. Cina Spiral Submerged Arc las pipe (SSAW) Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Spiral Submerged Arc Welding Pipe (SSAW)

Katerangan pondok:

pipa baja dilas kalawan palapis dip panas atawa listrik-galvanized? palapis dina beungeut pipa baja galvanized.Galvanizing tiasa?ningkatkeun résistansi korosi pipa baja sareng manjangkeun umur jasana.Pipa Galvanized loba dipaké, teu ngan salaku pipelines pikeun cai, gas, minyak jeung lianna ...


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    pipa baja dilas kalawan palapis dip panas atawa listrik-galvanized? palapis dina beungeut pipa baja galvanized.Galvanizing tiasa?ningkatkeun résistansi korosi pipa baja sareng manjangkeun umur jasana.Pipa Galvanized loba dipaké, teu ngan salaku pipelines pikeun cai, gas, minyak jeung cairan-tekanan low umum lianna, tapi ogé salaku pipa sumur minyak jeung pipelines minyak dina minyak bumi?industri, utamana dina widang minyak lepas pantai, pamanas minyak, coolers kondensasi, tabung pikeun distilasi batubara jeung minyak cuci? exchangers dina alat-alat coking kimiawi, sarta tabung pikeun tumpukan pipa trestle jeung pigura rojongan dina torowongan milik.

    Sekundér atawa henteu Non-sekundér
    Paduan atanapi henteu Non-alloy
    Téhnik ERW, panas digulung atawa tiis digulung
    Standar BS 1387, BS EN 39, GB/T 3091, ASTM A53,
    JIS G3444, jsb.
    Kelas / Bahan 10 #, 20 #, 45 #, Q195, Q235, Q345, 16Mn, ST 37.4, jsb.
    Tempat asal Tianjin, Cina (Daratan)
    Sertifikasi ISO 9001:2008, BV, SGS, ABS
    Kapasitas produksi 3500 ton/minggu
    Bentuk bagian Buleud
    Diaméter luar 20-325mm
    Kandel témbok 0,5-25 mm
    Panjangna 2-12m, atawa motong sakumaha pamundut.
    Toleransi téhnik OD: +/-1mm, WT: +/-0.5mm, L: +/-20mm
    Perlakuan permukaan Galvanized, dicét, oiled, dicitak atawa bubuk coated
    Dilapis séng pre-galvanized, 80-120 g / m2;
    hot dip galvanized, 230-500 g / m2
    Warna pérak, hideung atanapi dicét sakumaha pamundut
    Tungtung pipa Polos? burred, beveled, threaded
    Istilah dagang FOB Tianjin Cina, CIF, C&F
    Loading Port Pelabuhan Tianjin Xingang, Cina
    Bungkusan 1.Big OD: di bulk;
    2.Small OD: di bundles, dipak ku strips baja;
    3. pakét waterproof jeung lawon plastik;
    4.Pakét ékspor standar;
    5.According konsumén

    Kami gaduh kamampuan téknis anu saé, alat produksi canggih, alat uji lengkep.Kami ngenalkeun mesin las Amérika Lincoln terkemuka internasional, sistem pelacak laser las otomatis (impor ti Inggris0, mesin uji hidro-statik, sinar-X, ultrasonik, alat-alat ngembang (bel sareng spigot) sareng spectrograph (impor ti Jepang), drop- nguji, dampak (300 Joules kalawan minus 60 darajat Celsius), nguji karasa, parabot mikroskop metalurgi jsb.

    Produk kami dianggo liar dina pipa minyak bumi sareng gas alam, Pemanasan sareng suplai cai.Pangolahan cai limbah, Industri Kimia.Struktur baja, Sasak, Piling, palabuhan Laut jeung industri kakuatan Electric.Urang ca ngahasilkeun pipa SSAW handapeun API 5L, ASTM A252, GB / T9711.1, GB / T9711.2 baku sarta dina sarat klien kalawan kelas baja: Gr, A, Gr, B, X42, X100, L245- L485, S290 ka luhur, SS400 ka luhur, ST33, ST42, Q235 (A,B,C), Q345 (B,C,D,R) jsb.

    spésifikasi pipa dilas spiral dua sisi submerged arc spiral biasa, kg/m

    Item No.

    spésifikasi

    Kg per M

    Item No.

    spésifikasi

    Kg per M

    Item No.

    spésifikasi

    Kg per M

    1

    219*6

    32.02

    30

    529*9

    115.92

    59

    920*9

    202.70

    2

    219*7

    37.10

    31

    529*10

    128.94

    60

    920*10

    24.92

    3

    219*8

    42.13

    32

    529*11

    141.02

    61

    920*11

    247.09

    4

    273*6

    40.01

    33

    529*12

    153.50

    62

    920*12

    269.21

    5

    273*7

    46.42

    34

    529*13

    165.93

    63

    920*13

    291.28

    6

    273*8

    52.78

    35

    630*6

    92.83

    64

    1020*8

    200.16

    7

    325*6

    47.70

    36

    630*7

    108.05

    65

    1020*9

    224.89

    8

    325*7

    55.40

    37

    630*8

    123.22

    66

    1020*10

    249.58

    9

    325*8

    63.04

    38

    630*9

    138.33

    67

    1020*11

    274.22

    10

    377*6

    55.40

    39

    630*10

    153.40

    68

    1020*12

    298.81

    11

    377*7

    64.37

    40

    630*11

    168.42

    69

    1020*13

    323.34

    12

    377*8

    73.30

    41

    630*12

    183.39

    70

    1220*10

    298.90

    13

    377*9

    82.18

    42

    630*13

    198.31

    71

    1220*11

    323.47

    14

    426*6

    62.65

    43

    720*6

    106.15

    72

    1220*12

    357.99

    15

    426*7

    72.83

    44

    720*7

    123.59

    73

    1220*13

    387.46

    16

    426*8

    82.97

    45

    720*8

    140.97

    74

    1420*12

    417.18

    17

    426*9

    93.05

    46

    720*9

    158.31

    75

    1420*14

    485.94

    18

    426*10

    103.09

    47

    720*10

    175.60

    76

    1520*12

    446.77

    19

    478*6

    70.34

    48

    720*11

    192084.00

    77

    1520*14

    520.46

    20

    478*7

    81.81

    49

    720*12

    210.02

    78

    1720*12

    505.96

    21

    478*8

    92.23

    50

    720*13

    227.16

    79

    1720*14

    589.52

    22

    478*9

    104.60

    51

    820*7

    140.85

    80

    1820*12

    535.56

    23

    478*10

    115.92

    52

    820*8

    160.70

    81

    1820*14

    624.04

    24

    478*11

    127.19

    53

    820*9

    180.50

    82

    1920*12

    565.15

    25

    478*12

    138.41

    54

    820*10

    200.26

    83

    1920*14

    658.57

    26

    478*13

    149.58

    55

    820*11

    219.96

    84

    2020*12

    594.74

    27

    529*6

    77.89

    56

    820*12

    239.62

    85

    2020*14

    693.09

    28

    529*7

    90.61

    57

    820*13

    259.22

    86

    2020*16

    791.25

    29

    529*8

    103.29

    58

    920*8

    180.43

    87

    2020*18

    889.20

    Catetan: Urang bisa ngahasilkeun per syarat teknis customer urang

    Standar Produk
    Standar Serial No. Ngaran baku Jenis Produk
    API-5L
    PSL 1.2
    Jalur Pipa Standar pipa baja Spira-seam;
    Longitudinal-seam submerged pipa baja busur;
    Pipa baja Longitudinal-seam Frékuénsi Tinggi
    GB / T9711-2011
    PSL1 PSL2
    Bagian kahiji tina Minyak-Gas Industri Pipa Baja Transportasi Consinment Tingkat Kualifikasi Téknis A Pipa Baja Spiral-seam Steel Pipa
    SY / T5037-2000 Spiral-seam Submerged pipa baja busur dipaké pikeun Low-tekanan Liquid Transportation Pipeline Spiral-seam Steel Pipa
    GB / T14980-94 Wide-diemetric Electric dilas pipa Steel dipaké pikeun Low-tekanan Liquid Transportation Pipeline Pipa Steel Longitudinal-seam Frékuénsi Luhur
    GB / T3091-2008 Pipa Steel Welded Listrik dipaké pikeun Low-tekanan Liquid Transportation Pipe Pipa Steel Longitudinal-seam Frékuénsi Luhur
    GB / T13793-92 longitudinal-seam Electric las Steel pipah Pipa Steel Longitudinal-seam Frékuénsi Tinggi
    GB / T5384-91 Longitudinal-seam Resistance Welding Steel Pipe dipaké pikeun Pipelines Transportasi Cairan umum Pipa Steel Longitudinal-seam Frékuénsi Luhur

    Catetan: Urang bisa ngahasilkeun per syarat teknis customer urang

    Item No. Diaméter nominal (mm) Kandel témbok (mm) Tekanan Uji Hidrostatik
    Spésifikasi API 5L GB / T9711-2011 SY / T5037-2000 SY / T5384-91
    Kelas Baja Kelas Baja Kelas Baja Kelas Baja
    X52 X60 Q235 L360 Q235 16 Bungbulang Q215 Q235
    1 219 6 16.7 19.3 10.3 14.8 7.7 11.3 7.1 7.7
    7 19.5 22.5 12.0 17.3 9.0 13.2 8.2 9.0
    8 22.3 25.7 13.7 19.7 10.3 15.1 9.4 10.3
    2 273 6 13.4 15.5 8.3 13.5 6.2 9.1 5.7 6.2
    7 15.6 18.0 9.6 15.7 7.2 10.6 6.6 7.2
    8 17.9 20.6 11.0 17.9 8.3 12.1 7.6 8.3
    3 325 6 11.3 13.0 6.9 11.3 5.2 7.6 4.8 5.2
    7 13.1 15.2 8.1 13.2 6.1 8.9 5.6 6.1
    8 15.0 17.3 9.3 15.1 6.9 10.2 6.4 6.9
    4 377 6 9.7 11.2 6.0 9.7 4.5 6.6 4.1 4.5
    7 11.3 13.1 7.0 11.4 5.2 7.7 4.8 5.2
    8 13.0 14.9 8.0 13.0 6.0 8.8 5.5 6.0
    9 14.6 16.8 9.0 14.6 6.7 9.9 6.2 6.7
    5 406.4 6 9.0 10.4 5.6 9.0 4.2 6.1 3.8 4.16
    7 10.5 12.1 6.5 10.5 4.9 7.1 4.4 4.9
    8 12.0 13.9 7.4 12.0 5.6 8.1 5.1 5.6
    9 13.5 15.6 8.3 13.6 6.2 9.2 5.7 6.2
    10 15.0 17.3 9.3 15.1 6.9 10.2 6.3 6.9
    6 426 6 8.6 9.9 5.3 8.6 4.0 5.8 3.6 4.0
    7 10.0 11.6 6.2 10.1 4.6 6.8 4.2 4.6
    8 11.5 13.2 7.1 11.5 5.3 7.8 4.8 5.3
    9 12.9 14.9 7.9 12.9 6.0 8.7 5.5 6.0
    10 14.3 16.5 8.8 14.4 6.6 9.7 6.1 6.6
    7 478 6 7.7 8.8 4.7 7.7 3.5 5.2 3.2 3.5
    7 8.9 10.3 5.5 9.0 4.1 6.1 3.8 4.1
    8 10.2 11.8 6.3 10.2 4.7 6.9 4.3 4.7
    9 11.5 13.3 7.1 11.5 5.3 7.8 4.9 5.3
    10 12.8 14.7 7.9 12.8 5.9 8.7 5.4 5.9
    8 529 6 7.3 8.5 4.3 7.3 3.2 4.7 2.9 3.2
    7 8.6 9.9 5.0 8.6 3.7 5.5 3.4 3.7
    8 9.8 11.3 5.7 9.8 4.3 6.3 3.9 4.3
    9 11.0 12.7 6.4 11.0 4.8 7.0 4.4 4.8
    10 12.2 14.1 7.1 12.2 5.3 7.8 4.9 5.3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami