• dfg (1)
  • dfg (2)
  • jhgh
  • jhgh

Produk Unggulan

Kadatangan anyar

Proyék panganyarna kami

Saha Urang

Tianjin Laskar Pelangi Steel Grup diadegkeun dina 2000, lokasina di Tianjin Kota.Rainbow Steel mangrupikeun perusahaan beusi sareng baja terpadu tina pipa baja galvanis, bar sudut baja galvanis, profil galvanis, struktur baja galvanis pikeun Konstruksi Infrastruktur, Industri Gedong, Tatanén sareng daérah Énergi Anyar.Produk kami parantos nampi sertipikat TUV, CE, ISO 9001-2008.Bengkel motong laser, las sareng stamping sayogi pikeun barang normal sareng ngaropéa.

  • 1-1
  • 2b5ca6ad747a1138bf6dd12df997407
  • 3-3
  • 4-4