Tiis Kabentuk Steel Bagéan

  • Galvanzied Retaining Wall H Post pikeun Sleeper

    Galvanzied Retaining Wall H Post pikeun Sleeper

    Galvanized H Steel Retaining Wall Posts Pedaran Retaining Wall Posts nyaéta baja tugas beurat sadia dina pinuh Hot dip Galvanized finish pikeun panangtayungan korosi.Sadaya tulisan tos dibor pikeun nampung kurung pager anu dirancang unik.Sistem Retaining Wall Post nyayogikeun "sadayana dina hiji solusi" anu nampung sambungan pager kayu atanapi logam anu masihan betah instalasi sareng ngahémat waktos sareng artos.rentang merenah tina panjangna sadia pikeun nyocogkeun béda ...
  • Hot Rolled U Channel dilas Joiner & H Joiner

    Hot Rolled U Channel dilas Joiner & H Joiner

    Galvanized H Steel Retaining Wall Posts Pedaran Produk: Retaining Wall Posts mangrupikeun baja tugas beurat anu sayogi dina finish Hot Dip Galvanized pikeun panyalindungan korosi.Sadaya tulisan tos dibor pikeun nampung kurung pager anu dirancang unik.Sistem Retaining Wall Post nyayogikeun "sadayana dina hiji solusi" anu nampung sambungan pager kayu atanapi logam anu masihan betah instalasi sareng ngahémat waktos sareng artos.rentang merenah tina panjangna sadia ...
  • Universal Beton Selapkeun Strut

    Universal Beton Selapkeun Strut

    Pedaran produk: Tianjin Laskar Pelangi Steel Grup diadegkeun dina 2000, ayana di Tianjin Kota.Kalayan ngembangkeun 20 taun katukang, Laskar Pelangi janten perusahaan beusi sareng baja terpadu tina pipa baja galvanized, bar sudut baja galvanized, profil galvanized, struktur baja ageung galvanized pikeun tim construction.Our gaduh téknologi manufaktur, pangalaman ngolah, kamampuan rékayasa sareng parabot canggih.Jalma-jalma urang cerdas sareng rajin.Produk kami...
  • Tiis Rolled Struktural Steel Lambaran tumpukan

    Tiis Rolled Struktural Steel Lambaran tumpukan

    Katerangan Produk: Tihang lembaran dianggo dina struktur penahan bumi dimana tingkat permukaan diferensial kedah diadegkeun.Lambaran tumpukan ngabentuk antarbeungeut nangtung.Tihang lambar baja dipaké pikeun tembok panahan samentara sareng permanén.Struktur kalebet ruangan bawah tanah, tempat parkir bawah tanah sareng abutment pikeun sasak kalebet sasak integral.Kaunggulan produk: 1.With kapasitas bearing kuat sarta struktur lampu, tembok kontinyu diwangun ku tumpukan lambar baja boga kakuatan tinggi ...
  • Omega Husus ngawangun Bagéan Steel

    Omega Husus ngawangun Bagéan Steel

    Pedaran produk: 1) Bahan: Q195, Q235, Q345, SS400, A36? atawa ST37-2 2) Perlakuan permukaan: Galvanized, Cat, Hideung channel bar hampang.3) packing: Dina kebat, sakumaha sarat husus customer 4) Aplikasi:? tutuwuhan industri modern, rumah kaca tatanén, pabrik peternakan, stockroom-gaya supermarket, showroom mobil, tempat olahraga, quay héd, struktur baja tutuwuhan kakuatan, fasilitas bandara, konstruksi industri, industri mobil, stasiun tanaga surya, manufaktur mesin, tihang baja, kapal ...
  • Tiis Kabentuk Bagéan Steel

    Tiis Kabentuk Bagéan Steel

    1.Products Perkenalan 1)Bahan:?Q195,Q235,Q345,SS400,A36?atanapi ST37-2 2)Perlakuan Surface:Galvanized,?Cat,?Hideung hampang channel bar.3) packing: Dina kebat, sakumaha sarat husus customer 4) Aplikasi:? tutuwuhan industri modern, rumah kaca tatanén, pabrik peternakan, stockroom-gaya supermarket, showroom mobil, tempat olahraga, quay héd, struktur baja tutuwuhan kakuatan, fasilitas bandara, konstruksi industri, industri mobil, pembangkit listrik tenaga surya, manufaktur mesin, pylons baja, ...
  • Sleeper Beton Panahan témbok Steel Joiner Posts

    Sleeper Beton Panahan témbok Steel Joiner Posts

    Galvanized H Steel Retaining Wall Posts Pedaran Retaining Wall Posts nyaéta baja tugas beurat sadia dina pinuh Hot dip Galvanized finish pikeun panangtayungan korosi.Sadaya tulisan tos dibor pikeun nampung kurung pager anu dirancang unik.Sistem Retaining Wall Post nyayogikeun "sadayana dina hiji solusi" anu nampung sambungan pager kayu atanapi logam anu masihan betah instalasi sareng ngahémat waktos sareng artos.rentang merenah tina panjangna sadia pikeun nyocogkeun béda ...
  • Tiis Ngawangun Channel Steel

    Tiis Ngawangun Channel Steel

    1.Products Perkenalan 1)Bahan:?Q195,Q235,Q345,SS400,A36?atanapi ST37-2 2)Perlakuan Surface:Galvanized,?Cat,?Hideung hampang channel bar.3) packing: Dina kebat, sakumaha sarat husus customer 4) Aplikasi:? tutuwuhan industri modern, rumah kaca tatanén, pabrik peternakan, stockroom-gaya supermarket, showroom mobil, tempat olahraga, quay héd, struktur baja tutuwuhan kakuatan, fasilitas bandara, konstruksi industri, industri mobil, pembangkit listrik tenaga surya, manufaktur mesin, pylons baja, ...
  • Las 100PFC 45 ° Corner Post HDG Panahan Wall Post

    Las 100PFC 45 ° Corner Post HDG Panahan Wall Post

    Galvanized H Steel Retaining Wall Posts Pedaran Retaining Wall Posts nyaéta baja tugas beurat sadia dina pinuh Hot dip Galvanized finish pikeun panangtayungan korosi.Sadaya tulisan tos dibor pikeun nampung kurung pager anu dirancang unik.Sistem Retaining Wall Post nyayogikeun "sadayana dina hiji solusi" anu nampung sambungan pager kayu atanapi logam anu masihan betah instalasi sareng ngahémat waktos sareng artos.rentang merenah tina panjangna sadia pikeun nyocogkeun béda ...
  • Karbon Steel Z ngawangun Channel Bagéan Purlin

    Karbon Steel Z ngawangun Channel Bagéan Purlin

    Tihang lembaran dianggo dina struktur penahan bumi dimana tingkat permukaan anu diferensial kedah ditetepkeun.Lambaran tumpukan ngabentuk antarbeungeut nangtung.Tihang lambar baja dipaké pikeun tembok panahan samentara sareng permanén.Struktur kalebet ruangan bawah tanah, tempat parkir bawah tanah sareng abutment pikeun sasak kalebet sasak integral.Kaunggulan produk: 1.With kapasitas bearing kuat sarta struktur lampu, tembok kontinyu diwangun ku tumpukan lambar baja boga kakuatan tinggi na rigidity.2. Saé w...
  • Baja fabrikasi Galvanized 100UC 14.8 Nahan témbok Post

    Baja fabrikasi Galvanized 100UC 14.8 Nahan témbok Post

    Galvanized H Steel Retaining Wall Posts Pedaran Retaining Wall Posts nyaéta baja tugas beurat sadia dina pinuh Hot dip Galvanized finish pikeun panangtayungan korosi.Sadaya tulisan tos dibor pikeun nampung kurung pager anu dirancang unik.Sistem Retaining Wall Post nyayogikeun "sadayana dina hiji solusi" anu nampung sambungan pager kayu atanapi logam anu masihan betah instalasi sareng ngahémat waktos sareng artos.rentang merenah tina panjangna sadia pikeun nyocogkeun béda ...
  • Galvanized Steel Australia Panahan Tembok H / C Post

    Galvanized Steel Australia Panahan Tembok H / C Post

    Galvanized H Steel Retaining Wall Posts Pedaran Retaining Wall Posts nyaéta baja tugas beurat sadia dina pinuh Hot dip Galvanized finish pikeun panangtayungan korosi.Sadaya tulisan tos dibor pikeun nampung kurung pager anu dirancang unik.Sistem Retaining Wall Post nyayogikeun "sadayana dina hiji solusi" anu nampung sambungan pager kayu atanapi logam anu masihan betah instalasi sareng ngahémat waktos sareng artos.rentang merenah tina panjangna sadia pikeun nyocogkeun béda ...
  • Baja Fabricated CZU

    Baja Fabricated CZU

    Produk Bubuka 1) Bahan: Q195, Q235, Q345, SS400, A36 atanapi ST37-2 2) Surface Treatment: Galvanized, cet, Hideung channel bar hampang.3) packing: Dina kebat, sakumaha sarat husus customer 4) Aplikasi: tutuwuhan industri modern, rumah kaca tatanén, pabrik peternakan, stockroom-gaya supermarket, showroom mobil, tempat olahraga, quay héd, struktur baja tutuwuhan kakuatan, fasilitas bandara, industri konstruksi ,?Industri mobil, pembangkit listrik tenaga surya, manufaktur mesin, tiang baja, sh...
  • Saluran Selapkeun Beton Strut

    Saluran Selapkeun Beton Strut

    Tianjin Laskar Pelangi Steel Grup diadegkeun dina 2000, lokasina di Tianjin Kota.Kalayan ngembangkeun 20 taun katukang, Laskar Pelangi janten perusahaan beusi sareng baja terpadu tina pipa baja galvanized, bar sudut baja galvanized, profil galvanized, struktur baja ageung galvanized pikeun tim construction.Our gaduh téknologi manufaktur, pangalaman ngolah, kamampuan rékayasa sareng parabot canggih.Jalma-jalma urang cerdas sareng rajin.produk urang ngawengku str baja badag ...
  • Saluran Selapkeun Beton Strut

    Saluran Selapkeun Beton Strut

    Sisipan Beton mangrupikeun solusi idéal pikeun jangkar anu gampang dipasang kana pondasi beton.Dijieun tina baja cold-rolled tur sadia dina Pra-Galvanized (PG), Hot-Dip Galvanized (HD), sarta rengse Stainless Steel (tipe 316 [ST6] atawa 304 [ST4]), inserts kami dirancang pikeun kinerja luhur jeung reliabilitas. dina unggal aplikasi sapanjang industri konstruksi sareng rékayasa sipil.inserts kami gampang dipasang tanpa lebu, noise, atawa sparks sahiji métode anchoring séjén.Gampang ngahapus ...
  • Selapkeun Beton Tugas Berat (P3200,P3300,P 3754,P 3270,P 3370)

    Selapkeun Beton Tugas Berat (P3200,P3300,P 3754,P 3270,P 3370)

    Beton Selapkeun Strut Saluran dipasang dina beton bertulang nyadiakeun slot kontinyu pikeun lokasi tepat kabel, conduit, pipa, rod gantungan atawa pigura.Pasang Concrete Insert Strut Channel di daérah anu diantisipasi pikeun ngahémat waktos sareng artos ku ngaleungitkeun kabutuhan bor sareng masang jangkar.Paké dina tembok, floors na ceilings.Sadaya sisipan dikirimkeun kumplit sareng dua Caps Jangkar sareng pangisi Ethafoam.Pangisi etafoam nolak lawang beton baseuh sareng gampang dicabut...
  • Inserts Beton kontinyu

    Inserts Beton kontinyu

    Sisipan Beton mangrupikeun solusi idéal pikeun jangkar anu gampang dipasang kana pondasi beton.Dijieun tina baja cold-rolled tur sadia dina Pra-Galvanized (PG), Hot-Dip Galvanized (HD), sarta rengse Stainless Steel (tipe 316 [ST6] atawa 304 [ST4]), inserts kami dirancang pikeun kinerja luhur jeung reliabilitas. dina unggal aplikasi sapanjang industri konstruksi sareng rékayasa sipil.inserts kami gampang dipasang tanpa lebu, noise, atawa sparks sahiji métode anchoring séjén.Gampang ngahapus ...
  • kabentuk C-bagian Steel

    kabentuk C-bagian Steel

    1.Products Perkenalan 1)Bahan:?Q195,Q235,Q345,SS400,A36?atanapi ST37-2 2)Perlakuan Surface:Galvanized,?Cat,?Hideung hampang channel bar.3) packing: Dina kebat, sakumaha sarat husus customer 4) Aplikasi:? tutuwuhan industri modern, rumah kaca tatanén, pabrik peternakan, stockroom-gaya supermarket, showroom mobil, tempat olahraga, quay héd, struktur baja tutuwuhan kakuatan, fasilitas bandara, konstruksi industri, industri mobil, pembangkit listrik tenaga surya, manufaktur mesin, pylons baja, ...
  • Baja Lambaran Tihang

    Baja Lambaran Tihang

    Tihang lembaran dianggo dina struktur penahan bumi dimana tingkat permukaan anu diferensial kedah ditetepkeun.Lambaran tumpukan ngabentuk antarbeungeut nangtung.Tihang lambar baja dipaké pikeun tembok panahan samentara sareng permanén.Struktur kalebet ruangan bawah tanah, tempat parkir bawah tanah sareng abutment pikeun sasak kalebet sasak integral.Kaunggulan produk: 1.With kapasitas bearing kuat sarta struktur lampu, tembok kontinyu diwangun ku tumpukan lambar baja boga kakuatan tinggi na rigidity.2. Saé w...
  • Omega Steel Bagéan

    Omega Steel Bagéan

    1) Bahan:? Q195, Q235, Q345, SS400, A36? atawa ST37-2 2) Surface Treatment: Galvanized,? Cat,? Hideung channel hampang bar.3) packing: Dina kebat, sakumaha sarat husus customer 4) Aplikasi:? tutuwuhan industri modern, rumah kaca tatanén, pabrik peternakan, stockroom-gaya supermarket, showroom mobil, tempat olahraga, quay héd, struktur baja tutuwuhan kakuatan, fasilitas bandara, konstruksi industri,? industri mobil, stasiun tanaga surya, manufaktur mesin, pylons baja, sasak kapal, militér ...