. Cina Scarfolding Steel pigura Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Pigura Steel Scarfolding

Katerangan pondok:

1, Bahan Baku: Q235 Steel.2, Aplikasi: Steel Prop diterapkeun kana sistem rojongan vertikal dina konstruksi pikeun ngarojong formwork, kayaning construction.3 floor, Struktur: Steel Prop utamana diwangun ku plat handap, tube luar. , tube jero, nut swivel, cotter pin, piring luhur jeung th...


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    hf (1) hf (2)

    1, Bahan Baku:

    Q235 Baja.

    2, Aplikasi:

    Baja Prop diterapkeun kana sistem dukungan vertikal dina konstruksi pikeun ngadukung formwork, sapertos konstruksi lantai.

    3, Struktur:

    Steel Prop utamana diwangun ku plat handap, tube luar, tube jero, nut swivel, cotter pin, plat luhur jeung asesoris ti tilepan tripod, jack sirah, struktur basajan tur fléksibel.

    Parancah pigura

    Parancah pigura mangrupikeun salah sahiji parancah anu paling seueur dianggo.Pigura Parancah ngabogaan disassembly basajan, kinerja bearing alus, kaamanan jeung reliabilitas.

    Aplikasi utama parancah pigura:

    (1)? Pikeun wangunan cabang luhur, aula, sasak, viaducts, torowongan sarta rojongan formwork séjén dina luhureun.

    (2)? Jero jeung luar parancah grid baris wangunan luhur-naékna

    (3)? Pikeun platform karya aktip instalasi listrik, Hull diwangun jeung karya renovasi lianna.

    (4)?Pikeun asrama samentara, gudang atawa gudang

    (5)?Pikeun ngadegkeun tribun samentawis sareng bangku.

    Klasifikasi

    Katerangan

    spésifikasi

    Beurat Téoritis

    Bahan

    Beungeut

    Pigura

    Pigura portal

    1219*1524

    10,5 kg

    Q235

    PaintedElectro-galvanizedHot Dip?GalvanizedPra-galvanized

    Pigura portal

    1219*1700

    12,5 kg

    Q235

    Pigura portal

    1219*1930

    13,6 kg

    Q235

    Pigura tipe tangga

    1219*914

    6,7 kg

    Q235

    Pigura tipe tangga

    1219*1524

    11,2 kg

    Q235

    Pigura tipe tangga

    1219*1700

    12,3 kg

    Q235

    Pigura tipe tangga

    1219*1930

    14,6 kg

    Q235

    Klasifikasi

    Katerangan

    spésifikasi

    Beurat Téoritis

    Bahan

    Beungeut

    Palang Brace

    21*1.4*1363

    1,9 kg

    Q235

    PaintedElectro-galvanizedHot Dip?GalvanizedPra-galvanized

    21*1.4*1724

    2,35 kg

    Q235

    21*1.4*1928

    2,67 kg

    Q235

    21*1.4*2198

    3 kg

    Q235

    hf (2)

    hf (1)

    FAQ

    1. Q: Kumaha ngeunaan MOQ sahiji produk?

    A: 10 Ton unggal spésifikasi.

    2. Q: Dupi perusahaan ilubiung dina pameran?Naon éta aranjeunna?

    A: Sumuhun, urang bakal.Urang bakal nyandak ilubiung dina Canton Fair jeung sababaraha paméran penting mancanagara.

    3.Q: Naha perusahaan anjeun tiasa mawa LOGO palanggan sareng produk anjeun?

    A: Sumuhun, tangtosna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk