BS31-1940 Conduit

  • Pipa Conduit Listrik BS31-1940 Conduit

    Pipa Conduit Listrik BS31-1940 Conduit

    Pedaran produk: BS31-1940 Conduit BS31 Listrik Metallic Tubing (EMT) nyaeta Polos (Kelas A) jeung Screwes (Kelas B), sirkular cross-bagian.Éta salawasna dianggo pikeun ngajagi kabel sareng kabel.Bahan: Galvanized steel-kelas 3 / Hot-dipped Galvanized-kelas 4 Ukuran: 3/4-1-1/4″ 20mm 25mm Galvanized BS4568 Conduit Pipe / Steel Electrical Conduit GI Tube Pikeun pre-gal emt conduit, dijieunna tina tinggi pre - lambaran baja galvanized.Pikeun hot dip galvanized emt conduit, dijieunna tina pipa hideung kualitas luhur ...
  • Steel Conduit Pipe BS31-1940 Conduit

    Steel Conduit Pipe BS31-1940 Conduit

    BS31-1940 Conduit BS31 Listrik? Metallic? Tubing (EMT)? Nyaéta? Polos (Kelas A)? jeung? Screwes (Kelas B), sirkular cross-section.Éta salawasna dianggo pikeun ngajagi kabel sareng kabel.Bahan: Galvanized baja-kelas 3 / Hot-dipped Galvanized-kelas 4 Ukuran: 3/4-1-1/4″