Baja U Beam

  • Hot dip Galvanized Steel U Beam / PFC (Saluran Flange Paralel) - Bar Merchant

    Hot dip Galvanized Steel U Beam / PFC (Saluran Flange Paralel) - Bar Merchant

    Katerangan Produk Kandel 4.5mm-17mm Tipe barang baja U? Panjang saluran 6m, 9m, 12m atanapi panjangna naon waé salaku sarat anjeun Bahan Q195,Q215,Q235B,Q345B,S235JR/S235/S355JR/S355 SS440/SM400Aplikasi Technique 1. Struktur industri tina struktur baja bearing?? bracket 2. Underground rékayasa tihang baja jeung struktur panahan 3. Struktur parabot Industrial 5. Kapal, struktur pigura manufaktur mesin 6. The karéta, mobil, traktor beam bracket 7....
  • Galvanized Steel Beam Galvanized Steel Leyuran

    Galvanized Steel Beam Galvanized Steel Leyuran

    Katerangan Produk Kandel 4.5mm-17mm Tipe barang baja U? Panjang saluran 6m, 9m, 12m atanapi panjangna naon waé salaku sarat anjeun Bahan Q195,Q215,Q235B,Q345B,S235JR/S235/S355JR/S355 SS440/SM400Aplikasi Technique 1. Struktur industri tina struktur baja bearing?? bracket 2. Underground rékayasa tihang baja jeung struktur panahan 3. Struktur parabot Industrial 5. Kapal, struktur pigura manufaktur mesin 6. The karéta, mobil, traktor beam bracket 7....
  • Baja U Beam

    Baja U Beam

    Katerangan Produk Kandel 4.5mm-17mm Tipe barang baja U? Panjang saluran 6m, 9m, 12m atanapi panjangna naon waé salaku sarat anjeun Bahan Q195,Q215,Q235B,Q345B,S235JR/S235/S355JR/S355 SS440/SM400Aplikasi Technique 1. Struktur industri tina struktur baja bearing?? bracket 2. Underground rékayasa tihang baja jeung struktur panahan 3. Struktur parabot Industrial 5. Kapal, struktur pigura manufaktur mesin 6. The karéta, mobil, traktor beam bracket 7....