. Prosés Precision Cina on Steel-Plasma CNC motong pelat baja Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Prosés Precision on Steel-Plasma CNC motong plat baja

Katerangan pondok:

Ngolah jero beusi jeung baja nyaéta pikeun ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa jeung kawat kana produk nu bisa langsung dipaké ku pamaké ku motong, straightening, flattening, mencét, rolling panas, rolling tiis, stamping jeung prosés produksi lianna. bisa ngalakukeun rupa prosés precision ...


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngolah jero beusi sareng baja nyaéta pikeun ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa sareng kawat janten produk anu tiasa langsung dianggo ku pangguna ku cara motong, ngalempengkeun, merata, mencét, ngagulung panas, ngagulung tiis, stamping sareng prosés produksi anu sanés.

    Urang tiasa ngalakukeun rupa prosés precision on baja.

    1. Tungtung Beveled
    2. Cap baja
    3. Swage n 'Hole
    4. Bending n ' liang Punching
    5. Nyieun Groove
    6. Threading n 'Gandeng
    7. Bagian dilas pikeun Sistem Pemasangan Surya
    8. Galvanized U Attachment pikeun Ground ningkatna
    9. Pipa baja Flattening & Holing
    10. Saluran C sareng Bagian Dilas
    11. Galvanized jangkar baud Ti Steel Babak Bar
    12. Jangkar baud ku Pipa dilas Plate
    13. Holing dina pipa baja
    14. Steel Angle Bar kalawan ditinju liang sarta las Plate
    15. Las dina pipa baja
    16. Kuring beam kalawan Punched liang
    17. Tiis Kabentuk Galvanized Beam
    18. Galvanized Steel T Bar atanapi T Lintels
    19. Dirobah tina pipa buleud, lajeng laser Holing
    20. Las ARC Submerged
    21. Saluran C dilas
    22. Beusi Angle Holing & motong
    23. Plasma NC motong Steel Plate
    24. C Channel kalawan dilas leg

    微信图片_20210305112154微信图片_20200421102602


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami