BS4568-1970 Conduit

  • Pipa Conduit Listrik BS4568-1970 Conduit

    Pipa Conduit Listrik BS4568-1970 Conduit

    Pedaran produk: BS4568-1970 Conduit Standar:BS4568-1970 Bahan: Steel Téhnik: Tiis digulung rengse: Hot-dip Galvanized, Pra-galvanized Kelas / Bahan: 10 #, 20 #, 45 #, Q195, Q235, Q345, 16Mn ST 37.4, jsb alloy atanapi henteu: Non-alloy sékundér atanapi henteu: Non-sekundér Kapasitas produksi: 3500 ton / minggu Bentuk bagian: Babak diaméterna Luar: 20-32mm Ketebalan témbok: 0.5-20mm Panjang: 3.05 atanapi 3.75m Téknik kasabaran : OD +/- 0.5mm, WT +/- 0.03mm, L +/- 5mm Perlakuan permukaan: Galvanized, dicét, oi ...
  • Pipa Conduit Metal kaku

    Pipa Conduit Metal kaku

    Conduit Metal kaku Conduit logam kaku, atawa RMC, nyaéta beurat-tugas galvanized tubing baja anu dipasang ku fittings threaded.Biasana dianggo di luar pikeun nyayogikeun panyalindungan tina karusakan sareng ogé tiasa nyayogikeun struktural pikeun kabel listrik, panél, sareng alat-alat sanés.RMC dijual dina panjangna 10- sareng 20-suku sareng gaduh benang dina dua tungtung.Bahan: Baja Selesai: Hot-dip Galvanized, Pra-galvanized Tungtung pipa: Hiji sisi threaded kalawan gandeng, hiji sisi jeung cap plastik Minimum q ...
  • Steel Conduit Pipa BS4568-1970 Conduit

    Steel Conduit Pipa BS4568-1970 Conduit

    BS4568-1970 Conduit Standar: BS4568-1970 Bahan: Steel Téhnik: Tiis digulung rengse: Hot-dip Galvanized, Pra-galvanized Kelas / Bahan: 10 #, 20 #, 45 #, Q195, Q235, Q345, 16Mn4, ST 345. jsb Alloy atanapi henteu: Non-alloy sekundér atanapi henteu: Non-sekundér Kapasitas produksi: 3500 ton / minggu Bentuk bagian: Babak diaméterna Luar: 20-32mm Ketebalan témbok: 0.5-20mm Panjang: 3.05 atanapi 3.75m Téknik kasabaran: OD + / -0.5mm, WT +/- 0.03mm, L +/- 5mm perlakuan Surface: Galvanized, dicét, oiled, dicitak atawa bubuk ...