Steel Processing Tailored Service

  • Steel Liner pikeun Jandela jeung panto

    Steel Liner pikeun Jandela jeung panto

    Produk Perkenalan: UPVC panto jandela reinforcing liner baja galvanized Produksi kami dumasar kana prosedur sistem internal jeung standar pangluhurna, nu pakait jeung sarat standar harmonized Éropa, kaasup PN EN ISO 9001, PN EN 10162. Sajaba ti éta, prosedur kontrol kualitas. sareng kualitas produk sorangan, nyaéta tulangan jandela, ogé diverifikasi ku lembaga tés sareng sertifikasi mandiri - Kualifikasi o...
  • Prosés Precision on Steel- bagian sudut Steel

    Prosés Precision on Steel- bagian sudut Steel

    Description: Ngolah jero beusi jeung baja nyaéta pikeun ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa jeung kawat kana produk nu bisa langsung dipaké ku pamaké ku motong, straightening, flattening, mencét, rolling panas, rolling tiis, stamping jeung prosés produksi séjén. .Urang tiasa ngalakukeun rupa prosés precision on baja.Beveled End Steel Cap Swage n 'Hole Bending n' Punching hole Nyieun Groove Threading n' Coupling Dilas Bagian pikeun Solar Mounting System Galvanized U Attachment pikeun Ground Mount...
  • Prosés Precision on Steel- dilas U channel

    Prosés Precision on Steel- dilas U channel

    Katerangan: Ngolah jero beusi sareng baja nyaéta ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa sareng kawat janten produk anu tiasa langsung dianggo ku pangguna ku motong, ngalempengkeun, ngaratakeun, mencét, ngagulung panas, ngagulung tiis, stamping sareng prosés produksi anu sanés. .Urang tiasa ngalakukeun rupa prosés precision on baja.Beveled End Steel Cap Swage n 'Hole Bending n' Punching hole Nyieun Groove Threading n' Coupling Welded Part for Solar Mounting System Galvanized U Attachment pikeun Ground Moun...
  • Prosés Precision on Steel- Pigura baja pikeun struktur baja

    Prosés Precision on Steel- Pigura baja pikeun struktur baja

    Katerangan: Ngolah jero beusi sareng baja nyaéta ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa sareng kawat janten produk anu tiasa langsung dianggo ku pangguna ku motong, ngalempengkeun, ngaratakeun, mencét, ngagulung panas, ngagulung tiis, stamping sareng prosés produksi anu sanés. .Urang tiasa ngalakukeun rupa prosés precision on baja.Beveled End Steel Cap Swage n 'Hole Bending n' Punching hole Nyieun Groove Threading n' Coupling Welded Part for Solar Mounting System Galvanized U Attachment pikeun Ground Moun...
  • Precision fabrikasi on Steel

    Precision fabrikasi on Steel

    Pedaran Produk: Ngolah jero beusi sareng baja nyaéta pikeun ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa sareng kawat janten produk anu tiasa langsung dianggo ku pangguna ku cara motong, ngalempengkeun, ngaratakeun, mencét, ngagulung panas, ngagulung tiis, stamping sareng produksi sanésna. prosés.Urang tiasa ngalakukeun rupa prosés precision on baja.Beveled End Steel Cap Swage n 'Hole Bending n' Punching hole Nyieun Groove Threading n' Coupling Welded Part for Solar Mounting System Galvanized U Attachment pikeun Gro...
  • Hot Rolled U Channel dilas Joiner & H Joiner

    Hot Rolled U Channel dilas Joiner & H Joiner

    Galvanized H Steel Retaining Wall Posts Pedaran Produk: Retaining Wall Posts mangrupikeun baja tugas beurat anu sayogi dina finish Hot Dip Galvanized pikeun panyalindungan korosi.Sadaya tulisan tos dibor pikeun nampung kurung pager anu dirancang unik.Sistem Retaining Wall Post nyayogikeun "sadayana dina hiji solusi" anu nampung sambungan pager kayu atanapi logam anu masihan betah instalasi sareng ngahémat waktos sareng artos.rentang merenah tina panjangna sadia ...
  • Tiis Kabentuk las HB 2 profil B

    Tiis Kabentuk las HB 2 profil B

    Katerangan Produk: Saluran strut pra-galvanis (B2B) pikeun aplikasi tugas sedeng 13/16 ″ - 12 ga Komposisi bahan: Karbon baja Permukaan permukaan: Pra-galvanis - pikeun panggunaan jero rohangan ngan ukur Jangkungna: 1-5 / 8 di CIRI & APLIKASI Fitur Spot welds disemprot dina dua sisi kalawan palapis séng 9/16 "slot lega, ngidinan nepi ka 1/2" threaded rod ngaliwatan back-to-deui strut tanpa pangeboran;Slot lega 11/16" ngamungkinkeun pikeun ...
  • Bagian las pikeun Solar Mounting System

    Bagian las pikeun Solar Mounting System

    Perkenalan Produk: Compay kami nyayogikeun palayanan palanggan pikeun klien kami.Kalayan langkung ti sapuluh taun pangalaman las, stamping sareng fabrikasi, para nasabah masihan pujian anu luhur dina kualitas produk, akurasi sareng pangiriman gancang.Dina raraga minuhan standar nagara béda, tim kami lulus WPQR nasional jeung WPQR internasional, CE.Bahan baku disayogikeun ku supplier jangka panjang urang anu mangrupikeun pabrikan nasional pikeun mastikeun kinerja anu saé sareng umur panjang.Saatos pro ...
  • Tailored las & Stamping Steel Service / Fabrikasi Precision ngaropéa

    Tailored las & Stamping Steel Service / Fabrikasi Precision ngaropéa

    Perusahaan & Pedaran Produk ;Compay kami nyadiakeun layanan customerized klien kami.Kalawan leuwih ti sapuluh taun las, stamping sarta pangalaman processing, konsumén urang masihan praises tinggi on kualitas produk urang, akurasi sarta pangiriman gancang.Dina raraga minuhan standar nagara béda, tim kami lulus WPQR nasional jeung WPQR internasional, CE.Bahan baku disayogikeun ku panyalur jangka panjang urang anu mangrupikeun pabrikan nasional pikeun mastikeun kinerja anu saé sareng nganggo li...
  • Tailored las Service

    Tailored las Service

    Compay kami nyadiakeun layanan customerized klien kami.Kalawan leuwih ti sapuluh taun las, stamping sarta pangalaman processing, konsumén urang masihan praises tinggi on kualitas produk urang, akurasi sarta pangiriman gancang.Dina raraga minuhan standar nagara béda, tim kami lulus WPQR nasional jeung WPQR internasional, CE.Bahan baku disayogikeun ku supplier jangka panjang urang anu mangrupikeun pabrikan nasional pikeun mastikeun kinerja anu saé sareng umur panjang.Saatos ngolah, HDG ogé sayogi ...
  • Prosés Precision on Steel- bagian husus

    Prosés Precision on Steel- bagian husus

    Ngolah jero beusi sareng baja nyaéta pikeun ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa sareng kawat janten produk anu tiasa langsung dianggo ku pangguna ku cara motong, ngalempengkeun, merata, mencét, ngagulung panas, ngagulung tiis, stamping sareng prosés produksi anu sanés.Urang tiasa ngalakukeun rupa prosés precision on baja.Beveled End Steel Cap Swage n 'Hole Bending n' Punching hole Nyieun Groove Threading n' Coupling Welded Part for Solar Mounting System Galvanized U Attachment pikeun Ground Mounting Steel Pip...
  • Prosés Precision on bagian Steel-las jeung holing

    Prosés Precision on bagian Steel-las jeung holing

    Ngolah jero beusi sareng baja nyaéta pikeun ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa sareng kawat janten produk anu tiasa langsung dianggo ku pangguna ku cara motong, ngalempengkeun, merata, mencét, ngagulung panas, ngagulung tiis, stamping sareng prosés produksi anu sanés.Urang tiasa ngalakukeun rupa prosés precision on baja.Beveled End Steel Cap Swage n 'Hole Bending n' Punching hole Nyieun Groove Threading n' Coupling Welded Part for Solar Mounting System Galvanized U Attachment pikeun Ground Mounting Steel Pip...
  • Prosés Precision on Steel- bagian Sistim Pemasangan Solar

    Prosés Precision on Steel- bagian Sistim Pemasangan Solar

    Ngolah jero beusi sareng baja nyaéta pikeun ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa sareng kawat janten produk anu tiasa langsung dianggo ku pangguna ku cara motong, ngalempengkeun, merata, mencét, ngagulung panas, ngagulung tiis, stamping sareng prosés produksi anu sanés.Urang tiasa ngalakukeun rupa prosés precision on baja.Beveled End Steel Cap Swage n 'Hole Bending n' Punching hole Nyieun Groove Threading n' Coupling Welded Part for Solar Mounting System Galvanized U Attachment pikeun Ground Mounting Steel Pip...
  • Pigura Baki baja

    Pigura Baki baja

    Baki baja hayam bikang omparing logam jeung pallets kai ampir euweuh kontes.Usuk baja dirancang salaku alternatif pikeun pallets kai sareng plastik pikeun ngamajukeun sareng ngabéréskeun masalah sareng metode manufaktur modéren.rentang kami tina pallets baja lega, kalayan ukuran mimitian ti 800 × 1000 ka 1400 × 1400.Nalika éta ngagaduhan tujuan anu sami sareng jinis pallets anu sanés, palet logam langkung unggul tibatan palet plastik sareng palet kai.Upami anjeun kantos nganggo palet plastik atanapi palet kai ...
  • Pigura Steel dilas

    Pigura Steel dilas

    jati logam USES bahan logam, gampang pikeun ngawujudkeun automation processing, gelar luhur ti mechanization, kondusif pikeun ngaronjatkeun efisiensi tanaga gawé, ngurangan biaya produk, nu jati kai teu bisa dibandingkeun.The ipis-walled tabung jeung cadar dipaké dina jati logam bisa ngagulung atawa dijieun dina hiji go.Create pasagi, buleud, nunjuk, datar sarta shapes.Also béda lianna ngaliwatan stamping bahan logam, forging, casting, molding, las jeung processing séjén pikeun ménta wangun béda tina fu logam ...
  • Pipa kalawan laser Holing

    Pipa kalawan laser Holing

    Panas digulung tabung baja anu dijieun ku ngalirkeun lambar logam ngaliwatan rollers pikeun ngahontal dimensi fisik husus.Produk rengse boga finish permukaan kasar jeung sudut radiused, sarta boh konstruksi dilas atanapi seamless.Pabrikan pipa baja kuadrat anu digulung panas ngalibatkeun ngagulung baja dina suhu anu langkung ti 1,000.
  • Prosés Precision on Steel-las on Steel pipe

    Prosés Precision on Steel-las on Steel pipe

    Ngolah jero beusi sareng baja nyaéta pikeun ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa sareng kawat janten produk anu tiasa langsung dianggo ku pangguna ku cara motong, ngalempengkeun, merata, mencét, ngagulung panas, ngagulung tiis, stamping sareng prosés produksi anu sanés.Urang tiasa ngalakukeun rupa prosés precision on baja.Beveled End Steel Cap Swage n 'Hole Bending n' Punching hole Nyieun Groove Threading n' Coupling Welded Part for Solar Mounting System Galvanized U Attachment pikeun Ground Mounting Steel Pip...
  • Prosés Precision on Steel-las on pipa

    Prosés Precision on Steel-las on pipa

    Ngolah jero beusi sareng baja nyaéta pikeun ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa sareng kawat janten produk anu tiasa langsung dianggo ku pangguna ku cara motong, ngalempengkeun, merata, mencét, ngagulung panas, ngagulung tiis, stamping sareng prosés produksi anu sanés.Urang tiasa ngalakukeun rupa prosés precision on baja.Beveled End Steel Cap Swage n 'Hole Bending n' Punching hole Nyieun Groove Threading n' Coupling Welded Part for Solar Mounting System Galvanized U Attachment pikeun Ground Mounting Steel Pip...
  • Prosés Precision on Steel-las dina pipe Steel Square

    Prosés Precision on Steel-las dina pipe Steel Square

    Ngolah jero beusi sareng baja nyaéta pikeun ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa sareng kawat janten produk anu tiasa langsung dianggo ku pangguna ku cara motong, ngalempengkeun, merata, mencét, ngagulung panas, ngagulung tiis, stamping sareng prosés produksi anu sanés.Urang tiasa ngalakukeun rupa prosés precision on baja.Beveled End Steel Cap Swage n 'Hole Bending n' Punching hole Nyieun Groove Threading n' Coupling Welded Part for Solar Mounting System Galvanized U Attachment pikeun Ground Mounting Steel Pip...
  • Prosés Precision on Steel-las jeung liang dina Angle bar

    Prosés Precision on Steel-las jeung liang dina Angle bar

    Ngolah jero beusi sareng baja nyaéta pikeun ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa sareng kawat janten produk anu tiasa langsung dianggo ku pangguna ku cara motong, ngalempengkeun, merata, mencét, ngagulung panas, ngagulung tiis, stamping sareng prosés produksi anu sanés.Urang tiasa ngalakukeun rupa prosés precision on baja.Beveled End Steel Cap Swage n 'Hole Bending n' Punching hole Nyieun Groove Threading n' Coupling Welded Part for Solar Mounting System Galvanized U Attachment pikeun Ground Mounting Steel Pip...
  • Prosés Precision on Steel- Threading n'Gandeng

    Prosés Precision on Steel- Threading n'Gandeng

    Ngolah jero beusi sareng baja nyaéta pikeun ngolah sagala jinis pelat baja atah, pipa sareng kawat janten produk anu tiasa langsung dianggo ku pangguna ku cara motong, ngalempengkeun, merata, mencét, ngagulung panas, ngagulung tiis, stamping sareng prosés produksi anu sanés.Urang tiasa ngalakukeun rupa prosés precision on baja.Beveled End Steel Cap Swage n 'Hole Bending n' Punching hole Nyieun Groove Threading n' Coupling Welded Part for Solar Mounting System Galvanized U Attachment pikeun Ground Mounting Steel Pip...