. Cina Square Steel Pipa Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Pipa Steel pasagi

Katerangan pondok:

Katerangan Produk:Tabung baja anu digulung panas didamel ku cara ngalangkungan lambaran logam ngalangkungan rollers pikeun ngahontal dimensi fisik anu khusus.Produk rengse boga finish permukaan kasar jeung sudut radiused, sarta boh construction.Manufacturing panas dilas atanapi seamless baja ...


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Katerangan produk:

    Panas digulung tabung baja anu dijieun ku ngalirkeun lambar logam ngaliwatan rollers pikeun ngahontal dimensi fisik husus.Produk rengse boga finish permukaan kasar jeung sudut radiused, sarta boh konstruksi dilas atanapi seamless.

    Pabrikan pipa baja kuadrat anu digulung panas ngalibatkeun ngagulung baja dina suhu anu langkung ti 1,000

    Panjelasan Produk
    Ngaran Produk panas dipped pipa baja galvanized
    Tungtung pipa tungtung polos
    Panjang Pipa 3 méter - 12 méter
    Luar daimeter 1/2 inci-8 inci
    Kelengkapan pipa threaded, gandeng, caps, flange, jsb
    Bahan Q195, Q235, Q235B, St37-2, St52, SS400, STK500, ASTM A53, S235JR
    Standar API 5CT, GB/T3091, ASTM A53, JIS G 3443
    Beungeut galvanis
    Palapis séng > 210g/m2
    istilah pamayaran T/T, L/C
    Aplikasi pipa cai, angkutan cairan low, pipa parancah, pipa rumah kaca
    Sertipikat ISO9001, SGS, TUV, BV
    Spésifikasi Pipa Baja Pra Galvanized
    Pipa buleud Tabung Rectangular Tabung pasagi
    Nominal Kandelna Ukuran Kandelna Ukuran Kandelna
    IN MM MM MM MM MM MM
    1/2" 20 0.8-2.2 20*40 0.8-2.0 16*16 0.8-1.5
    3/4" 25 0.8-2.2 25*50 0.8-2.0 19*19 0.8-2.0
    —— 25.4 0.8-2.2 30*40 0.8-2.0 20*20 0.8-2.0
    1" 32 0.8-2.2 30*50 0.8-2.0 25*25 0.8-2.0
    —— 38 1.0-2.2 37*57 0.8-2.0 30*30 0.8-2.0
    1-1/4' 40 1.0-2.2 40*60 0.8-2.0 32*32 0.8-2.0
    —— 42 1.0-2.3 37*77 0.8-2.0 35*35 0.8-2.0
    1-1/2' 47 1.0-2.3 25*75 0.9-2.0 38*38 0.8-2.0
    —— 48 1.0-2.3 40*80 1.0-2.2 40*40 0.8-2.0
    2" 59 1.0-2.3 50*100 1.0-2.2 50*50 0.8-2.2
    —— 60.3 1.0-2.3 50*75 1.0-2.2 60*60 1.0-2.2
    2-1/2" 75 1.0-2.3 38*75 1.0-2.2 75*75 1.0-2.2
    3" 87 1.0-2.3 50*150 1.3-2.2 80*80 1.0-2.2
    4" 113 1.0-2.3 100*100 1.2-2.2

    Pipa pasagi badag (6)

    Bungkusan:

    Bungkusan & Pangiriman
    Rincian bungkusan:
    1. OD leutik: Dina kebat héksagonal kalawan strips baja
    2. OD badag: Dina bulk
    3. Dibungkus dina kantong anyaman plastik waterproof
    4. Dieusi dina kasus kai
    5. Salaku diperlukeun
    Rincian Pangiriman: Dikirim dina 7-15 dinten saatos mayar

    Profil Perusahaan :

    Tianjin Laskar Pelangi Steel Grupdiadegkeun dina 2000, Lokasina di Tianjin Kota.Kalayan ngembangkeun 20 taun katukang, Rainbow Steelgeusjanten kana perusahaan beusi sareng baja terpadu pipa baja galvanis, bar sudut baja galvanis, profil galvanis, struktur baja galvanis pikeunInfrastruktur Cparentah,Industri Gedong, Tatanén sareng Énergi Anyar. Weogé produsén menara baja transmisi listrik panggedéna di Kalér Cina.Rainbow Steel Group gaduh sababaraha anak perusahaan anu kalebetgaris processing baja, motong baja, las na stamping workshop, galvanizing ngagiling jeung imah gudang badag.Tim kami gaduh téknologi manufaktur, pangalaman ngolah, kamampuan rékayasa sareng majuparabot.Jalma-jalma urang cerdas sareng rajin.Produk ékspor utama kami nyaéta pipa baja galvanis, padamelan struktur baja atanapi karya pigura, bar sudut beusi galvanis, bar datar, saluran beusi sareng balok, profil baja sareng sadaya padamelan baja sanés anu peryogi ngolah salajengna.Kalayan kaayaan trending globalpangwangunan, Rbaja ainbowkomitmen pikeun ngembangkeun téknologi inovatif sareng jasa anu saé pikeun nyumponan kabutuhan tanaga surya anu ngembang.Tim kami gaduh pangalaman langkung ti 10 taun sareng kasus anu suksés dina bisnis pemasangan surya (bracket surya).produk urang geus diala sertipikat ti TUV, CE, ISO 9001-2008 jeung saterusna.Bengkel motong laser, las sareng stamping sayogi pikeun barang normal sareng ngaropéa.

     













  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami