Baja Fabricated CZU

  • Galvanzied Retaining Wall H Post pikeun Sleeper

    Galvanzied Retaining Wall H Post pikeun Sleeper

    Galvanized H Steel Retaining Wall Posts Pedaran Retaining Wall Posts nyaéta baja tugas beurat sadia dina pinuh Hot dip Galvanized finish pikeun panangtayungan korosi.Sadaya tulisan tos dibor pikeun nampung kurung pager anu dirancang unik.Sistem Retaining Wall Post nyayogikeun "sadayana dina hiji solusi" anu nampung sambungan pager kayu atanapi logam anu masihan betah instalasi sareng ngahémat waktos sareng artos.rentang merenah tina panjangna sadia pikeun nyocogkeun béda ...
  • Hot Rolled U Channel dilas Joiner & H Joiner

    Hot Rolled U Channel dilas Joiner & H Joiner

    Galvanized H Steel Retaining Wall Posts Pedaran Produk: Retaining Wall Posts mangrupikeun baja tugas beurat anu sayogi dina finish Hot Dip Galvanized pikeun panyalindungan korosi.Sadaya tulisan tos dibor pikeun nampung kurung pager anu dirancang unik.Sistem Retaining Wall Post nyayogikeun "sadayana dina hiji solusi" anu nampung sambungan pager kayu atanapi logam anu masihan betah instalasi sareng ngahémat waktos sareng artos.rentang merenah tina panjangna sadia ...
  • Tiis Kabentuk Bagéan Steel

    Tiis Kabentuk Bagéan Steel

    1.Products Perkenalan 1)Bahan:?Q195,Q235,Q345,SS400,A36?atanapi ST37-2 2)Perlakuan Surface:Galvanized,?Cat,?Hideung hampang channel bar.3) packing: Dina kebat, sakumaha sarat husus customer 4) Aplikasi:? tutuwuhan industri modern, rumah kaca tatanén, pabrik peternakan, stockroom-gaya supermarket, showroom mobil, tempat olahraga, quay héd, struktur baja tutuwuhan kakuatan, fasilitas bandara, konstruksi industri, industri mobil, pembangkit listrik tenaga surya, manufaktur mesin, pylons baja, ...
  • Sleeper Beton Panahan témbok Steel Joiner Posts

    Sleeper Beton Panahan témbok Steel Joiner Posts

    Galvanized H Steel Retaining Wall Posts Pedaran Retaining Wall Posts nyaéta baja tugas beurat sadia dina pinuh Hot dip Galvanized finish pikeun panangtayungan korosi.Sadaya tulisan tos dibor pikeun nampung kurung pager anu dirancang unik.Sistem Retaining Wall Post nyayogikeun "sadayana dina hiji solusi" anu nampung sambungan pager kayu atanapi logam anu masihan betah instalasi sareng ngahémat waktos sareng artos.rentang merenah tina panjangna sadia pikeun nyocogkeun béda ...
  • Tiis Ngawangun Channel Steel

    Tiis Ngawangun Channel Steel

    1.Products Perkenalan 1)Bahan:?Q195,Q235,Q345,SS400,A36?atanapi ST37-2 2)Perlakuan Surface:Galvanized,?Cat,?Hideung hampang channel bar.3) packing: Dina kebat, sakumaha sarat husus customer 4) Aplikasi:? tutuwuhan industri modern, rumah kaca tatanén, pabrik peternakan, stockroom-gaya supermarket, showroom mobil, tempat olahraga, quay héd, struktur baja tutuwuhan kakuatan, fasilitas bandara, konstruksi industri, industri mobil, pembangkit listrik tenaga surya, manufaktur mesin, pylons baja, ...
  • Las 100PFC 45 ° Corner Post HDG Panahan Wall Post

    Las 100PFC 45 ° Corner Post HDG Panahan Wall Post

    Galvanized H Steel Retaining Wall Posts Pedaran Retaining Wall Posts nyaéta baja tugas beurat sadia dina pinuh Hot dip Galvanized finish pikeun panangtayungan korosi.Sadaya tulisan tos dibor pikeun nampung kurung pager anu dirancang unik.Sistem Retaining Wall Post nyayogikeun "sadayana dina hiji solusi" anu nampung sambungan pager kayu atanapi logam anu masihan betah instalasi sareng ngahémat waktos sareng artos.rentang merenah tina panjangna sadia pikeun nyocogkeun béda ...
  • Baja fabrikasi Galvanized 100UC 14.8 Nahan témbok Post

    Baja fabrikasi Galvanized 100UC 14.8 Nahan témbok Post

    Galvanized H Steel Retaining Wall Posts Pedaran Retaining Wall Posts nyaéta baja tugas beurat sadia dina pinuh Hot dip Galvanized finish pikeun panangtayungan korosi.Sadaya tulisan tos dibor pikeun nampung kurung pager anu dirancang unik.Sistem Retaining Wall Post nyayogikeun "sadayana dina hiji solusi" anu nampung sambungan pager kayu atanapi logam anu masihan betah instalasi sareng ngahémat waktos sareng artos.rentang merenah tina panjangna sadia pikeun nyocogkeun béda ...
  • Galvanized Steel Australia Panahan Tembok H / C Post

    Galvanized Steel Australia Panahan Tembok H / C Post

    Galvanized H Steel Retaining Wall Posts Pedaran Retaining Wall Posts nyaéta baja tugas beurat sadia dina pinuh Hot dip Galvanized finish pikeun panangtayungan korosi.Sadaya tulisan tos dibor pikeun nampung kurung pager anu dirancang unik.Sistem Retaining Wall Post nyayogikeun "sadayana dina hiji solusi" anu nampung sambungan pager kayu atanapi logam anu masihan betah instalasi sareng ngahémat waktos sareng artos.rentang merenah tina panjangna sadia pikeun nyocogkeun béda ...
  • Baja Fabricated CZU

    Baja Fabricated CZU

    Produk Bubuka 1) Bahan: Q195, Q235, Q345, SS400, A36 atanapi ST37-2 2) Surface Treatment: Galvanized, cet, Hideung channel bar hampang.3) packing: Dina kebat, sakumaha sarat husus customer 4) Aplikasi: tutuwuhan industri modern, rumah kaca tatanén, pabrik peternakan, stockroom-gaya supermarket, showroom mobil, tempat olahraga, quay héd, struktur baja tutuwuhan kakuatan, fasilitas bandara, industri konstruksi ,?Industri mobil, pembangkit listrik tenaga surya, manufaktur mesin, tiang baja, sh...
  • kabentuk C-bagian Steel

    kabentuk C-bagian Steel

    1.Products Perkenalan 1)Bahan:?Q195,Q235,Q345,SS400,A36?atanapi ST37-2 2)Perlakuan Surface:Galvanized,?Cat,?Hideung hampang channel bar.3) packing: Dina kebat, sakumaha sarat husus customer 4) Aplikasi:? tutuwuhan industri modern, rumah kaca tatanén, pabrik peternakan, stockroom-gaya supermarket, showroom mobil, tempat olahraga, quay héd, struktur baja tutuwuhan kakuatan, fasilitas bandara, konstruksi industri, industri mobil, pembangkit listrik tenaga surya, manufaktur mesin, pylons baja, ...