Pipa buleud baja

  • Pipa Baja (Pipa Baja)

    Pipa Baja (Pipa Baja)

    pipa baja dilas kalawan palapis dip panas atawa palapis listrik-galvanized dina beungeut pipa baja galvanized.Galvanizing tiasa ningkatkeun résistansi korosi pipa baja sareng manjangkeun umur jasana.Pipa Galvanized loba dipaké, teu ngan salaku pipelines pikeun cai, gas, minyak jeung cairan-tekanan low umum lianna, tapi ogé salaku pipa sumur minyak jeung pipelines minyak dina minyak bumi?industri, utamana dina widang minyak lepas pantai, pamanas minyak, coolers kondensasi, tabung pikeun distilasi batubara a ...
  • Epoxy bubuk coated pipe jadwal harga baja alloy tina pipa baja dilas diaméterna 60mm kalawan palapis fbe

    Epoxy bubuk coated pipe jadwal harga baja alloy tina pipa baja dilas diaméterna 60mm kalawan palapis fbe

    Pipa sprinkler seuneu mangrupikeun komponén tina sistem sprinkler pemadam seuneu anu ngaluarkeun cai nalika seuneu dideteksi yén suhuna ngaleuwihan suhu anu parantos ditangtukeun.Pipa sprinkler seuneu dianggo sacara éksténsif di sakuliah dunya.Aya sababaraha sprinklers disadiakeun ku suppliers pipe sprinkler seuneu, kawas respon gancang, respon baku, CMSA, padumukan, ESFR.Epoxy Coated Steel Pipe mangrupikeun sakumpulan pipa logam anu dilapis ku bahan epoksi.Epoxy mangrupikeun nami ...
  • Pra Galvanized Steel Screw hansip Steel Pipe pikeun Solar Tracker

    Pra Galvanized Steel Screw hansip Steel Pipe pikeun Solar Tracker

    bubuka: Tianjin Laskar Pelangi geus nempatkeun tekenan leuwih administrasi, bubuka staf berbakat, nguatkeun pangwangunan wangunan tim, nyobian teuas pikeun naekeun standar sarta liability eling konsumén tanaga.Pausahaan kami parantos suksés ngahontal Sertifikasi IS9001 sareng Sertifikasi CE Éropa.Urang mindeng concertrating on nyieun solusi kreatif anyar pikeun minuhan requests ti konsumén urang sakuliah dunya.Pipa baja dilas sareng palapis dip panas ...
  • Hot Dipped Galvanized Pipa Baja Bulat/GI Pipa/Dilas panas dipped galvanized hideung pipa baja buleud

    Hot Dipped Galvanized Pipa Baja Bulat/GI Pipa/Dilas panas dipped galvanized hideung pipa baja buleud

    Bisnis urang nempatkeun tekenan kana administrasi, bubuka staf berbakat, ditambah pangwangunan wangunan tim, nyobian teuas pikeun naekeun standar na liability eling konsumén tanaga.Perusahaan kami suksés ngahontal Sertifikasi IS9001 sareng Sertifikasi CE Éropa tina Bahan Gedong Cina, Pipa Baja, Urang difokuskeun nyayogikeun jasa pikeun klien kami salaku unsur konci dina nguatkeun hubungan jangka panjang urang.kasadiaan kontinyu kami tina kelas luhur ...
  • Pipa baja dilapis bubuk

    Pipa baja dilapis bubuk

    Tianjin Laskar Pelangi Steel Grup diadegkeun dina 2000, lokasina di Tianjin Kota.Kalayan ngembangkeun 20 taun katukang, Laskar Pelangi janten perusahaan beusi sareng baja terpadu tina pipa baja galvanized, bar sudut baja galvanized, profil galvanized, struktur baja ageung galvanized pikeun tim construction.Our gaduh téknologi manufaktur, pangalaman ngolah, kamampuan rékayasa sareng parabot canggih.Jalma-jalma urang cerdas sareng rajin.produk urang ngawengku str baja badag ...
  • Pipa Steel Cut Nyak Dien ka Panjang

    Pipa Steel Cut Nyak Dien ka Panjang

    Urang tiasa motong pipa ka panjangna certin nurutkeun sarat customer urang.Katerangan Produk Ngaran produk pipa baja galvanized panas dicelup Pipa tungtung polos tungtung Pipa Panjang 3 méter-12 méter Luar daimeter 1/2 inci-8 inci Pipa fittings threaded, gandeng, caps, flange, jsb Bahan Q195, Q235, Q235B, St37-2 , St52, SS400, STK500, ASTM A53, S235JR Standar API 5CT, GB/T3091, ASTM A53, JIS G 3443 Surface galvanized Séng Palapis > 210g/m2 Istilah pamayaran T/T, L...
  • Pipa baja galvanis / pipa baja bulat galvanis dicelup panas / pipa gi pipa pra galvanis pipa baja galvanis

    Pipa baja galvanis / pipa baja bulat galvanis dicelup panas / pipa gi pipa pra galvanis pipa baja galvanis

    Bisnis urang nempatkeun tekenan kana administrasi, bubuka staf berbakat, ditambah pangwangunan wangunan tim, nyobian teuas pikeun naekeun standar na liability eling konsumén tanaga.Perusahaan kami suksés ngahontal Sertifikasi IS9001 sareng Sertifikasi CE Éropa tina Grosir OEM Cina Pabrik Dijual Dagang 1/4 Inch ERW Round Carbon Steel Pipe, Urang sering konsér dina nyiptakeun solusi kreatif anyar pikeun nyumponan paménta ti para nasabah di mana waé di ...
  • Bubuk coated Steel pipe

    Bubuk coated Steel pipe

    ASTM A795 bubuk coated Steel Pipe Steel Pipe pikeun sistem tarung seuneu.Hot dip galvanized + bubuk coated pipe ieu populérna dipaké dina Bengkel Steel, Struktur Baja Platform, Steel Fabricated House, Struktural Roofing, pigura Bagian, Steel Walkway na lanté, Steel Struktur Sasak.Pipa sayogi dina warna anu béda-béda palapis bubuk anu pikaresepeun sareng bérés anu disaluyukeun.
  • Pipa baja anti korosi bawah tanah lukisan bubuk epoxy spiral pipa baja dilas

    Pipa baja anti korosi bawah tanah lukisan bubuk epoxy spiral pipa baja dilas

    Item Dicét sprinkler steel pipe Kelas 10 #, 45 #, 16Mn, 20 #, A53 (A, B), A106 (B, C), Q235, Q345, Q195, Q215 Kandel: 0.7mm - 20mm Bagéan Bentuk Babak Diaméter Luar 20mm - 2820mm Tempat Asal Cina Aplikasi Mindahkeun cairan, seuneu sistem tarung sprinkler pipe, minyak widang pipe Téhnik Tiis ditarik permukaan palapis epoxy bubuk Pipe Husus API Pipe Alloy Atawa Henteu Non-alloy kasabaran ± 3% Tipe dilas pipa baja Processing Service Bending, W. ..
  • Steel dilas pipe pipah pikeun Produk Steel

    Steel dilas pipe pipah pikeun Produk Steel

    pipa baja dilas kalawan palapis dip panas atawa listrik-galvanized? palapis dina beungeut pipa baja galvanized.Galvanizing tiasa?ningkatkeun résistansi korosi pipa baja sareng manjangkeun umur jasana.Pipa Galvanized loba dipaké, teu ngan salaku pipelines pikeun cai, gas, minyak jeung cairan-tekanan low umum lianna, tapi ogé salaku pipa sumur minyak jeung pipelines minyak dina minyak bumi?industri, utamana dina widang minyak lepas pantai, pamanas minyak, coolers kondensasi, tabung pikeun distilasi batubara ...
  • Hot dipped galvanized steel roundgi pipe pre galvanized steel pipe galvanized pipe na tube

    Hot dipped galvanized steel roundgi pipe pre galvanized steel pipe galvanized pipe na tube

    Bisnis urang nempatkeun tekenan kana administrasi, bubuka staf berbakat, ditambah pangwangunan wangunan tim, nyobian teuas pikeun naekeun standar na liability eling konsumén tanaga.Perusahaan kami suksés ngahontal Sertifikasi IS9001 sareng Sertifikasi CE Éropa tina Grosir OEM Cina Pabrik Dijual Dagang 1/4 Inch ERW Round Carbon Steel Pipe, Urang sering konsér dina nyiptakeun solusi kreatif anyar pikeun nyumponan paménta ti para nasabah di mana waé di ...
  • Hot Dip Galvanized GI Pipe Pra Galvanized Steel Pipe sareng Tube Pikeun Konstruksi pipa sareng tabung struktural

    Hot Dip Galvanized GI Pipe Pra Galvanized Steel Pipe sareng Tube Pikeun Konstruksi pipa sareng tabung struktural

    Bisnis urang nempatkeun tekenan kana administrasi, bubuka staf berbakat, ditambah pangwangunan wangunan tim, nyobian teuas pikeun naekeun standar na liability eling konsumén tanaga.Perusahaan kami suksés ngahontal Sertifikasi IS9001 sareng Sertifikasi CE Éropa tina Grosir OEM Cina Pabrik Dijual Dagang 1/4 Inch ERW Round Carbon Steel Pipe, Urang sering konsér dina nyiptakeun solusi kreatif anyar pikeun nyumponan paménta ti para nasabah di mana waé di ...
  • Hot dip galvanis kerung gi minyak galvanis erw karbon ms buleud karbon low pipa baja seamless

    Hot dip galvanis kerung gi minyak galvanis erw karbon ms buleud karbon low pipa baja seamless

    Bisnis urang nempatkeun tekenan kana administrasi, bubuka staf berbakat, ditambah pangwangunan wangunan tim, nyobian teuas pikeun naekeun standar na liability eling konsumén tanaga.Perusahaan kami suksés ngahontal Sertifikasi IS9001 sareng Sertifikasi CE Éropa tina Grosir OEM Cina Pabrik Dijual Dagang 1/4 Inch ERW Round Carbon Steel Pipe, Urang sering konsér dina nyiptakeun solusi kreatif anyar pikeun nyumponan paménta ti para nasabah di mana waé di ...