. Cina Bubuk coated Steel pipe Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Bubuk coated Steel pipe

Katerangan pondok:

ASTM A795 bubuk coated Steel Pipe Steel Pipe pikeun sistem tarung seuneu.Hot dip galvanized + bubuk coated pipe ieu populérna dipaké dina Bengkel Steel, Struktur Baja Platform, Steel Fabricated House, Struktural Roofing, pigura Bagian, Steel Walkway na lanté, Steel Struktur Bridge.Pipes nyaeta availa ...


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    ASTM A795 bubuk coated Steel Pipe Steel Pipe pikeun sistem tarung seuneu.

    Hot dip galvanized + bubuk coated pipe ieu populérna dipaké dina Bengkel Steel, Struktur Baja Platform, Steel Fabricated House, Struktural Roofing, pigura Bagian, Steel Walkway na lanté, Steel Struktur Sasak.

    • Pipa sayogi dina warna palapis bubuk anu béda
    • lemes & rengse ngaropéa
    • Lila panungtungan & lalawanan korosi alus teuing
    • Bubuk coated pikeun panyalindungan tambahan ti jero

    涂漆钢管17 涂漆钢管8

    涂漆钢管16 涂漆钢管13

    Ngaran seuneu tarung sprinkler pipe baja
    Standar ASTM A795 Kelas B Tipe E
    Diaméter luar 33,4-219,1 mm
    Kandelna 2,77-4,78 mm
    Tamat polos, tungtung grooved
    Pamariksaan Kalayan Komposisi Kimia sareng Sipat Mékanis
    Uji coba, analisis tuang, uji flattening, uji hidrostatik
    Dimensi sareng Inspeksi Visual
    Inspeksi Non-destructive
    Beungeut Warna beureum Dicét
    Sertifikasi ISO, SGS, BV, UL
    Aplikasi jasa panyalindungan seuneu
    Sarat Dagang FOB, CIF, CFR, DDP, jsb.
    Sarat pamayaran T/T (30% DEPOSIT), L/C
    Waktos pangiriman Dikirimkeun dina 10-20 dinten saatos 30% deposit nampi

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami