Sudut baja

  • Hot dip Galvanized Slotted Steel Angle Bar

    Hot dip Galvanized Slotted Steel Angle Bar

    gambaran: 1. Biaya perlakuan low: Biaya galvanizing panas dip leuwih handap tina coatings cet lianna.2. Awét: Hot-dip baja sudut galvanized boga ciri luster permukaan, lapisan séng seragam, teu leakage, teu netes-dieunakeun, adhesion kuat sarta lalawanan korosi kuat.Di lingkungan suburban, ketebalan baku tina hot-dip galvanized karat-buktina bisa dijaga pikeun leuwih ti 50 taun tanpa perbaikan;di perkotaan atanapi lepas pantai, ketebalan standar hot-dip galv ...
  • Baja Angle Bar Punching 150 * 150 * 10mm

    Baja Angle Bar Punching 150 * 150 * 10mm

    Sudut baja anu panas digulung padagang bar lintels.Éta bagian baja tradisional dipaké dina rojongan brickwork leuwih bukaan jelas tur teu reliant on Peta komposit.?
  • Sudut baja

    Sudut baja

    gambaran: 1. Biaya perlakuan low: Biaya galvanizing panas dip leuwih handap tina coatings cet lianna.2. Awét: Hot-dip baja sudut galvanized boga ciri luster permukaan, lapisan séng seragam, teu leakage, teu netes-dieunakeun, adhesion kuat sarta lalawanan korosi kuat.Di lingkungan suburban, ketebalan baku tina hot-dip galvanized karat-buktina bisa dijaga pikeun leuwih ti 50 taun tanpa perbaikan;di perkotaan atanapi lepas pantai, ketebalan standar hot-dip galv ...
  • Bahan wangunan baja Hot dip Galvanized Steel Ribbed Lintels

    Bahan wangunan baja Hot dip Galvanized Steel Ribbed Lintels

    gambaran: 1. Biaya perlakuan low: Biaya galvanizing panas dip leuwih handap tina coatings cet lianna.2. Awét: Hot-dip baja sudut galvanized boga ciri luster permukaan, lapisan séng seragam, teu leakage, teu netes-dieunakeun, adhesion kuat sarta lalawanan korosi kuat.Di lingkungan suburban, ketebalan baku tina hot-dip galvanized karat-buktina bisa dijaga pikeun leuwih ti 50 taun tanpa perbaikan;di perkotaan atanapi lepas pantai, ketebalan standar hot-dip galv ...
  • Slotted Metal Angle Bar Angle Bar Metal

    Slotted Metal Angle Bar Angle Bar Metal

    gambaran: 1. Biaya perlakuan low: Biaya galvanizing panas dip leuwih handap tina coatings cet lianna.2. Awét: Hot-dip baja sudut galvanized boga ciri luster permukaan, lapisan séng seragam, teu leakage, teu netes-dieunakeun, adhesion kuat sarta lalawanan korosi kuat.Di lingkungan suburban, ketebalan baku tina hot-dip galvanized karat-buktina bisa dijaga pikeun leuwih ti 50 taun tanpa perbaikan;di perkotaan atanapi lepas pantai, ketebalan standar hot-dip galv ...
  • Galvanized Slotted Angle Beusi

    Galvanized Slotted Angle Beusi

    gambaran: 1. Biaya perlakuan low: Biaya galvanizing panas dip leuwih handap tina coatings cet lianna.2. Awét: Hot-dip baja sudut galvanized boga ciri luster permukaan, lapisan séng seragam, teu leakage, teu netes-dieunakeun, adhesion kuat sarta lalawanan korosi kuat.Di lingkungan suburban, ketebalan baku tina hot-dip galvanized karat-buktina bisa dijaga pikeun leuwih ti 50 taun tanpa perbaikan;di perkotaan atanapi lepas pantai, ketebalan standar hot-dip galv ...
  • Angle Bar (Lintel) Palang Panangan 75 * 75 * 8 * 1700mm

    Angle Bar (Lintel) Palang Panangan 75 * 75 * 8 * 1700mm

    gambaran: 1. Biaya perlakuan low: Biaya galvanizing panas dip leuwih handap tina coatings cet lianna.2. Awét: Hot-dip baja sudut galvanized boga ciri luster permukaan, lapisan séng seragam, teu leakage, teu netes-dieunakeun, adhesion kuat sarta lalawanan korosi kuat.Di lingkungan suburban, ketebalan baku tina hot-dip galvanized karat-buktina bisa dijaga pikeun leuwih ti 50 taun tanpa perbaikan;di perkotaan atanapi lepas pantai, ketebalan standar hot-dip galv ...