. Cina I Beam Tihang pikeun Solar Tracking System Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

I Beam Pile pikeun Sistem Pemasangan Solar Maneuh

Katerangan pondok:

H pos / Profil Pelacak Solar anu béda dirancang kalayan tabung baja spindle anu béda, biasana dina bentuk kuadrat, sirkular, octagonal.Salaku bagian penting tina trackers, pasagi, sirkular, tube spindle octagonal merlukeun straightness tinggi na distorsi.Urang mastikeun ngadalikeun akurasi dimensi ...


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Trackers Solar béda anu deigned kalawan tube baja spindle béda, biasana dina kuadrat, sirkular, formulir octagonal.Salaku bagian penting tina trackers, pasagi, sirkular, tube spindle octagonal merlukeun straightness tinggi na distorsi.Urang mastikeun ngadalikeun akurasi dimensi na flatness permukaan coils panas digulung ti link bahan, lajeng motong jeung pulas coils dua kali sanggeus produksi tube baja geus réngsé.Straightening pikeun mastikeun yén produk urang pinuh minuhan sarat tina gambar.

    bahan pipe biasana Q355 atanapi 355. Numutkeun customer


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami