Sudut baja jeung Beam

  • Baja H balok

    Baja H balok

    H BEAMS Beam asalna dina bentuk sareng ukuran anu béda.Balok konstruksi mangrupikeun unsur struktural anu nanggung beban ku cara nolak bending tina gaya ka handap.Bentang horisontalna langkung lega tibatan lebar atanapi jerona.Balok dicirikeun ku profil maranéhanana, panjang sarta material.The tipe paling umum nyarupaan Ibukota I atawa Ibu H. Aranjeunna umumna dipaké dina konstruksi, rékayasa sipil, mesin beurat, konstruksi treuk jeung tugas tugas beurat lianna.Beam lolobana dipaké pikeun ngarojong beurat ...
  • Hot dip Galvanized Slotted Steel Angle Bar

    Hot dip Galvanized Slotted Steel Angle Bar

    gambaran: 1. Biaya perlakuan low: Biaya galvanizing panas dip leuwih handap tina coatings cet lianna.2. Awét: Hot-dip baja sudut galvanized boga ciri luster permukaan, lapisan séng seragam, teu leakage, teu netes-dieunakeun, adhesion kuat sarta lalawanan korosi kuat.Di lingkungan suburban, ketebalan baku tina hot-dip galvanized karat-buktina bisa dijaga pikeun leuwih ti 50 taun tanpa perbaikan;di perkotaan atanapi lepas pantai, ketebalan standar hot-dip galv ...
  • Hot dip Galvanized Steel U Beam / PFC (Saluran Flange Paralel) - Bar Merchant

    Hot dip Galvanized Steel U Beam / PFC (Saluran Flange Paralel) - Bar Merchant

    Katerangan Produk Kandel 4.5mm-17mm Tipe barang baja U? Panjang saluran 6m, 9m, 12m atanapi panjangna naon waé salaku sarat anjeun Bahan Q195,Q215,Q235B,Q345B,S235JR/S235/S355JR/S355 SS440/SM400Aplikasi Technique 1. Struktur industri tina struktur baja bearing?? bracket 2. Underground rékayasa tihang baja jeung struktur panahan 3. Struktur parabot Industrial 5. Kapal, struktur pigura manufaktur mesin 6. The karéta, mobil, traktor beam bracket 7....
  • Hot Rolled H Bagian ASTM A572 GR50 Hot Dip Galvanized Per ASTM 123M I Beam

    Hot Rolled H Bagian ASTM A572 GR50 Hot Dip Galvanized Per ASTM 123M I Beam

    Kami damel sacara éksténsif sareng seueur produsén tracker surya sareng pigura anu terkemuka di dunya pikeun ngabantosan aranjeunna ngabeungharan ukuranana sareng ngirangan biaya logistik.Ku gawé bareng kami, suppliers sistem susunan bisa ngaoptimalkeun produk harga maranéhanana sarta jadwal pangiriman pikeun mastikeun kaunggulan kalapa.Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.The hot-dip galvanizing meets A ...
  • Baja Angle Bar Punching 150 * 150 * 10mm

    Baja Angle Bar Punching 150 * 150 * 10mm

    Sudut baja anu panas digulung padagang bar lintels.Éta bagian baja tradisional dipaké dina rojongan brickwork leuwih bukaan jelas tur teu reliant on Peta komposit.?
  • Standar Australia galvanized Steel T Lintels

    Standar Australia galvanized Steel T Lintels

    STEEL T LINTELS baja T ngawangun mangrupakeun jenis baja tuang kana T-bentuk.Disebutna sabab bagian melintang na sarua jeung hurup Inggris "T".Aya dua jenis baja T ngawangun: 1. T ngawangun baja langsung dibeulah tina baja H ngawangun.Standar pamakéan sarua jeung baja H ngawangun (GB / T11263-2017).Ieu mangrupa bahan idéal pikeun ngaganti las baja sudut ganda.Cai mibanda kaunggulan résistansi bending kuat, konstruksi basajan, hemat ongkos jeung struktur lampu....
  • Sudut baja

    Sudut baja

    gambaran: 1. Biaya perlakuan low: Biaya galvanizing panas dip leuwih handap tina coatings cet lianna.2. Awét: Hot-dip baja sudut galvanized boga ciri luster permukaan, lapisan séng seragam, teu leakage, teu netes-dieunakeun, adhesion kuat sarta lalawanan korosi kuat.Di lingkungan suburban, ketebalan baku tina hot-dip galvanized karat-buktina bisa dijaga pikeun leuwih ti 50 taun tanpa perbaikan;di perkotaan atanapi lepas pantai, ketebalan standar hot-dip galv ...
  • W10x22 Baja H Beam

    W10x22 Baja H Beam

    Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.Galvanizing hot-dip minuhan standar ASTM A123, ISO1461 sareng AS / NZS4680.Tangtosna, kami ogé bagja pikeun nyumponan standar kualitas anu sanés sareng ketebalan palapis HDG anu béda pikeun konsumén urang, sabab éta mangrupikeun tradisi urang pikeun gancang ngabales kabutuhan palanggan sareng langsung bertindak.Inventarisasi jangka panjang perusahaan tina c ...
  • EN BS / 356×406 Universal H baja hateup balok

    EN BS / 356×406 Universal H baja hateup balok

    Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.Galvanizing hot-dip minuhan standar ASTM A123, ISO1461 sareng AS / NZS4680.Tangtosna, kami ogé bagja pikeun nyumponan standar kualitas anu sanés sareng ketebalan palapis HDG anu béda pikeun konsumén urang, sabab éta mangrupikeun tradisi urang pikeun gancang ngabales kabutuhan palanggan sareng langsung bertindak.Inventarisasi jangka panjang perusahaan tina c ...
  • Struktur baja las H Beam

    Struktur baja las H Beam

    Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.Galvanizing hot-dip minuhan standar ASTM A123, ISO1461 sareng AS / NZS4680.Tangtosna, kami ogé bagja pikeun nyumponan standar kualitas anu sanés sareng ketebalan palapis HDG anu béda pikeun konsumén urang, sabab éta mangrupikeun tradisi urang pikeun gancang ngabales kabutuhan palanggan sareng langsung bertindak.Inventarisasi jangka panjang perusahaan tina c ...
  • Hot Dipped Galvanized T ngawangun Steel Lintels
  • Lintel (Dilas T Bar)
  • Hampang baja t bar ukuran baja t sudut bar lintels baja pikeun proyék struktur
  • 2 inci galvanized baja t-bar lintels kalkulator beurat
  • Australia 200 × 6 Steel Lintels
  • Galvanized Steel Beam Galvanized Steel Leyuran

    Galvanized Steel Beam Galvanized Steel Leyuran

    Katerangan Produk Kandel 4.5mm-17mm Tipe barang baja U? Panjang saluran 6m, 9m, 12m atanapi panjangna naon waé salaku sarat anjeun Bahan Q195,Q215,Q235B,Q345B,S235JR/S235/S355JR/S355 SS440/SM400Aplikasi Technique 1. Struktur industri tina struktur baja bearing?? bracket 2. Underground rékayasa tihang baja jeung struktur panahan 3. Struktur parabot Industrial 5. Kapal, struktur pigura manufaktur mesin 6. The karéta, mobil, traktor beam bracket 7....
  • Kuring Beam Lambaran Karbon Steel H Beam Propil

    Kuring Beam Lambaran Karbon Steel H Beam Propil

    Kami damel sacara éksténsif sareng seueur produsén tracker surya sareng pigura anu terkemuka di dunya pikeun ngabantosan aranjeunna ngabeungharan ukuranana sareng ngirangan biaya logistik.Ku gawé bareng kami, suppliers sistem susunan bisa ngaoptimalkeun produk harga maranéhanana sarta jadwal pangiriman pikeun mastikeun kaunggulan kalapa.Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.The hot-dip galvanizing meets A ...
  • Bahan wangunan baja Hot dip Galvanized Steel Ribbed Lintels

    Bahan wangunan baja Hot dip Galvanized Steel Ribbed Lintels

    gambaran: 1. Biaya perlakuan low: Biaya galvanizing panas dip leuwih handap tina coatings cet lianna.2. Awét: Hot-dip baja sudut galvanized boga ciri luster permukaan, lapisan séng seragam, teu leakage, teu netes-dieunakeun, adhesion kuat sarta lalawanan korosi kuat.Di lingkungan suburban, ketebalan baku tina hot-dip galvanized karat-buktina bisa dijaga pikeun leuwih ti 50 taun tanpa perbaikan;di perkotaan atanapi lepas pantai, ketebalan standar hot-dip galv ...
  • Hot Rolled Beusi Struktural Steel H Beam

    Hot Rolled Beusi Struktural Steel H Beam

    Kami damel sacara éksténsif sareng seueur produsén tracker surya sareng pigura anu terkemuka di dunya pikeun ngabantosan aranjeunna ngabeungharan ukuranana sareng ngirangan biaya logistik.Ku gawé bareng kami, suppliers sistem susunan bisa ngaoptimalkeun produk harga maranéhanana sarta jadwal pangiriman pikeun mastikeun kaunggulan kalapa.Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.The hot-dip galvanizing meets A ...
  • Saluran H Steel H Beam Steel Hot Rolled Beusi H Beam

    Saluran H Steel H Beam Steel Hot Rolled Beusi H Beam

    Kami damel sacara éksténsif sareng seueur produsén tracker surya sareng pigura anu terkemuka di dunya pikeun ngabantosan aranjeunna ngabeungharan ukuranana sareng ngirangan biaya logistik.Ku gawé bareng kami, suppliers sistem susunan bisa ngaoptimalkeun produk harga maranéhanana sarta jadwal pangiriman pikeun mastikeun kaunggulan kalapa.Bahanna didamel tina balok H-flange standar Amérika kalayan standar ukuran ASTM A6.Kelas baja tiasa dipilih antara ASTM A572 GR50 / GR60, ASTM A992 atanapi Q355.The hot-dip galvanizing meets A ...
  • Slotted Metal Angle Bar Angle Bar Metal

    Slotted Metal Angle Bar Angle Bar Metal

    gambaran: 1. Biaya perlakuan low: Biaya galvanizing panas dip leuwih handap tina coatings cet lianna.2. Awét: Hot-dip baja sudut galvanized boga ciri luster permukaan, lapisan séng seragam, teu leakage, teu netes-dieunakeun, adhesion kuat sarta lalawanan korosi kuat.Di lingkungan suburban, ketebalan baku tina hot-dip galvanized karat-buktina bisa dijaga pikeun leuwih ti 50 taun tanpa perbaikan;di perkotaan atanapi lepas pantai, ketebalan standar hot-dip galv ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2