Steel Square Pipa

  • Pipa Steel pasagi

    Pipa Steel pasagi

    Pedaran produk: Hot digulung tabung baja anu dijieun ku ngalirkeun lambar logam ngaliwatan rollers pikeun ngahontal dimensi fisik husus.Produk rengse boga finish permukaan kasar jeung sudut radiused, sarta boh konstruksi dilas atanapi seamless.Pabrikan pipa baja kuadrat anu digulung panas ngalibatkeun ngagulung baja dina suhu langkung ti 1,000 Katerangan Produk Ngaran produk pipa baja galvanis anu dicelup panas Pipa tungtung tungtung polos Panjang Pipa 3 méter-12 méter...
  • Pipa Baja (Pipa Baja)

    Pipa Baja (Pipa Baja)

    pipa baja dilas kalawan palapis dip panas atawa palapis listrik-galvanized dina beungeut pipa baja galvanized.Galvanizing tiasa ningkatkeun résistansi korosi pipa baja sareng manjangkeun umur jasana.Pipa Galvanized loba dipaké, teu ngan salaku pipelines pikeun cai, gas, minyak jeung cairan-tekanan low umum lianna, tapi ogé salaku pipa sumur minyak jeung pipelines minyak dina minyak bumi?industri, utamana dina widang minyak lepas pantai, pamanas minyak, coolers kondensasi, tabung pikeun distilasi batubara a ...
  • tabung torsi pikeun tracker surya

    tabung torsi pikeun tracker surya

    Perkenalan: Tianjin Rainbow Steel ngahasilkeun tabung kuadrat anu mangrupikeun jinis baja strip panjang kalayan bagian kerung sareng henteu aya kelim di sakurilingna.Ieu mangrupakeun tube pasagi dibentuk ku Tonjolan tina tube seamless ngaliwatan opat sisi paeh.tube pasagi boga bagian kerung sarta loba dipaké salaku pipe pikeun conveying cairan.Ieu utamana dipaké dina angkutan cair, rojongan hidrolik, struktur mékanis, sedeng jeung tekanan low, tekanan tinggi pipe alat keur ngagolakkeun, pipe bursa panas, gas, minyak jeung industri lianna.Ieu ...
  • Low Karbon kerung Bagéan Pipa

    Low Karbon kerung Bagéan Pipa

    Pipa pasagi anu mulus mangrupikeun jinis baja strip panjang kalayan bagian kerung sareng henteu aya kelim di sakurilingna.Ieu mangrupakeun tube pasagi dibentuk ku Tonjolan tina tube seamless ngaliwatan opat sisi paeh.tube pasagi boga bagian kerung sarta loba dipaké salaku pipe pikeun conveying cairan.Ieu utamana dipaké dina angkutan cair, rojongan hidrolik, struktur mékanis, sedeng jeung tekanan low, tekanan tinggi pipe alat keur ngagolakkeun, pipe bursa panas, gas, minyak jeung industri lianna.Éta langkung kuat tibatan las sareng moal cr...
  • Pipa Steel Cut Nyak Dien ka Panjang

    Pipa Steel Cut Nyak Dien ka Panjang

    Urang tiasa motong pipa ka panjangna certin nurutkeun sarat customer urang.Katerangan Produk Ngaran produk pipa baja galvanized panas dicelup Pipa tungtung polos tungtung Pipa Panjang 3 méter-12 méter Luar daimeter 1/2 inci-8 inci Pipa fittings threaded, gandeng, caps, flange, jsb Bahan Q195, Q235, Q235B, St37-2 , St52, SS400, STK500, ASTM A53, S235JR Standar API 5CT, GB/T3091, ASTM A53, JIS G 3443 Surface galvanized Séng Palapis > 210g/m2 Istilah pamayaran T/T, L...
  • Pipa kalawan laser Holing

    Pipa kalawan laser Holing

    Panas digulung tabung baja anu dijieun ku ngalirkeun lambar logam ngaliwatan rollers pikeun ngahontal dimensi fisik husus.Produk rengse boga finish permukaan kasar jeung sudut radiused, sarta boh konstruksi dilas atanapi seamless.Pabrikan pipa baja kuadrat anu digulung panas ngalibatkeun ngagulung baja dina suhu anu langkung ti 1,000.
  • Submerged Arc Welding Square Pipe (SAW)

    Submerged Arc Welding Square Pipe (SAW)

    Panas digulung tabung baja anu dijieun ku ngalirkeun lambar logam ngaliwatan rollers pikeun ngahontal dimensi fisik husus.Produk rengse boga finish permukaan kasar jeung sudut radiused, sarta boh konstruksi dilas atanapi seamless.Pabrikan pipa baja kuadrat anu digulung panas ngalibatkeun ngagulung baja dina suhu anu langkung ti 1,000