aksésori IBC

  • IBC tank bal klep

    IBC tank bal klep

    Wadah bulk panengah (ogé katelah tank IBC, tote IBC, IBC, atanapi tank palet) mangrupikeun wadah kelas industri anu direkayasa pikeun penanganan massal, angkutan, sareng neundeun cairan, semi-padet, pasta, atanapi padet. dipake dina ngembangkeun sarta produksi IBC tabung pigura baja, base plate jeung asesoris pikeun leuwih ti sapuluh taun.Klién kami tiasa gaduh sababaraha pilihan dina bentuk bagian tabung, panjangna, fabrikasi sareng padamelan anu aya hubunganana dina tabung IBC.Sajauh ieu kami gaduh rou ...
  • IBC Steel pigura Tube DX51D

    IBC Steel pigura Tube DX51D

    Wadah bulk panengah (ogé katelah tank IBC, tote IBC, IBC, atanapi tank palet) mangrupikeun wadah kelas industri anu direkayasa pikeun penanganan massal, angkutan, sareng neundeun cairan, semi-padet, pasta, atanapi padet. dipake dina ngembangkeun sarta produksi IBC tabung pigura baja, base plate jeung asesoris pikeun leuwih ti sapuluh taun.Klién kami tiasa gaduh sababaraha pilihan dina bentuk bagian tabung, panjangna, fabrikasi sareng padamelan anu aya hubunganana dina tabung IBC.Sajauh ieu kami gaduh rou ...
  • IBC Steel Usuk Base Pan

    IBC Steel Usuk Base Pan

    Kami damel sacara éksténsif sareng seueur produsén tracker surya sareng pigura anu terkemuka di dunya pikeun ngabantosan aranjeunna ngabeungharan ukuranana sareng ngirangan biaya logistik.Ku gawé bareng kami, suppliers bisa ngaoptimalkeun produk harga maranéhanana sarta jadwal pangiriman pikeun mastikeun kaunggulan kalapa.Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.The hot-dip galvanizing meets ASTM A1 ...
  • IBC pigura tube & asesoris

    IBC pigura tube & asesoris

    Pigura wadahna IBC IBC wadahna bulk sedeng mangrupikeun gudang modern, transportasi produk cair, alat anu diperyogikeun.Wadahna laras wadahna jero tur kombinasi kerangka baja galvanized, eusi beurat molekul tinggi dénsitas tinggi poliétilén niup molding, kakuatan tinggi, résistansi korosi, kaséhatan alus.Urang dilas coil baja pre-galvanized ketebalan tangtu sakumaha 0.8 mm atawa 0.9 mm atawa 1.0 mm kana bagian pasagi tubing panjang lajeng motong kana panjang pondok béda ...