Komunikasi Tower & Kutub

  • dip-galvanized Steel Tower

    dip-galvanized Steel Tower

    Menara transmisi kakuatan gaduh kutub baja listrik sareng menara sudut listrik, kutub baja mangrupikeun produk beton tibatan kutub kawat tradisional tiasa didamel tina pipa baja poligon sareng pipa baja buleud, sareng ngalangkungan perlakuan galvanized hot dip.Ieu utamana dipaké pikeun pamasangan mode sambungan garis kakuatan pikeun sambungan splice atanapi flange dijieunna tina Q235 na Q345 Angle baja munara bar utamana diwangun ku baja Angle equilateral tunggal atawa kombinasi baja Angle, bahan umumna u ...
  • 3 Leg Telecom Tower

    3 Leg Telecom Tower

    1.Communication Angle Steel Tower The munara bisa dilengkepan rupa-rupa asesoris, kayaning karya atawa sésana platform, anteneu mounts, alat kaamanan, lampu halangan, kit panyalindungan kilat sareng nu sanesna.Sadaya asesoris tiasa dipasang dina jangkungna sareng orientasi anu dipikahoyong dumasar kana spésifikasi palanggan.Ngaran Produk 3 leg 60 derajat sudut komunikasi anteneu 4 suku sudut ngarojong diri baja kisi komunikasi munara Bahan 60 derajat sudut baja Q235, Q3...
  • Steel Komunikasi Kutub & Tower sudut