Visi&Misi&Nilai

Visi

Pikeun Rainbow Steel janten pasangan anu paling dipercaya dina nilai luhur, solusi inovatif sareng sustainable pikeun énergi renewable sadunya, énergi tradisional, rékayasa, manufaktur, infrastruktur sareng usaha konstruksi.

Misi

Urang bakal tangtangan pamikiran ayeuna pikeun nganteurkeun solusi terpadu, responsif jeung inovatif.Urang bakal ngarojong prakték pangalusna dina kaamanan, desain, manajemén proyék jeung partnerships strategis

Nilai-nilai

JALMA

Kami ngahargaan, hormat sareng ngawangun kapercayaan sareng karyawan, palanggan, supplier sareng pamangku kapentingan, ku ngalakukeun naon anu kami ucapkeun bakal laksanakeun.

Urang empower, ganjaran, ngahargaan jeung ngamangpaatkeun rupa-rupa bakat karyawan urang nu ngahasilkeun jalma satia, kacida komitmen jeung gairah.

Ngaliwatan kapamimpinan anu kuat sareng pikaresepeun, urang nampi hasil anu langkung luhur

Kajujuran sareng integritas nyababkeun kabiasaan urang

Zero cilaka mangrupikeun prioritas urang

Urang nempatkeun nilai hébat kana kredibilitas pribadi jeung teknis

PELANGGAN

Dina ngudag kasuksésan bisnis pikeun konsumén urang, kami salawasna fléksibel tur inovatif dina pendekatan urang, disetir ku prakték pangalusna global.

Solusi anu aman pikeun konsumén urang mangrupikeun prioritas urang

Ngaliwatan kapercayaan urang nyieun hubungan customer langgeng

KINERJA

Salaku spesialis aliran kami nganteurkeun hasil anu unggul anu nyiptakeun nilai pikeun sadaya pamangku kapentingan

Palaksanaan anu luar biasa nyaéta kamampuan inti urang.Kami konsisten, lincah, sareng gaduh pendekatan "bisa ngalakukeun".

ngungudag kami relentless kaunggulan ngabedakeun urang

Urang mingpin ku conto sareng nahan tanggung jawab sorangan.Kami dedicated, profésional sarta gairah.Urang ganjaran jeung ngagungkeun kasuksésan

Téknik & INOVASI

Urang piara gagasan anyar jeung solusi inovatif

Kami haus pangaweruh sareng milarian cara anu langkung saé pikeun ngalakukeun hal-hal, nyababkeun pamikiran anu langkung wawasan sareng cara anu pinter pikeun gawé bareng.

Kami spesialis aliran, dihormat sabab kami ahli téknis

KELESTARIAN

Kami ngabentuk hasil anu lestari anu saluyu sareng kabutuhan sareng aspirasi jalma, konsumén, mitra, komunitas sareng lingkungan alam.

Kami komitmen kana siklus kahirupan sakabéh produk sareng jasa anu urang ciptakeun anu aya di jantung bisnis urang

Kami terus-terusan sareng aktip dina nyiptakeun solusi anu sustainable sareng aman pikeun klien sareng diri urang sorangan