Galvanized Steel Lambaran

  • Plat baja

    Plat baja

    1. baja Struktural Ieu utamana dipaké pikeun produksi struktur baja, sasak, kapal jeung kandaraan.2. Weathering baja Tambihan unsur husus (P, Cu, C, jsb) ngabogaan résistansi korosi alus sarta lalawanan korosi atmosfir, sarta dipaké dina produksi peti, kandaraan husus, sarta ogé pikeun wangunan wangunan.3. Hot digulung baja Karbon baja husus, baja alloy jeung alat baja keur struktur mékanis umum dipaké dina produksi rupa bagian mékanis ...