Jalan panghalang & hansip Rail

  • Galvanized jalan raya hansip rail jalan raya panghalang

    Galvanized jalan raya hansip rail jalan raya panghalang

    Tujuan utama pager jalan tol sapanjang jalan raya nyaéta pikeun ngabentuk halangan kaamanan pikeun ngabantosan pengendara anu kabur ti jalan.Dina kasus ieu, ngahalangan guardrail a bakal greatly leuwih hade tinimbang ngahalangan halangan, jadi guardrails biasana dipasang. Aranjeunna ngurangan severity tina kacilakaan poténsi sarta nyieun jalan aman. The guardrail bisa meta dina myriad cara ti deflecting kandaraan deui. ka jalan,...
  • M ngawangun Beam pikeun panghalang Jalan Raya

    M ngawangun Beam pikeun panghalang Jalan Raya

    Tujuan utama pager jalan tol sapanjang jalan raya nyaéta pikeun ngabentuk halangan kaamanan pikeun ngabantosan pengendara anu kabur ti jalan.Dina kasus ieu, ngahalangan guardrail a bakal greatly leuwih hade tinimbang ngahalangan halangan, jadi guardrails biasana dipasang. Aranjeunna ngurangan severity tina kacilakaan poténsi sarta nyieun jalan aman. The guardrail bisa meta dina myriad cara ti deflecting kandaraan deui. ka jalan,...