Husus ngawangun Steel pipe

  • Ngaropea bentuk husus Steel Pipe

    Ngaropea bentuk husus Steel Pipe

    Pedaran produk: baja tiis-kabentuk mangrupa bahan utama pikeun nyieun struktur baja lampu, nu dijieunna tina plat baja atawa strip baja.ketebalan témbok na teu ngan bisa dijieun pisan ipis, tapi ogé greatly simplify prosés produksi, ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung ngurangan biaya produksi.Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahasilkeun sagala jinis propil jeung baja tiis-kabentuk tina bahan béda jeung ketebalan témbok seragam jeung bentuk cross-bagian kompléks.baja tiis-kabentuk loba dipaké dina lalaki ...
  • Tabung Heksagonal / Oktagonal

    Tabung Heksagonal / Oktagonal

    Heksagonal / Octagonal tube Perkenalan: Hexagonal / Octagonal tube dihasilkeun pikeun loba pamakéan di wewengkon béda.Kawas infrastruktur, pabrik industri, wangunan mesin, jeung wewengkon séjén.Perusahaan kami ngagaduhan tolling pikeun tabung bagian bentuk anu béda.Upami klien kami ngagaduhan pesenan khusus.Kami hoyong ngembangkeun produk anyar sareng anjeun.Hayang produk urang bakal ka sakuliah dunya.Kami bakal masihan kualitas pangsaéna sareng harga kalapa.Kaunggulan: 1.Produsen langsung.2. Aplikasi...
  • Husus ngawangun Steel pipe

    Husus ngawangun Steel pipe

    Urang bisa ngahasilkeun las segitiga, dalapan ellipsoid prismatic, tube oval, tube buleud, pipa datar, tipe D tube, tube kerung, pipa H, pipe satengah buleud, pipe héksagonal, pipe supa ngawangun, pipe roti ngawangun, handrail, jangjang, T tube, tube triangular jeung ampir kabéh jenis pipa husus, produk logam, nu loba dipaké dina wangunan struktur baja, mesin jeung alat, manufaktur lokomotif, wadahna, fasilitas tatanén jeung barang rumah tangga jeung hiasan huang jeung industri lianna.1....