IMC

  • Steel listrik conduit pipe IMC

    Steel listrik conduit pipe IMC

    Intermediate Metal Conduit IMC dikembangkeun dina taun 1970-an salaku alternatif témbok ipis pikeun saluran logam kaku (RMC) anu beuratna kirang langkung sapertilu.IMC dikirimkeun ku gandeng anu disadap langsung atanapi integral.Ieu ciri hiji OD galvanized sarta palapis ID tahan korosi.kasabaran lumaku: Tembok Kandel: +0,015
  • Pipa Conduit Listrik IMC

    Pipa Conduit Listrik IMC

    Intermediate Metal Conduit IMC dikembangkeun dina taun 1970-an salaku alternatif témbok ipis pikeun saluran logam kaku (RMC) anu beuratna kirang langkung sapertilu.IMC dikirimkeun ku gandeng anu disadap langsung atanapi integral.Ieu ciri hiji OD galvanized sarta palapis ID tahan korosi.kasabaran lumaku: Tembok Kandel: +0,015