. Bagian las Cina pikeun Solar Mounting System Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Tailored las Service

Katerangan pondok:

Compay kami nyadiakeun layanan customerized klien kami.Kalawan leuwih ti sapuluh taun las, stamping sarta pangalaman processing, konsumén urang masihan praises tinggi on kualitas produk urang, akurasi sarta pangiriman gancang.Dina raraga minuhan standar nagara béda, tim kami lulus WPQR nasional jeung di ...


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Compay kami nyadiakeun layanan customerized klien kami.Kalawan leuwih ti sapuluh taun las, stamping sarta pangalaman processing, konsumén urang masihan praises tinggi on kualitas produk urang, akurasi sarta pangiriman gancang.Dina raraga minuhan standar nagara béda, tim kami lulus WPQR nasional jeung WPQR internasional, CE.Bahan baku disayogikeun ku supplier jangka panjang urang anu mangrupikeun pabrikan nasional pikeun mastikeun kinerja anu saé sareng umur panjang.Saatos ngolah, HDG ogé sayogi pikeun produk réngsé anu bakal nyayogikeun standar ISO1461.

    Pigura dilasStamping jepitan

    Katerangan produk (4)Baja pemasangan surya H


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami