Bubuka

Wilujeng sumping di Tianjin Rainbow Steel.

Kami ngadamel produk baja atanapi struktur baja pikeun Struktur Baja Pemasangan Surya, Struktur Baja Transmisi & Distribusi (Menara & Kutub), Konstruksi, Industri, Parancah sareng Konstruksi Rumah Kaca.

Tianjin Laskar Pelangi Steel Group diadegkeun dina 2000, Tempatna di Kota Tianjin.Sanggeus sababaraha taun pangwangunan, Laskar Pelangi geus dimekarkeun jadi hiji perusahaan beusi jeung baja intergrated pipe baja galvanized, galvanized baja sudut bar, propil galvanized, struktur baja, sarta kami oge pangbadagna munara baja transmisi listrik jeung pabrik kutub di Cina.grup urang boga ngagiling galvanizing urang sorangan, Jadi sagala jobs bisa galvanized ti pabrik urang sorangan.

Panggihan rentang produk logam kami lega kaasup pipa baja, sudut beusi, balok beusi, produk baja perforated, struktur baja dilas, Tower Steel & Tiang, proyék seru, kaahlian industri éksténsif jeung tawaran jasa kualitas luhur.