Saluran C Unistrut

  • Universal Beton Selapkeun Strut

    Universal Beton Selapkeun Strut

    Pedaran produk: Tianjin Laskar Pelangi Steel Grup diadegkeun dina 2000, ayana di Tianjin Kota.Kalayan ngembangkeun 20 taun katukang, Laskar Pelangi janten perusahaan beusi sareng baja terpadu tina pipa baja galvanized, bar sudut baja galvanized, profil galvanized, struktur baja ageung galvanized pikeun tim construction.Our gaduh téknologi manufaktur, pangalaman ngolah, kamampuan rékayasa sareng parabot canggih.Jalma-jalma urang cerdas sareng rajin.Produk kami...
  • Saluran Selapkeun Beton Strut

    Saluran Selapkeun Beton Strut

    Tianjin Laskar Pelangi Steel Grup diadegkeun dina 2000, lokasina di Tianjin Kota.Kalayan ngembangkeun 20 taun katukang, Laskar Pelangi janten perusahaan beusi sareng baja terpadu tina pipa baja galvanized, bar sudut baja galvanized, profil galvanized, struktur baja ageung galvanized pikeun tim construction.Our gaduh téknologi manufaktur, pangalaman ngolah, kamampuan rékayasa sareng parabot canggih.Jalma-jalma urang cerdas sareng rajin.produk urang ngawengku str baja badag ...
  • Saluran Selapkeun Beton Strut

    Saluran Selapkeun Beton Strut

    Sisipan Beton mangrupikeun solusi idéal pikeun jangkar anu gampang dipasang kana pondasi beton.Dijieun tina baja cold-rolled tur sadia dina Pra-Galvanized (PG), Hot-Dip Galvanized (HD), sarta rengse Stainless Steel (tipe 316 [ST6] atawa 304 [ST4]), inserts kami dirancang pikeun kinerja luhur jeung reliabilitas. dina unggal aplikasi sapanjang industri konstruksi sareng rékayasa sipil.inserts kami gampang dipasang tanpa lebu, noise, atawa sparks sahiji métode anchoring séjén.Gampang ngahapus ...