. Cina Parancah Prop Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

1.4-4.0mm shuttering dicét prop baja galvanized adjustable spanyol Parancah baja prop pikeun konstruksi

Katerangan pondok:

Bahan Baku:Q235 Steel.Application:Steel Prop diterapkeun kana sistem vertikal ngarojong dina konstruksi pikeun ngarojong formwork, kayaning construction.Structure lantai:Steel Prop utamana diwangun ku plat handap,tube luar, tube jero, nut swivel , cotter pin, piring luhur jeung aksés ...


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Bahan atah:

    Q235 Baja.

    Aplikasi:

    Baja Prop diterapkeun kana sistem dukungan vertikal dina konstruksi pikeun ngadukung formwork, sapertos konstruksi lantai.

    Struktur:

    Steel Prop utamana diwangun ku plat handap, tube luar, tube jero, nut swivel, cotter pin, plat luhur jeung asesoris ti tilepan tripod, jack sirah, struktur basajan tur fléksibel.

    Spésifikasi Parancah

    Parancah ringlock

    Parancah Ringlock mangrupakeun tipe anyar Parancah, loba dipaké dina konstruksi sasak elevated, konstruksi torowongan, pabrik, munara cai elevated, pembangkit listrik, refineries minyak, bentang Parancah, rak gudang, hiasan interior, cacakan panggung, bleachers olahraga sarta proyék séjén.

    dg (1)? dg (2)

    Cuplock Parancah

    Sistem scaffold CUPLOCK mangrupikeun cara cacakan sareng ngabongkar.Anjeun tiasa ngawangun dina konfigurasi struktural naon waé anu anjeun pikahoyong.Bahan dina sistem ieu ngan ukur pipa tunggal, ku kituna gampang pisan pikeun ngangkut, mindahkeun sareng ngadegkeun.Merlukeun kirang spasi pikeun neundeun, euweuh barang leupas aya nu bakal misplaced, sistem ngonci dieu dirancang sapertos nu euweuh Chances kacilakaan.

    fgh (1)? fgh (2)

    Parancah Kwikstage

    vd fb

    tugas lampu prop-Spanyol prop

    Jangkungna Min

    Jangkungna Max

    Pipa Batin

    Tube Luar

    Tabung Thk

    0,6m

    1.1m

    40 mm

    48 mm

    1,4-2,5 mm

    0,8m

    1,4m

    40 mm

    48 mm

    1,4-2,5 mm

    1,6m

    2,9m

    40 mm

    48 mm

    1,4-2,5 mm

    1,8m

    3,2m

    40 mm

    48 mm

    1,4-2,5 mm

    2.0m

    3,6m

    40 mm

    48 mm

    1,4-2,5 mm

    2,2m

    4,0m

    40 mm

    48 mm

    1,4-2,5 mm

    tugas lampu prop-Italia prop

    Jangkungna Min

    Jangkungna Max

    Pipa Batin

    Tube Luar

    Tabung Thk

    1,6m

    2,9m

    48 mm

    56 mm

    1,4-2,5 mm

    1,8m

    3,2m

    48 mm

    56 mm

    1,4-2,5 mm

    2.0m

    3,5m

    48 mm

    56 mm

    1,4-2,5 mm

    2.0m

    3,6m

    48 mm

    56 mm

    1,4-2,5 mm

    2,2m

    4,0m

    48 mm

    56 mm

    1,4-2,5 mm

    Tugas beurat prop-Timur Tengah prop

    Jangkungna Min

    Jangkungna Max

    Pipa Batin

    Tube Luar

    Tabung Thk

    1,6m

    2,9m

    48 mm

    60 mm

    1.4-4.0mm

    1,8m

    3,2m

    48 mm

    60 mm

    1.4-4.0mm

    2.0m

    3,5m

    48 mm

    60 mm

    1.4-4.0mm

    2.0m

    3,6m

    48 mm

    60 mm

    1.4-4.0mm

    2,2m

    4,0m

    48 mm

    60 mm

    1.4-4.0mm

    3,0m

    5,0m

    48 mm

    60 mm

    1.4-4.0mm

    3,5m

    6,0m

    48 mm

    60 mm

    1.4-4.0mm

    Nyorong-tarik Prop

    Jangkungna Min

    Jangkungna Max

    Pipa Batin

    Tube Luar

    Tabung Thk

    1,6m

    2,9m

    48 mm

    60 mm

    1.4-4.0mm

    1,8m

    3,2m

    48 mm

    60 mm

    1.4-4.0mm

    2.0m

    3,5m

    48 mm

    60 mm

    1.4-4.0mm

    2.0m

    3,6m

    48 mm

    60 mm

    1.4-4.0mm

    2,2m

    4,0m

    48 mm

    60 mm

    1.4-4.0mm

    3,0m

    5,0m

    48 mm

    60 mm

    1.4-4.0mm

    3,5m

    6,0m

    48 mm

    60 mm

    1.4-4.0mm

    Tripod

    Bisa ngaropéa sasuai

    6,8 kg

    7,45 kg

    8,4 kg


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami