Baja H Beam

  • Baja H balok

    Baja H balok

    H BEAMS Beam asalna dina bentuk sareng ukuran anu béda.Balok konstruksi mangrupikeun unsur struktural anu nanggung beban ku cara nolak bending tina gaya ka handap.Bentang horisontalna langkung lega tibatan lebar atanapi jerona.Balok dicirikeun ku profil maranéhanana, panjang sarta material.The tipe paling umum nyarupaan Ibukota I atawa Ibu H. Aranjeunna umumna dipaké dina konstruksi, rékayasa sipil, mesin beurat, konstruksi treuk jeung tugas tugas beurat lianna.Beam lolobana dipaké pikeun ngarojong beurat ...
  • Hot Rolled H Bagian ASTM A572 GR50 Hot Dip Galvanized Per ASTM 123M I Beam

    Hot Rolled H Bagian ASTM A572 GR50 Hot Dip Galvanized Per ASTM 123M I Beam

    Kami damel sacara éksténsif sareng seueur produsén tracker surya sareng pigura anu terkemuka di dunya pikeun ngabantosan aranjeunna ngabeungharan ukuranana sareng ngirangan biaya logistik.Ku gawé bareng kami, suppliers sistem susunan bisa ngaoptimalkeun produk harga maranéhanana sarta jadwal pangiriman pikeun mastikeun kaunggulan kalapa.Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.The hot-dip galvanizing meets A ...
  • W10x22 Baja H Beam

    W10x22 Baja H Beam

    Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.Galvanizing hot-dip minuhan standar ASTM A123, ISO1461 sareng AS / NZS4680.Tangtosna, kami ogé bagja pikeun nyumponan standar kualitas anu sanés sareng ketebalan palapis HDG anu béda pikeun konsumén urang, sabab éta mangrupikeun tradisi urang pikeun gancang ngabales kabutuhan palanggan sareng langsung bertindak.Inventarisasi jangka panjang perusahaan tina c ...
  • EN BS / 356×406 Universal H baja hateup balok

    EN BS / 356×406 Universal H baja hateup balok

    Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.Galvanizing hot-dip minuhan standar ASTM A123, ISO1461 sareng AS / NZS4680.Tangtosna, kami ogé bagja pikeun nyumponan standar kualitas anu sanés sareng ketebalan palapis HDG anu béda pikeun konsumén urang, sabab éta mangrupikeun tradisi urang pikeun gancang ngabales kabutuhan palanggan sareng langsung bertindak.Inventarisasi jangka panjang perusahaan tina c ...
  • Struktur baja las H Beam

    Struktur baja las H Beam

    Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.Galvanizing hot-dip minuhan standar ASTM A123, ISO1461 sareng AS / NZS4680.Tangtosna, kami ogé bagja pikeun nyumponan standar kualitas anu sanés sareng ketebalan palapis HDG anu béda pikeun konsumén urang, sabab éta mangrupikeun tradisi urang pikeun gancang ngabales kabutuhan palanggan sareng langsung bertindak.Inventarisasi jangka panjang perusahaan tina c ...
  • Kuring Beam Lambaran Karbon Steel H Beam Propil

    Kuring Beam Lambaran Karbon Steel H Beam Propil

    Kami damel sacara éksténsif sareng seueur produsén tracker surya sareng pigura anu terkemuka di dunya pikeun ngabantosan aranjeunna ngabeungharan ukuranana sareng ngirangan biaya logistik.Ku gawé bareng kami, suppliers sistem susunan bisa ngaoptimalkeun produk harga maranéhanana sarta jadwal pangiriman pikeun mastikeun kaunggulan kalapa.Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.The hot-dip galvanizing meets A ...
  • Hot Rolled Beusi Struktural Steel H Beam

    Hot Rolled Beusi Struktural Steel H Beam

    Kami damel sacara éksténsif sareng seueur produsén tracker surya sareng pigura anu terkemuka di dunya pikeun ngabantosan aranjeunna ngabeungharan ukuranana sareng ngirangan biaya logistik.Ku gawé bareng kami, suppliers sistem susunan bisa ngaoptimalkeun produk harga maranéhanana sarta jadwal pangiriman pikeun mastikeun kaunggulan kalapa.Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.The hot-dip galvanizing meets A ...
  • Saluran H Steel H Beam Steel Hot Rolled Beusi H Beam

    Saluran H Steel H Beam Steel Hot Rolled Beusi H Beam

    Kami damel sacara éksténsif sareng seueur produsén tracker surya sareng pigura anu terkemuka di dunya pikeun ngabantosan aranjeunna ngabeungharan ukuranana sareng ngirangan biaya logistik.Ku gawé bareng kami, suppliers sistem susunan bisa ngaoptimalkeun produk harga maranéhanana sarta jadwal pangiriman pikeun mastikeun kaunggulan kalapa.Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.The hot-dip galvanizing meets A ...