Produk

  • Spiral Submerged Arc Welding Pipe (SSAW)

    Spiral Submerged Arc Welding Pipe (SSAW)

    pipa baja dilas kalawan palapis dip panas atawa listrik-galvanized? palapis dina beungeut pipa baja galvanized.Galvanizing tiasa?ningkatkeun résistansi korosi pipa baja sareng manjangkeun umur jasana.Pipa Galvanized loba dipaké, teu ngan salaku pipelines pikeun cai, gas, minyak jeung cairan-tekanan low umum lianna, tapi ogé salaku pipa sumur minyak jeung pipelines minyak dina minyak bumi?industri, utamana dina widang minyak lepas pantai, pamanas minyak, coolers kondensasi, tabung pikeun distilasi batubara ...
  • IBC tank bal klep

    IBC tank bal klep

    Wadah bulk panengah (ogé katelah tank IBC, tote IBC, IBC, atanapi tank palet) mangrupikeun wadah kelas industri anu direkayasa pikeun penanganan massal, angkutan, sareng neundeun cairan, semi-padet, pasta, atanapi padet. dipake dina ngembangkeun sarta produksi IBC tabung pigura baja, base plate jeung asesoris pikeun leuwih ti sapuluh taun.Klién kami tiasa gaduh sababaraha pilihan dina bentuk bagian tabung, panjangna, fabrikasi sareng padamelan anu aya hubunganana dina tabung IBC.Sajauh ieu kami gaduh rou ...
  • Hot Dip Galvanized High Lamp-pos

    Hot Dip Galvanized High Lamp-pos

    DESKRIPSI PRODUK Ngaran produk tiang lampu jalan surya galvanis / tiang lampu jalan Bahan Q235,Q345,beusi, Warna Baja Jangkungna Disesuaikeun 3-35 m Kandel 1.8mm-14mm Perawatan permukaan Hot-Dip Galvanized sareng nyemprot éléktrostatik Bentuk Conical,octagonal,Customized Arm type Disesuaikeun, panangan tunggal, panangan ganda, panangan tripel Pelat dasar dipasang baut jangkar, kacang, sekrup Lapisan bubuk nyemprot éléktrostatik Résistansi Angin Disesuaikeun, dumasar kana lingkungan palanggan ...
  • Galvanzied Retaining Wall H Post pikeun Sleeper

    Galvanzied Retaining Wall H Post pikeun Sleeper

    Galvanized H Steel Retaining Wall Posts Pedaran Retaining Wall Posts nyaéta baja tugas beurat sadia dina pinuh Hot dip Galvanized finish pikeun panangtayungan korosi.Sadaya tulisan tos dibor pikeun nampung kurung pager anu dirancang unik.Sistem Retaining Wall Post nyayogikeun "sadayana dina hiji solusi" anu nampung sambungan pager kayu atanapi logam anu masihan betah instalasi sareng ngahémat waktos sareng artos.rentang merenah tina panjangna sadia pikeun nyocogkeun béda ...
  • Steel Liner pikeun Jandela jeung panto

    Steel Liner pikeun Jandela jeung panto

    Produk Perkenalan: UPVC panto jandela reinforcing liner baja galvanized Produksi kami dumasar kana prosedur sistem internal jeung standar pangluhurna, nu pakait jeung sarat standar harmonized Éropa, kaasup PN EN ISO 9001, PN EN 10162. Sajaba ti éta, prosedur kontrol kualitas. sareng kualitas produk sorangan, nyaéta tulangan jandela, ogé diverifikasi ku lembaga tés sareng sertifikasi mandiri - Kualifikasi o...
  • IBC Steel pigura Tube DX51D

    IBC Steel pigura Tube DX51D

    Wadah bulk panengah (ogé katelah tank IBC, tote IBC, IBC, atanapi tank palet) mangrupikeun wadah kelas industri anu direkayasa pikeun penanganan massal, angkutan, sareng neundeun cairan, semi-padet, pasta, atanapi padet. dipake dina ngembangkeun sarta produksi IBC tabung pigura baja, base plate jeung asesoris pikeun leuwih ti sapuluh taun.Klién kami tiasa gaduh sababaraha pilihan dina bentuk bagian tabung, panjangna, fabrikasi sareng padamelan anu aya hubunganana dina tabung IBC.Sajauh ieu kami gaduh rou ...
  • IBC Steel Usuk Base Pan

    IBC Steel Usuk Base Pan

    Kami damel sacara éksténsif sareng seueur produsén tracker surya sareng pigura anu terkemuka di dunya pikeun ngabantosan aranjeunna ngabeungharan ukuranana sareng ngirangan biaya logistik.Ku gawé bareng kami, suppliers bisa ngaoptimalkeun produk harga maranéhanana sarta jadwal pangiriman pikeun mastikeun kaunggulan kalapa.Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.The hot-dip galvanizing meets ASTM A1 ...
  • Pipa Steel pasagi

    Pipa Steel pasagi

    Pedaran produk: Hot digulung tabung baja anu dijieun ku ngalirkeun lambar logam ngaliwatan rollers pikeun ngahontal dimensi fisik husus.Produk rengse boga finish permukaan kasar jeung sudut radiused, sarta boh konstruksi dilas atanapi seamless.Pabrikan pipa baja kuadrat anu digulung panas ngalibatkeun ngagulung baja dina suhu langkung ti 1,000 Katerangan Produk Ngaran produk pipa baja galvanis anu dicelup panas Pipa tungtung tungtung polos Panjang Pipa 3 méter-12 méter...
  • Pipa Baja (Pipa Baja)

    Pipa Baja (Pipa Baja)

    pipa baja dilas kalawan palapis dip panas atawa palapis listrik-galvanized dina beungeut pipa baja galvanized.Galvanizing tiasa ningkatkeun résistansi korosi pipa baja sareng manjangkeun umur jasana.Pipa Galvanized loba dipaké, teu ngan salaku pipelines pikeun cai, gas, minyak jeung cairan-tekanan low umum lianna, tapi ogé salaku pipa sumur minyak jeung pipelines minyak dina minyak bumi?industri, utamana dina widang minyak lepas pantai, pamanas minyak, coolers kondensasi, tabung pikeun distilasi batubara a ...
  • Rumah Tangga Pipa, Galvanized Steel Pipe pikeun Rumah Kaca

    Rumah Tangga Pipa, Galvanized Steel Pipe pikeun Rumah Kaca

    Definisi anu langkung ilmiah nyaéta "struktur katutupan anu ngajagi pepelakan tina kaayaan iklim éksternal anu éksténsif sareng panyakit, nyiptakeun lingkungan mikro pertumbuhan optimal, sareng nawiskeun solusi anu fleksibel pikeun budidaya anu lestari sareng efisien sapanjang taun."Rumah kaca modern beroperasi salaku sistem, ku kituna disebut ogé tatanén lingkungan terkendali (CEA), sistem produksi tutuwuhan lingkungan terkendali (CEPPS), atanapi sistem phytomation.Loba komersil...
  • Epoxy bubuk coated pipe jadwal harga baja alloy tina pipa baja dilas diaméterna 60mm kalawan palapis fbe

    Epoxy bubuk coated pipe jadwal harga baja alloy tina pipa baja dilas diaméterna 60mm kalawan palapis fbe

    Pipa sprinkler seuneu mangrupikeun komponén tina sistem sprinkler pemadam seuneu anu ngaluarkeun cai nalika seuneu dideteksi yén suhuna ngaleuwihan suhu anu parantos ditangtukeun.Pipa sprinkler seuneu dianggo sacara éksténsif di sakuliah dunya.Aya sababaraha sprinklers disadiakeun ku suppliers pipe sprinkler seuneu, kawas respon gancang, respon baku, CMSA, padumukan, ESFR.Epoxy Coated Steel Pipe mangrupikeun sakumpulan pipa logam anu dilapis ku bahan epoksi.Epoxy mangrupikeun nami ...
  • Kutub Transmisi kakuatan

    Kutub Transmisi kakuatan

    Kutub Tube Baja Bagian I (Pedaran Singket): Kutub baja listrik mangrupikeun garis kakuatan alat-alat listrik anyar dina taun-taun ayeuna, saha? Gantina produk rod kawat semén tradisional. pipa, sarta diolah ku hot dip galvanized.Utamana dipaké pikeun cacakan garis kakuatan.Bagian II (Karakter jeung kaunggulan): 1. Wewengkon leutik katutupan.2. Rupaning pinter.?3.Pangwangunan anu merenah.?4.Produksi pondok.Bagian III (Spésifikasi):...
  • SSAW Babak Spiral Dilas Karbon Steel Pipa Gas Alam Jeung Pipa Minyak

    SSAW Babak Spiral Dilas Karbon Steel Pipa Gas Alam Jeung Pipa Minyak

    Pedaran produk: Spiral dilas pipe dijieun tina coil baja.Coil ieu unwound lajeng dilas bari eta keur robah jadi bentuk pipa.Ngarobah sudut spiral jeung ketebalan tina coil nyaeta sakabeh nu diperlukeun pikeun ngarobah tina hiji ukuran pipe ka nu sejen.Dua sisi las busur submerged ganda nembus ketebalan pinuh ku baja pikeun mastikeun kakuatan pipa rengse.tés skala pinuh geus ditémbongkeun yén kualitas luhur spiral dilas pipe nyaeta sakumaha str ...
  • Pipa Conduit Listrik BS4568-1970 Conduit

    Pipa Conduit Listrik BS4568-1970 Conduit

    Pedaran produk: BS4568-1970 Conduit Standar:BS4568-1970 Bahan: Steel Téhnik: Tiis digulung rengse: Hot-dip Galvanized, Pra-galvanized Kelas / Bahan: 10 #, 20 #, 45 #, Q195, Q235, Q345, 16Mn ST 37.4, jsb alloy atanapi henteu: Non-alloy sékundér atanapi henteu: Non-sekundér Kapasitas produksi: 3500 ton / minggu Bentuk bagian: Babak diaméterna Luar: 20-32mm Ketebalan témbok: 0.5-20mm Panjang: 3.05 atanapi 3.75m Téknik kasabaran : OD +/- 0.5mm, WT +/- 0.03mm, L +/- 5mm Perlakuan permukaan: Galvanized, dicét, oi ...
  • Pipa Conduit Listrik BS31-1940 Conduit

    Pipa Conduit Listrik BS31-1940 Conduit

    Pedaran produk: BS31-1940 Conduit BS31 Listrik Metallic Tubing (EMT) nyaeta Polos (Kelas A) jeung Screwes (Kelas B), sirkular cross-bagian.Éta salawasna dianggo pikeun ngajagi kabel sareng kabel.Bahan: Galvanized steel-kelas 3 / Hot-dipped Galvanized-kelas 4 Ukuran: 3/4-1-1/4″ 20mm 25mm Galvanized BS4568 Conduit Pipe / Steel Electrical Conduit GI Tube Pikeun pre-gal emt conduit, dijieunna tina tinggi pre - lambaran baja galvanized.Pikeun hot dip galvanized emt conduit, dijieunna tina pipa hideung kualitas luhur ...
  • EMT Eléktro Metallic Tubing

    EMT Eléktro Metallic Tubing

    Listrik Metallic Tubing Electrical Metallic Tubing (EMT), ogé biasa disebut ipis-témbok, mangrupakeun raceway baja didaptarkeun tina bagian cross sirkular, nu unthreaded, sarta nominally 10 'panjang.20 'panjangna oge sadia.EMT sayogi dina ukuran dagang 1/2 "ngaliwatan 4".Luar digalvani pikeun panangtayungan korosi sareng jerona ngagaduhan palapis organik tahan korosi anu disatujuan.EMT dipasang ku ngagunakeun set-screw atanapi komprési-tipe couplings sarta konektor.Diijinkeun gaduh ...
  • Maneuh Solar Mounting System Tiis Kabentuk Steel

    Maneuh Solar Mounting System Tiis Kabentuk Steel

    Katerangan Produk: Numutkeun kana topografi proyék sareng lingkungan météorologi anu béda, kami nyayogikeun solusi pikeun palanggan sapertos solusi solar kutub ganda, solusi solar kutub tunggal, solusi solar tumpukan screw, kombinasi kutub baja sareng beton anu dipasang, kutub tunggal solusi pelengkap fishing sareng PV solusi rumah kaca tatanén.Kami nyayogikeun palanggan kalayan sagala jinis sasmita bahan baja pikeun sistem pemasangan tetep surya, kalebet kolom payun sareng langka, pilar utama ...
  • Prosés Precision on Steel- bagian sudut Steel

    Prosés Precision on Steel- bagian sudut Steel

    Description: Ngolah jero beusi jeung baja nyaéta pikeun ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa jeung kawat kana produk nu bisa langsung dipaké ku pamaké ku motong, straightening, flattening, mencét, rolling panas, rolling tiis, stamping jeung prosés produksi séjén. .Urang tiasa ngalakukeun rupa prosés precision on baja.Beveled End Steel Cap Swage n 'Hole Bending n' Punching hole Nyieun Groove Threading n' Coupling Dilas Bagian pikeun Solar Mounting System Galvanized U Attachment pikeun Ground Mount...
  • Prosés Precision on Steel- dilas U channel

    Prosés Precision on Steel- dilas U channel

    Katerangan: Ngolah jero beusi sareng baja nyaéta ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa sareng kawat janten produk anu tiasa langsung dianggo ku pangguna ku motong, ngalempengkeun, ngaratakeun, mencét, ngagulung panas, ngagulung tiis, stamping sareng prosés produksi anu sanés. .Urang tiasa ngalakukeun rupa prosés precision on baja.Beveled End Steel Cap Swage n 'Hole Bending n' Punching hole Nyieun Groove Threading n' Coupling Welded Part for Solar Mounting System Galvanized U Attachment pikeun Ground Moun...
  • Prosés Precision on Steel- Pigura baja pikeun struktur baja

    Prosés Precision on Steel- Pigura baja pikeun struktur baja

    Katerangan: Ngolah jero beusi sareng baja nyaéta ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa sareng kawat janten produk anu tiasa langsung dianggo ku pangguna ku motong, ngalempengkeun, ngaratakeun, mencét, ngagulung panas, ngagulung tiis, stamping sareng prosés produksi anu sanés. .Urang tiasa ngalakukeun rupa prosés precision on baja.Beveled End Steel Cap Swage n 'Hole Bending n' Punching hole Nyieun Groove Threading n' Coupling Welded Part for Solar Mounting System Galvanized U Attachment pikeun Ground Moun...
  • Precision fabrikasi on Steel

    Precision fabrikasi on Steel

    Pedaran Produk: Ngolah jero beusi sareng baja nyaéta pikeun ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa sareng kawat janten produk anu tiasa langsung dianggo ku pangguna ku cara motong, ngalempengkeun, ngaratakeun, mencét, ngagulung panas, ngagulung tiis, stamping sareng produksi sanésna. prosés.Urang tiasa ngalakukeun rupa prosés precision on baja.Beveled End Steel Cap Swage n 'Hole Bending n' Punching hole Nyieun Groove Threading n' Coupling Welded Part for Solar Mounting System Galvanized U Attachment pikeun Gro...