. Cina Steel Lempeng Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Plat baja

Katerangan pondok:

1. Structural steelIt utamana dipaké pikeun produksi struktur baja, sasak, kapal jeung vehicles.2.Weathering steelTambahan elemen husus (P, Cu, C, jsb) ngabogaan résistansi korosi alus sarta lalawanan korosi atmosfir, sarta dipaké dina produksi peti, husus ...


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    1. baja struktural
    Ieu utamana dipaké pikeun produksi struktur baja, sasak, kapal jeung kandaraan.

    2. Weathering baja
    Tambahan elemen husus (P, Cu, C, jsb) boga résistansi korosi alus sarta lalawanan korosi atmosfir, sarta dipaké dina produksi peti, kandaraan husus, sarta ogé pikeun wangunan wangunan.

    3. Hot digulung baja husus
    Baja karbon, baja alloy sareng baja alat pikeun struktur mékanis umum dianggo dina produksi sababaraha bagian mékanis saatos rékayasa perlakuan panas.

    4. Plat baja pikeun pipa baja
    Cai mibanda kinerja processing alus sarta kakuatan compressive, sarta bisa dipaké pikeun ngahasilkeun tekanan tinggi pembuluh gas tekanan kalawan eusi kirang ti 500L ngeusi LPG, acetylene sarta sagala rupa gas.

    Ngaran Produk Hot Rolled PPGI PPGL HDGI HDGL GI GL Karbon Steel Lambaran Plate
    Bahan Q195, Q235, Q345;ASTM A53 GrA,GrB;STKM11, ST37, ST52, 16Mn, jsb.
    Panjangna Panjangna: Panjang acak tunggal / Panjang acak ganda
    5m-14m, 5.8m, 6m, 10m-12m, 12m atanapi sakumaha reques sabenerna customer urang
    Standar JIS G3466, EN 10219, GB/T 3094-2000, GB/T 6728-2002
    Kelas Kelas A, Kelas B, Kelas C
    Bungkusan Dibuntel ku strips baja kuat atawa kalayan bahan packing waterproof;
    bungkusan husus mangga ngabahas kalawan kami
    Sertipikat API, ISO, SGS, BV, jsb
    Tamat Tungtung polos / Beveled, ditangtayungan ku caps plastik dina duanana tungtung, cut quare, grooved, threaded na gandeng, jsb.
    MOQ 1 Ton, langkung kuantitas harga bakal langkung handap
    Ukuran Toleransi +/- 1%~3%
    Kakuatan ngahasilkeun 250~600 MPa
    Kakuatan regangan 350~800 MPa
    Perlakuan permukaan 1. Galvanis
    2. PVC,Hideung jeung warna lukisan
    3. Minyak transparan, minyak anti karat
    4. Numutkeun sarat customer urang
    Aplikasi Produk 1. Pager, rumah kaca, pipa panto, rumah kaca
    2. Low tekanan cair, cai, gas, minyak, pipe garis
    3. Pikeun duanana indoor na outdoor konstruksi wangunan
    4. Loba dipaké dina konstruksi Parancah nu laér leuwih murah tur merenah
    Asalna Tianjin OF Cina
    Sertipikat API ISO9001-2008, SGS.BV
    Waktos pangiriman Biasana dina 10-45 poé sanggeus narima 30% pre-mayar
    Métode processing séjén Motong, bending, punching, atanapi sakumaha pamundut customer urang

    Plat baja

    Sipat mékanis A516 Gr.60 A516 Gr.65 A516 Gr.70
    Kakuatan Tensile (ksi) 60-80 65-85 70-90
    Kakuatan Tensile (MPa) 415-550 450-585 485-620
    Kakuatan ngahasilkeun (ksi) 32 35 38
    Kakuatan ngahasilkeun (MPa) 220 240 260
    Elongation dina 200mm (%) 21 19 17
    Elongation dina 50mm (%) 25 23 21
    Ketebalan Max (mm) 205 205 205

     

    Komposisi Kimia
    Kelas Baja C Si Si (Min) Mn Mn (Min) P S
    A516 Gr.60 0.23 0.45 0.13 1.3 0.79 0.035 0.035
    A516 Gr.65 0.26 0.45 0.13 1.3 0.79 0.035 0.035
    A516 Gr.70 0.28 0.45 0.13 1.3 0.79 0.035 0.035

     

     















  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk