuwat dipanaskeun nepi ka suhu ngeunaan 500 ℃, éta nyieun generasi séng a...
  • Plat baja

    Plat baja

    1. baja Struktural Ieu utamana dipaké pikeun produksi struktur baja, sasak, kapal jeung kandaraan.2. Weathering baja Tambihan unsur husus (P, Cu, C, jsb) ngabogaan résistansi korosi alus sarta lalawanan korosi atmosfir, sarta dipaké dina produksi peti, kandaraan husus, sarta ogé pikeun wangunan wangunan.3. Hot digulung baja Karbon baja husus, baja alloy jeung alat baja keur struktur mékanis umum dipaké dina produksi rupa bagian mékanis ...