Pigura Parancah

  • Pigura Steel Scarfolding

    Pigura Steel Scarfolding

    1, Bahan Baku: Q235 Steel.2, Aplikasi: Steel Prop diterapkeun kana sistem ngadukung vertikal dina konstruksi pikeun ngadukung formwork, sapertos konstruksi lantai.3, Struktur: Steel Prop utamana diwangun ku plat handap, tube luar, tube jero, nut swivel, cotter pin, plat luhur jeung asesoris ti tilepan tripod, jack sirah, struktur basajan tur fléksibel.Pigura Parancah Pigura Parancah mangrupa salah sahiji Parancah paling loba dipaké.Parancah pigura boga dissem basajan ...