Pipa pigura IBC

  • IBC Base Plate / Base Pan

    IBC Base Plate / Base Pan

    Pedaran Produk IBC Base Plate / Base Pan IBC base plate anu paeh casted plat baja kalawan 0.9-1.0 mm thichness pre-galvanized plat baja.Urang dilas ring tueb baja pre-galvanized bareng jeung piring nyieun basement rengse pikeun struktur IBC.Kalawan struktur ieu, garpu angkat bisa ngangkut tank IBC easily.Tianjin Laskar Pelangi ieu manufacuring tipena béda IBC Steel Lempeng / Base pan / Base Usuk.Kami gaduh patern anu béda pikeun alat / paeh.garis casting otomatis maot kami ...
  • IBC tank Base Pan Base Ring

    IBC tank Base Pan Base Ring

    Pedaran produk: IBC Base Plate / Base Pan: IBC base plate anu paeh casted plat baja jeung 0.9-1.0 mm thichness pre-galvanized plat baja.Urang dilas ring tube baja pre-galvanized bareng jeung piring nyieun basement rengse pikeun struktur IBC.Kalayan struktur ieu, garpu angkat tiasa ngangkut tank IBC kalayan gampang.Produk kami nyayogikeun ka nagara-nagara Éropa, Amérika Kidul, Wétan Tengah sareng seueur nagara Asisn.Kaunggulan: bahan kami dijieun ku DX 5 D bahan baja ...
  • Pigura IBC galvanized tubing

    Pigura IBC galvanized tubing

    Spésifikasi: Urang weld coil baja pre-galvanized ketebalan akurat sakumaha 0.8mm atanapi 0.9mm atanapi 1.0mm kana bagian pasagi tubing panjang, motong kana panjang pondok béda nurutkeun sarat pamakéan tungtung.Perlakuan permukaan: Per variétas tina sarat lokasi las, urang garing sarta caang beungeut kalawan minyak lampu pikeun mastikeun Tujuan jangka panjang anti karat salami sataun.Ends Processing: waged tungtung tubing panjang atawa expend tungtung séjén pikeun mastikeun maranéhna bisa nyelapkeun silih ketat ...
  • IBC pigura tube & asesoris

    IBC pigura tube & asesoris

    Pigura wadahna IBC IBC wadahna bulk sedeng mangrupikeun gudang modern, transportasi produk cair, alat anu diperyogikeun.Wadahna laras wadahna jero tur kombinasi kerangka baja galvanized, eusi beurat molekul tinggi dénsitas tinggi poliétilén niup molding, kakuatan tinggi, résistansi korosi, kaséhatan alus.Urang dilas coil baja pre-galvanized ketebalan tangtu sakumaha 0.8 mm atawa 0.9 mm atawa 1.0 mm kana bagian pasagi tubing panjang lajeng motong kana panjang pondok béda ...
  • pipa baja Galvanized pikeun IBC tank

    pipa baja Galvanized pikeun IBC tank

    Spésifikasi: Urang weld coil baja pre-galvanized ketebalan akurat sakumaha 0.8mm atanapi 0.9mm atanapi 1.0mm kana bagian pasagi tubing panjang, motong kana panjang pondok béda nurutkeun sarat pamakéan tungtung.Perlakuan Permukaan: Per variétas sarat lokasi las, urang garing sarta caang beungeut kalawan minyak lampu pikeun mastikeun Tujuan jangka panjang anti ...
  • wadahna IBC ngagunakeun pasagi galvanized tubing

    wadahna IBC ngagunakeun pasagi galvanized tubing

    Spésifikasi: Urang weld coil baja pre-galvanized ketebalan akurat sakumaha 0.8mm atanapi 0.9mm atanapi 1.0mm kana bagian pasagi tubing panjang, motong kana panjang pondok béda nurutkeun sarat pamakéan tungtung.Perlakuan Permukaan: Per variétas sarat lokasi las, urang garing sarta caang beungeut kalawan minyak lampu pikeun mastikeun Tujuan jangka panjang anti ...
  • Tubing Galvanized dipaké pikeun pigura baja wadah bulk panengah

    Tubing Galvanized dipaké pikeun pigura baja wadah bulk panengah

    Spésifikasi: Urang weld coil baja pre-galvanized ketebalan akurat sakumaha 0.8mm atanapi 0.9mm atanapi 1.0mm kana bagian pasagi tubing panjang, motong kana panjang pondok béda nurutkeun sarat pamakéan tungtung.Perlakuan Permukaan: Per variétas sarat lokasi las, urang garing sarta caang beungeut kalawan minyak lampu pikeun mastikeun Tujuan jangka panjang anti ...
  • Tubing Galvanized dipaké pikeun pigura baja wadah bulk panengah

    Tubing Galvanized dipaké pikeun pigura baja wadah bulk panengah

    Spésifikasi: Urang weld coil baja pre-galvanized ketebalan akurat sakumaha 0.8mm atanapi 0.9mm atanapi 1.0mm kana bagian pasagi tubing panjang, motong kana panjang pondok béda nurutkeun sarat pamakéan tungtung.Perlakuan Permukaan: Per variétas sarat lokasi las, urang garing sarta caang beungeut kalawan minyak lampu pikeun mastikeun Tujuan jangka panjang anti ...
  • Pipa baja pikeun IBC Wadahna IBC panengah bulk wadahna

    Pipa baja pikeun IBC Wadahna IBC panengah bulk wadahna

    Spésifikasi: Urang weld coil baja pre-galvanized ketebalan akurat sakumaha 0.8mm atanapi 0.9mm atanapi 1.0mm kana bagian pasagi tubing panjang, motong kana panjang pondok béda nurutkeun sarat pamakéan tungtung.Perlakuan Permukaan: Per variétas sarat lokasi las, urang garing sarta caang beungeut kalawan minyak lampu pikeun mastikeun Tujuan jangka panjang anti ...