Galvanized Steel Coil

  • GI/SGCC DX51D Séng Cold rolled coil/Hot Dipped Galvanized Steel Coil/Lambar/Piring/Strip

    GI/SGCC DX51D Séng Cold rolled coil/Hot Dipped Galvanized Steel Coil/Lambar/Piring/Strip

    Galvanized (Séng-coil) coil nu hiji lambar baja ieu immersed dina mandi séng molten ambéh beungeutna tataman kana lambar zinc.At hadir pamakéan utama prosés produksi séng kontinyu, nyaeta, lambaran baja digulung kontinyu. dip dina mandi lebur séng plating dijieunna tina lambaran baja galvanized; Alloy galvanized steel sheet.This jenis pelat baja dijieun ku metoda hot dip, tapi sanggeus slot, geuwat dipanaskeun nepi ka suhu ngeunaan 500 ℃, éta nyieun generasi séng a...
  • HDGI / GI Hot Dipped Galvanized Steel coil

    HDGI / GI Hot Dipped Galvanized Steel coil

    Galvanized (Séng-coil) coil nu hiji lambar baja ieu immersed dina mandi séng molten ambéh beungeutna tataman kana lambar zinc.At hadir pamakéan utama prosés produksi séng kontinyu, nyaeta, lambaran baja digulung kontinyu. dip dina mandi lebur séng plating dijieunna tina lambaran baja galvanized; Alloy galvanized steel sheet.This jenis pelat baja dijieun ku metoda hot dip, tapi sanggeus slot, geuwat dipanaskeun nepi ka suhu ngeunaan 500 ℃, éta nyieun generasi séng a...
  • G30 G60 G90 GI Galvanized Steel Coils Pikeun Industrial

    G30 G60 G90 GI Galvanized Steel Coils Pikeun Industrial

    Galvanized (Séng-coil) coil nu hiji lambar baja ieu immersed dina mandi séng molten ambéh beungeutna tataman kana lambar zinc.At hadir pamakéan utama prosés produksi séng kontinyu, nyaeta, lambaran baja digulung kontinyu. dip dina mandi lebur séng plating dijieunna tina lambaran baja galvanized; Alloy galvanized steel sheet.This jenis pelat baja dijieun ku metoda hot dip, tapi sanggeus slot, geuwat dipanaskeun nepi ka suhu ngeunaan 500 ℃, éta nyieun generasi séng a...
  • Cold Rolled Electro Galvanized Steel Coils GI, Hot Dip Galvanized Steel Coil

    Cold Rolled Electro Galvanized Steel Coils GI, Hot Dip Galvanized Steel Coil

    Galvanized (Séng-coil) coil nu hiji lambar baja ieu immersed dina mandi séng molten ambéh beungeutna tataman kana lambar zinc.At hadir pamakéan utama prosés produksi séng kontinyu, nyaeta, lambaran baja digulung kontinyu. dip dina mandi lebur séng plating dijieunna tina lambaran baja galvanized; Alloy galvanized steel sheet.This jenis pelat baja dijieun ku metoda hot dip, tapi sanggeus slot, geuwat dipanaskeun nepi ka suhu ngeunaan 500 ℃, éta nyieun generasi séng a...
  • Strip Galvanized, lambaran galvanis, kualitas coil baja galvanis / lambar palapis séng

    Strip Galvanized, lambaran galvanis, kualitas coil baja galvanis / lambar palapis séng

    Galvanized (Séng-coil) coil nu hiji lambar baja ieu immersed dina mandi séng molten ambéh beungeutna tataman kana lambar zinc.At hadir pamakéan utama prosés produksi séng kontinyu, nyaeta, lambaran baja digulung kontinyu. dip dina mandi lebur séng plating dijieunna tina lambaran baja galvanized; Alloy galvanized steel sheet.This jenis pelat baja dijieun ku metoda hot dip, tapi sanggeus slot, geuwat dipanaskeun nepi ka suhu ngeunaan 500 ℃, éta nyieun generasi séng a...
  • Steel Coil & Plate

    Steel Coil & Plate

    Galvanized (Séng-coil) coil nu hiji lambar baja ieu immersed dina mandi séng molten ambéh beungeutna tataman kana lambar zinc.At hadir pamakéan utama prosés produksi séng kontinyu, nyaeta, lambaran baja digulung kontinyu. dip dina mandi lebur séng plating dijieunna tina lambaran baja galvanized; Alloy galvanized steel sheet.This jenis pelat baja dijieun ku metoda hot dip, tapi sanggeus slot, geuwat dipanaskeun nepi ka suhu ngeunaan 500 ℃, éta nyieun generasi séng a...
  • Hot Diped Galvanized Steel Coil Z275G/M2 (Slit tepi)

    Hot Diped Galvanized Steel Coil Z275G/M2 (Slit tepi)

    Galvanized (Séng-coil) coil nu hiji lambar baja ieu immersed dina mandi séng molten ambéh beungeutna tataman kana lambar zinc.At hadir pamakéan utama prosés produksi séng kontinyu, nyaeta, lambaran baja digulung kontinyu. dip dina mandi lebur séng plating dijieunna tina lambaran baja galvanized; Alloy galvanized steel sheet.This jenis pelat baja dijieun ku metoda hot dip, tapi sanggeus slot, geuwat dipanaskeun nepi ka suhu ngeunaan 500 ℃, éta nyieun generasi séng a...
  • sertipikat BIS PPGI prepainted coil baja galvanized pikeun roofing coil baja

    sertipikat BIS PPGI prepainted coil baja galvanized pikeun roofing coil baja

    Galvanized (Séng-coil) coil nu hiji lambar baja ieu immersed dina mandi séng molten ambéh beungeutna tataman kana lambar zinc.At hadir pamakéan utama prosés produksi séng kontinyu, nyaeta, lambaran baja digulung kontinyu. dip dina mandi lebur séng plating dijieunna tina lambaran baja galvanized; Alloy galvanized steel sheet.This jenis pelat baja dijieun ku metoda hot dip, tapi sanggeus slot, geuwat dipanaskeun nepi ka suhu ngeunaan 500 ℃, éta nyieun generasi séng a...