. Cina Kaku Metal Conduit Pipa Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Pipa Conduit Metal kaku

Katerangan pondok:

Pipa conduit listrik


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Conduit Metal kaku

    Conduit logam kaku, atanapi RMC, nyaéta pipa baja galvanis tugas beurat anu dipasang sareng fittings benang.Biasana dianggo di luar pikeun nyayogikeun panyalindungan tina karusakan sareng ogé tiasa nyayogikeun struktural pikeun kabel listrik, panél, sareng alat-alat sanés.RMC dijual dina panjangna 10- sareng 20-suku sareng gaduh benang dina dua tungtung.

    Bahan: Baja

    Rengse: Hot-dip Galvanized, Pra-galvanized

    Ends of pipe: Hiji sisi threaded kalawan gandeng, hiji sisi kalawan cap plastik

    kuantitas minimum atawa urutan: 10Mt

    Loading Port: Tianjin Xingang Port, Cina

    Packing: dina kebat pikeun 20-25mm, 8pcs per kebat leutik, teras 80pcs kana hiji kebat badag

    Catetan: pikeun panangtayungan, hiji sisi kalawan coupler galvanized.Anu sanésna nganggo tutup plastik

    Lembaran RMC







  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami