. Cina Epoxy bubuk coated pipe jadwal alloy harga baja tina pipa baja dilas 60mm diaméterna kalawan fbe palapis Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Epoxy bubuk coated pipe jadwal harga baja alloy tina pipa baja dilas diaméterna 60mm kalawan palapis fbe

Katerangan pondok:

Pipa sprinkler seuneu mangrupikeun komponén tina sistem sprinkler pemadam seuneu anu ngaluarkeun cai nalika seuneu dideteksi yén suhuna ngaleuwihan suhu anu parantos ditangtukeun.Pipa sprinkler seuneu dianggo sacara éksténsif di sakuliah dunya.Aya sababaraha sprinklers disadiakeun ku fir ...


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Pipa sprinkler seuneu mangrupikeun komponén tina sistem sprinkler pemadam seuneu anu ngaluarkeun cai nalika seuneu dideteksi yén suhuna ngaleuwihan suhu anu parantos ditangtukeun.Pipa sprinkler seuneu dianggo sacara éksténsif di sakuliah dunya.Aya sababaraha sprinklers disadiakeun ku suppliers pipe sprinkler seuneu, kawas respon gancang, respon baku, CMSA, padumukan, ESFR.

    Epoxy Coated Steel Pipe mangrupikeun sakumpulan pipa logam anu dilapis ku bahan epoksi.Époksi mangrupikeun nami anu dipasihkeun pikeun polimér anu didamel tina monomér oxiranes.Komposisi kimia sareng struktur bahan ieu ngajantenkeun ngahiji sareng bahan sanés supados tiasa janten bahan palapis.Pipa sareng palapis sapertos kieu disebut ogé Pipa Epoxy Fusion Bonded.The bisa dipikawanoh salaku palapis tipe FBE ogé.Pipa Baja Karbon Dilapis FBE dianggo dina seueur aplikasi anu peryogi résistansi korosi ekstrim dina waktos anu lami.Pipa logam dina industri konstruksi datangna dina kontak jeung semén sarta tetep teu kacekel pikeun lila ngagunakeun FBE coated Pipe sabab nyegah pipa ti corroding.Aya sababaraha jinis bahan ieu.The Epoxy Coated Cast Iron Pipe ngan saukur pipa beusi tuang anu dilapis ku bahan epoxy.

    Barang Pipa baja sprinkler dicét
    Kelas 10#, 45#, 16Mn, 20#, A53(A,B), A106(B,C), Q235, Q345, Q195, Q215
    Kandel: 0,7 mm - 20 mm
    Bentuk Bagéan Buleud
    Diaméter luar 20mm - 2820mm
    Tempat Asal Cina
    Aplikasi Mindahkeun cairan, sistem tarung seuneu sprinkler pipe, pipa widang minyak
    Téhnik Digambar Tiis
    Lapisan permukaan bubuk epoxy
    Pipa husus Pipa API
    Paduan Atawa Henteu Non-alloy
    Toleransi ± 3%
    Tipe pipa baja dilas
    Service Processing Bending, Las, PUNCHING, motong
    kecap konci FBE bubuk coated pipa baja
    Perlakuan permukaan Anti korosi
    Kecap konci FBE bubuk coated pipa baja
    Lapisan permukaan: bubuk epoxy
    Tipe tungtung Tungtung polos, tungtung grooved, tungtung benang sareng gandeng, tungtung taktak
    Bahan Q195/Q215/Q235/Q345/10#/20#
    Wangun Buleud.Panjang.Panjang
    Panjangna Syarat Pelanggan
    MOQ 10 Ton
    pangmayaran 30% TT + 70% TT / DP / LC
    Bungkusan PACKING STANDAR
    Pipa dilapis bubuk (2)
    Pipa dilapis bubuk (27)
    微信截图_20200611143525
    Pipa dilapis bubuk (41)
    Pipa dilapis bubuk (5)
    Pipa dilapis bubuk (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami