Palang Panangan

  • Angle Bar (Lintel) Palang Panangan 75 * 75 * 8 * 1700mm

    Angle Bar (Lintel) Palang Panangan 75 * 75 * 8 * 1700mm

    gambaran: 1. Biaya perlakuan low: Biaya galvanizing panas dip leuwih handap tina coatings cet lianna.2. Awét: Hot-dip baja sudut galvanized boga ciri luster permukaan, lapisan séng seragam, teu leakage, teu netes-dieunakeun, adhesion kuat sarta lalawanan korosi kuat.Di lingkungan suburban, ketebalan baku tina hot-dip galvanized karat-buktina bisa dijaga pikeun leuwih ti 50 taun tanpa perbaikan;di perkotaan atanapi lepas pantai, ketebalan standar hot-dip galv ...