RMC

  • Listrik Gi Conduit Pipa RMC

    Listrik Gi Conduit Pipa RMC

    Conduit Metal kaku Conduit logam kaku, atawa RMC, nyaéta beurat-tugas galvanized tubing baja anu dipasang ku fittings threaded.Biasana dianggo di luar pikeun nyayogikeun panyalindungan tina karusakan sareng ogé tiasa nyayogikeun struktural pikeun kabel listrik, panél, sareng alat-alat sanés.RMC dijual dina panjangna 10- sareng 20-suku sareng gaduh benang dina dua tungtung.Bahan: Baja Selesai: Hot-dip Galvanized, Pra-galvanized Tungtung pipa: Hiji sisi threaded kalawan gandeng, hiji sisi jeung cap plastik Minimum q ...