Pos Pager

  • Alus kebon anggur stake anggur panas dipped galvanized logam kebon anggur trellis pos

    Alus kebon anggur stake anggur panas dipped galvanized logam kebon anggur trellis pos

    Spésifikasi umum: Ukuran produk (mm) Kandel Panjang JENIS permukaan bérés pos pager kebon anggur 50 * 30mm 1.2mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm 1.8m, 2m, 2.2m, 2.4m, 2.5m, SLOTTED, SOLID HDG, Bubuk Coated 60 * 40mm 50 * 40mm wholesaler 1.5mm galvanized kebon anggur trellis pos logam Kebon anggur pos logam dipaké salaku stake pikeun kebon anggur, kebon.Dibandingkeun pos semén, stake anggur logam téh gampang instalasi tur ongkos kuli low.bentukna Z...
  • Selandia Anyar Steel Field pager Y Post Hideung bitumen Star Pickets

    Selandia Anyar Steel Field pager Y Post Hideung bitumen Star Pickets

    T tulisan dina bagian cross ngabentuk béntang nunjuk tilu.Liang anu tos dibor sapanjang panjang pos pikeun ngidinan kawat napel piket pikeun ngaropéa ka Metal pager.Tulisan T loba dipaké dina masang pager samentara jeung produk Anggar widang kayaning pager sapi, pager netting domba jeung pager kaamanan.Urang nyadiakeun dua perlakuan tahan korosi utama: Galvanized baja jeung Bubuk coated baja T Pager Post T baja pos pager pitur na tilu-nunjuk béntang ngawangun cross bagian.T...
  • Lahan pertanian dipaké coated Y Bentuk Steel pager Post kalawan Star Picket

    Lahan pertanian dipaké coated Y Bentuk Steel pager Post kalawan Star Picket

    T tulisan dina bagian cross ngabentuk béntang nunjuk tilu.Liang anu tos dibor sapanjang panjang pos pikeun ngidinan kawat napel piket pikeun ngaropéa ka Metal pager.Tulisan T loba dipaké dina masang pager samentara jeung produk Anggar widang kayaning pager sapi, pager netting domba jeung pager kaamanan.Urang nyadiakeun dua perlakuan tahan korosi utama: Galvanized baja jeung Bubuk coated baja T Pager Post T baja pos pager pitur na tilu-nunjuk béntang ngawangun cross bagian.T...
  • Pager baja Post-T Pos

    Pager baja Post-T Pos

    T tulisan dina bagian cross ngabentuk béntang nunjuk tilu.Liang anu tos dibor sapanjang panjang pos pikeun ngidinan kawat napel piket pikeun ngaropéa ka Metal pager.Tulisan T loba dipaké dina masang pager samentara jeung produk Anggar widang kayaning pager sapi, pager netting domba jeung pager kaamanan.Urang nyadiakeun dua perlakuan tahan korosi utama: Galvanized baja jeung Bubuk coated baja T Pager Post T baja pos pager pitur na tilu-nunjuk béntang ngawangun cross bagian.T...
  • Galvanized Ladang Anggar pigura

    Galvanized Ladang Anggar pigura

    T tulisan dina bagian cross ngabentuk béntang nunjuk tilu.Liang anu tos dibor sapanjang panjang pos pikeun ngidinan kawat napel piket pikeun ngaropéa ka Metal pager.Tulisan T loba dipaké dina masang pager samentara jeung produk Anggar widang kayaning pager sapi, pager netting domba jeung pager kaamanan.Urang nyadiakeun dua perlakuan tahan korosi utama: Galvanized baja jeung Bubuk coated baja T Pager Post T baja pos pager pitur na tilu-nunjuk béntang ngawangun cross bagian.T...
  • Pager Door / Fencingdoor pikeun Imah / Ladang / Villa

    Pager Door / Fencingdoor pikeun Imah / Ladang / Villa

    T tulisan dina bagian cross ngabentuk béntang nunjuk tilu.Liang anu tos dibor sapanjang panjang pos pikeun ngidinan kawat napel piket pikeun ngaropéa ka Metal pager.Tulisan T loba dipaké dina masang pager samentara jeung produk Anggar widang kayaning pager sapi, pager netting domba jeung pager kaamanan.Urang nyadiakeun dua perlakuan tahan korosi utama: Galvanized baja jeung Bubuk coated baja T Pager Post T baja pos pager pitur na tilu-nunjuk béntang ngawangun cross bagian.T...
  • Galvanized Steel Ladang Lapang Pager Tetep Gate

    Galvanized Steel Ladang Lapang Pager Tetep Gate

    T tulisan dina bagian cross ngabentuk béntang nunjuk tilu.Liang anu tos dibor sapanjang panjang pos pikeun ngidinan kawat napel piket pikeun ngaropéa ka Metal pager.Tulisan T loba dipaké dina masang pager samentara jeung produk Anggar widang kayaning pager sapi, pager netting domba jeung pager kaamanan.Urang nyadiakeun dua perlakuan tahan korosi utama: Galvanized baja jeung Bubuk coated baja T Pager Post T baja pos pager pitur na tilu-nunjuk béntang ngawangun cross bagian.T...
  • Rupa-rupa Pager Peternakan sareng Kualitas Alus

    Rupa-rupa Pager Peternakan sareng Kualitas Alus

    T tulisan dina bagian cross ngabentuk béntang nunjuk tilu.Liang anu tos dibor sapanjang panjang pos pikeun ngidinan kawat napel piket pikeun ngaropéa ka Metal pager.Tulisan T loba dipaké dina masang pager samentara jeung produk Anggar widang kayaning pager sapi, pager netting domba jeung pager kaamanan.Urang nyadiakeun dua perlakuan tahan korosi utama: Galvanized baja jeung Bubuk coated baja T Pager Post T baja pos pager pitur na tilu-nunjuk béntang ngawangun cross bagian.T...
  • Pos Anggar

    Pos Anggar

    T tulisan dina bagian cross ngabentuk béntang nunjuk tilu.Liang anu tos dibor sapanjang panjang pos pikeun ngidinan kawat napel piket pikeun ngaropéa ka Metal pager.Tulisan T loba dipaké dina masang pager samentara jeung produk Anggar widang kayaning pager sapi, pager netting domba jeung pager kaamanan.Urang nyadiakeun dua perlakuan tahan korosi utama: Galvanized baja jeung Bubuk coated baja T Pager Post T baja pos pager pitur na tilu-nunjuk béntang ngawangun cross bagian.T...
  • Kualitas Tinggi Hot Dipped Galvanized Dipaké Y Posts pikeun Ladang Anggar

    Kualitas Tinggi Hot Dipped Galvanized Dipaké Y Posts pikeun Ladang Anggar

    T tulisan dina bagian cross ngabentuk béntang nunjuk tilu.Liang anu tos dibor sapanjang panjang pos pikeun ngidinan kawat napel piket pikeun ngaropéa ka Metal pager.Tulisan T loba dipaké dina masang pager samentara jeung produk Anggar widang kayaning pager sapi, pager netting domba jeung pager kaamanan.Urang nyadiakeun dua perlakuan tahan korosi utama: Galvanized baja jeung Bubuk coated baja T Pager Post T baja pos pager pitur na tilu-nunjuk béntang ngawangun cross bagian.T...
  • Hideung bitumen coated Galvanized Steel Y Star picket pager Post

    Hideung bitumen coated Galvanized Steel Y Star picket pager Post

    T tulisan dina bagian cross ngabentuk béntang nunjuk tilu.Liang anu tos dibor sapanjang panjang pos pikeun ngidinan kawat napel piket pikeun ngaropéa ka Metal pager.Tulisan T loba dipaké dina masang pager samentara jeung produk Anggar widang kayaning pager sapi, pager netting domba jeung pager kaamanan.Urang nyadiakeun dua perlakuan tahan korosi utama: Galvanized baja jeung Bubuk coated baja T Pager Post T baja pos pager pitur na tilu-nunjuk béntang ngawangun cross bagian.T...
  • Pager baja Post-Star Picket

    Pager baja Post-Star Picket

    Tulisan Y ogé dingaranan salaku Star Picket, Star Post, Metal Picket, Steel Picket, jsb gaya ieu tulisan baja dina cross section ngabentuk béntang nunjuk tilu.Liang anu tos dibor sapanjang panjang pos pikeun ngidinan kawat napel piket pikeun ngaropéa ka Metal pager.Y tulisan anu loba dipaké dina masang pager samentara jeung sawah Anggar produk kayaning pager sapi, pager netting domba jeung pager kaamanan.Kami nyayogikeun dua perlakuan tahan korosi utama: baja Galvanized sareng Bubuk ...