Parancah baja

  • 1.4-4.0mm shuttering dicét prop baja galvanized adjustable spanyol Parancah baja prop pikeun konstruksi

    1.4-4.0mm shuttering dicét prop baja galvanized adjustable spanyol Parancah baja prop pikeun konstruksi

    Bahan Baku: Q235 Steel.Aplikasi: Steel Prop diterapkeun kana sistem dukungan vertikal dina konstruksi pikeun ngadukung formwork, sapertos konstruksi lantai.Struktur: Steel Prop utamana diwangun ku plat handap, tube luar, tube jero, nut swivel, cotter pin, plat luhur jeung asesoris ti tilepan tripod, jack sirah, struktur basajan tur fléksibel.Spésifikasi Parancah Ringlock Parancah Ringlock Parancah mangrupikeun jinis Parancah énggal, seueur dianggo dina brid elevated ...
  • Pigura Steel Scarfolding

    Pigura Steel Scarfolding

    1, Bahan Baku: Q235 Steel.2, Aplikasi: Steel Prop diterapkeun kana sistem ngadukung vertikal dina konstruksi pikeun ngadukung formwork, sapertos konstruksi lantai.3, Struktur: Steel Prop utamana diwangun ku plat handap, tube luar, tube jero, nut swivel, cotter pin, plat luhur jeung asesoris ti tilepan tripod, jack sirah, struktur basajan tur fléksibel.Pigura Parancah Pigura Parancah mangrupa salah sahiji Parancah paling loba dipaké.Parancah pigura boga dissem basajan ...