. Cina Submerged Arc las Square pipe (SAW) Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Submerged Arc Welding Square Pipe (SAW)

Katerangan pondok:

Panas digulung tabung baja anu dijieun ku ngalirkeun lambar logam ngaliwatan rollers pikeun ngahontal dimensi fisik husus.Produk rengse ngabogaan finish permukaan kasar jeung sudut radiused, sarta boh mangrupa construction.Manufacturing dilas atanapi seamless panas digulung tubing baja pasagi ngalibatkeun rollin ...


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panas digulung tabung baja anu dijieun ku ngalirkeun lambar logam ngaliwatan rollers pikeun ngahontal dimensi fisik husus.Produk rengse boga finish permukaan kasar jeung sudut radiused, sarta boh konstruksi dilas atanapi seamless.

    Pabrikan pipa baja kuadrat anu digulung panas ngalibatkeun ngagulung baja dina suhu anu langkung ti 1,000









  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami