Warta pausahaan

  • Pelabuhan Xinjiang Horgos ngimpor langkung ti 190000 ton produk bijih beusi dina kuartal kahiji

    Tanggal 27, dumasar kana statistik adat Horgos, ti Januari nepi ka Maret taun ieu, Pelabuhan Horgos ngimpor 197000 ton produk bijih beusi, kalayan volume dagang 170 juta yuan (RMB, sami di handap).Numutkeun laporan, dina raraga deepen gawé babarengan internasional dina énergi jeung panambang ...
    Maca deui
  • Amérika Serikat ngumumkeun larangan impor minyak, gas sareng batubara Rusia

    Présidén AS Joe Biden nandatanganan pesenan eksekutif di White House dina tanggal 8, ngumumkeun yén Amérika Serikat ngalarang impor minyak Rusia, gas alam cair sareng batubara kusabab Ukraina.Paréntah eksekutif ogé nyatakeun yén individu sareng éntitas Amérika dilarang ngadamel ...
    Maca deui
  • Kanada nyieun putusan ahir review balik Panonpoé Tilelep ganda munggaran dina Cina patali dilas pipa baja alloy karbon diaméter badag

    Dina tanggal 24 Pebruari 2022, Badan Layanan Border Kanada (CBSA) nyandak kaputusan ahir tina tinjauan Panonpoé Tilelep anti-dumping munggaran dina pipa karbon diaméterna ageung sareng pipa baja alloy anu dilas anu asalna ti atanapi diimpor ti Cina sareng Jepang, Tinjauan Panonpoé Tinjauan Panonpoé Tinjauan munggaran. dijieun dina urang ...
    Maca deui
  • Bungkusan sareng pengiriman pipa pasagi galvanis tanggal 18 Séptémber 2021

    Bungkusan sareng pengiriman pipa pasagi galvanis tanggal 18 Séptémber 2021

    Dina Maret 2021, Rainbow Steel nampi patarosan ti para nasabah énggal.Produk anu diperyogikeun waktos ieu nyaéta tabung rectangular galvanized.Kusabab nasabah ieu cooperating kalawan parusahaan urang pikeun kahiji kalina, spesialis jualan yakin yén nasabah kudu ngarti Laskar Pelangi, Ngan ku understa ...
    Maca deui
  • Pangiriman saluran Dubai C dina Séptémber 2021

    Pangiriman saluran Dubai C dina Séptémber 2021

    Saprak ahir abad ka tukang, grup Laskar Pelangi geus fokus kana industri beusi jeung baja salila sababaraha dekade, laun muka nepi multi-kanal publisitas éksternal pikeun naekeun produk.Unggal taun, Xinyue bakal ilubiung dina ngeunaan 500 tipe proyék béda sakuliah dunya sarta ngarojong kavling tradin ...
    Maca deui
  • IMC conduit pipe loading on August 19, 2021

    Saatos nasabah mariksa bets barang ieu dugi ka standar, dinten ayeuna urang ngamimitian ngamuat.Dina paménta konsumén, urang mastikeun inspected karuksakan kabinet.Pikeun kotak anu teu cocog, kami bakal naroskeun ka perusahaan pinjaman pikeun ngagentosana Pelangi ngarawat pesenan sami-sami reg...
    Maca deui
  • Tianjin Laskar Pelangi Steel Grup

    Tianjin Laskar Pelangi Steel Grup gaduh lengkep tiis ngabentuk, punching jeung las equpment sarta tim staf ngalaman euyeub.Produk anu kalebet tumpukan pondasi surya balok ASTM standar WF, tumpukan taneuh tipe C / U anu tiis, rel dukungan, sareng tabung torsi / pipa buleud pikeun pelacak surya sareng va ...
    Maca deui
  • Tianjin Rainbow Steel Group Ilubiung dina 126th Canton Fair

    Tianjin Rainbow Steel Group Ilubiung dina 126th Canton Fair

    Dina 2019, Tianjin Rainbow Steel Group milu dina 125th sareng 126th Canton fair.Salaku platform penting pikeun usaha pikeun asup ka pasar internasional, Canton fair geus loba prihatin ku pangusaha di imah jeung di mancanagara.Pimpinan grup napel pentingna ieu ...
    Maca deui
  • Migawé bareng kalayan Giant India EPC pikeun 200MW PV Project

    Migawé bareng kalayan Giant India EPC pikeun 200MW PV Project

    warta hébat ti India.Tianjin Rainbow Steel Group ngagaduhan sakedik suplai struktur baja pikeun proyék surya 200MW di Australia anu dijalankeun ku perusahaan grup Shapoorji Pallonji Sterling & Wilson Solar Ltd.
    Maca deui