Séjén Tiis Ngawangun Steel

  • Tiis Rolled Struktural Steel Lambaran tumpukan

    Tiis Rolled Struktural Steel Lambaran tumpukan

    Katerangan Produk: Tihang lembaran dianggo dina struktur penahan bumi dimana tingkat permukaan diferensial kedah diadegkeun.Lambaran tumpukan ngabentuk antarbeungeut nangtung.Tihang lambar baja dipaké pikeun tembok panahan samentara sareng permanén.Struktur kalebet ruangan bawah tanah, tempat parkir bawah tanah sareng abutment pikeun sasak kalebet sasak integral.Kaunggulan produk: 1.With kapasitas bearing kuat sarta struktur lampu, tembok kontinyu diwangun ku tumpukan lambar baja boga kakuatan tinggi ...
  • Omega Husus ngawangun Bagéan Steel

    Omega Husus ngawangun Bagéan Steel

    Pedaran produk: 1) Bahan: Q195, Q235, Q345, SS400, A36? atawa ST37-2 2) Perlakuan permukaan: Galvanized, Cat, Hideung channel bar hampang.3) packing: Dina kebat, sakumaha sarat husus customer 4) Aplikasi:? tutuwuhan industri modern, rumah kaca tatanén, pabrik peternakan, stockroom-gaya supermarket, showroom mobil, tempat olahraga, quay héd, struktur baja tutuwuhan kakuatan, fasilitas bandara, konstruksi industri, industri mobil, stasiun tanaga surya, manufaktur mesin, tihang baja, kapal ...
  • Karbon Steel Z ngawangun Channel Bagéan Purlin

    Karbon Steel Z ngawangun Channel Bagéan Purlin

    Tihang lembaran dianggo dina struktur penahan bumi dimana tingkat permukaan anu diferensial kedah ditetepkeun.Lambaran tumpukan ngabentuk antarbeungeut nangtung.Tihang lambar baja dipaké pikeun tembok panahan samentara sareng permanén.Struktur kalebet ruangan bawah tanah, tempat parkir bawah tanah sareng abutment pikeun sasak kalebet sasak integral.Kaunggulan produk: 1.With kapasitas bearing kuat sarta struktur lampu, tembok kontinyu diwangun ku tumpukan lambar baja boga kakuatan tinggi na rigidity.2. Saé w...
  • Baja Lambaran Tihang

    Baja Lambaran Tihang

    Tihang lembaran dianggo dina struktur penahan bumi dimana tingkat permukaan anu diferensial kedah ditetepkeun.Lambaran tumpukan ngabentuk antarbeungeut nangtung.Tihang lambar baja dipaké pikeun tembok panahan samentara sareng permanén.Struktur kalebet ruangan bawah tanah, tempat parkir bawah tanah sareng abutment pikeun sasak kalebet sasak integral.Kaunggulan produk: 1.With kapasitas bearing kuat sarta struktur lampu, tembok kontinyu diwangun ku tumpukan lambar baja boga kakuatan tinggi na rigidity.2. Saé w...
  • Omega Steel Bagéan

    Omega Steel Bagéan

    1) Bahan:? Q195, Q235, Q345, SS400, A36? atawa ST37-2 2) Surface Treatment: Galvanized,? Cat,? Hideung channel hampang bar.3) packing: Dina kebat, sakumaha sarat husus customer 4) Aplikasi:? tutuwuhan industri modern, rumah kaca tatanén, pabrik peternakan, stockroom-gaya supermarket, showroom mobil, tempat olahraga, quay héd, struktur baja tutuwuhan kakuatan, fasilitas bandara, konstruksi industri,? industri mobil, stasiun tanaga surya, manufaktur mesin, pylons baja, sasak kapal, militér ...