Pipa Conduit Listrik

  • Pipa Conduit Listrik BS4568-1970 Conduit

    Pipa Conduit Listrik BS4568-1970 Conduit

    Pedaran produk: BS4568-1970 Conduit Standar:BS4568-1970 Bahan: Steel Téhnik: Tiis digulung rengse: Hot-dip Galvanized, Pra-galvanized Kelas / Bahan: 10 #, 20 #, 45 #, Q195, Q235, Q345, 16Mn ST 37.4, jsb Alloy atanapi henteu: Non-alloy sékundér atanapi henteu: Non-sekundér Kapasitas produksi: 3500 ton / minggu Bentuk bagian: Babak diaméterna Luar: 20-32mm Ketebalan témbok: 0.5-20mm Panjang: 3.05 atanapi 3.75m Téknik kasabaran : OD +/- 0.5mm, WT +/- 0.03mm, L +/- 5mm Perlakuan permukaan: Galvanized, dicét, oi ...
  • Pipa Conduit Listrik BS31-1940 Conduit

    Pipa Conduit Listrik BS31-1940 Conduit

    Pedaran produk: BS31-1940 Conduit BS31 Listrik Metallic Tubing (EMT) nyaeta Polos (Kelas A) jeung Screwes (Kelas B), sirkular cross-bagian.Éta salawasna dianggo pikeun ngajagi kabel sareng kabel.Bahan: Galvanized steel-kelas 3 / Hot-dipped Galvanized-kelas 4 Ukuran: 3/4-1-1/4″ 20mm 25mm Galvanized BS4568 Conduit Pipe / Steel Electrical Conduit GI Tube Pikeun pre-gal emt conduit, dijieunna tina tinggi pre - lambaran baja galvanized.Pikeun hot dip galvanized emt conduit, dijieunna tina pipa hideung kualitas luhur ...
  • EMT Eléktro Metallic Tubing

    EMT Eléktro Metallic Tubing

    Listrik Metallic Tubing Electrical metallic Tubing (EMT), ogé biasa disebut thin-wall, nyaéta raceway baja didaptarkeun tina bagian cross sirkular, nu unthreaded, sarta nominally 10′ panjang.20 'panjangna oge sadia.EMT sayogi dina ukuran dagang 1/2 "ngaliwatan 4".Luar digalvani pikeun panangtayungan korosi sareng jerona ngagaduhan palapis organik tahan korosi anu disatujuan.EMT dipasang ku ngagunakeun set-screw atanapi komprési-tipe couplings sarta konektor.Diijinkeun gaduh ...
  • Pipa Conduit Metal kaku

    Pipa Conduit Metal kaku

    Conduit Metal kaku Conduit logam kaku, atawa RMC, nyaéta beurat-tugas galvanized pipah baja anu dipasang ku fittings threaded.Biasana dianggo di luar pikeun nyayogikeun panyalindungan tina karusakan sareng ogé tiasa nyayogikeun struktural pikeun kabel listrik, panél, sareng alat-alat sanés.RMC dijual dina panjangna 10- sareng 20-suku sareng gaduh benang dina dua tungtung.Bahan: Baja Selesai: Hot-dip Galvanized, Pra-galvanized Tungtung pipa: Hiji sisi threaded kalawan gandeng, hiji sisi jeung cap plastik Minimum q ...
  • Universal Beton Selapkeun Strut

    Universal Beton Selapkeun Strut

    Pedaran produk: Tianjin Laskar Pelangi Steel Grup diadegkeun dina 2000, ayana di Tianjin Kota.Kalayan ngembangkeun 20 taun katukang, Laskar Pelangi janten perusahaan beusi sareng baja terpadu tina pipa baja galvanized, bar sudut baja galvanized, profil galvanized, struktur baja ageung galvanized pikeun tim construction.Our gaduh téknologi manufaktur, pangalaman ngolah, kamampuan rékayasa sareng parabot canggih.Jalma-jalma urang cerdas sareng rajin.Produk kami...
  • Saluran Selapkeun Beton Strut

    Saluran Selapkeun Beton Strut

    Tianjin Rainbow Steel Group diadegkeun dina 2000, ayana di Kota Tianjin.Kalayan ngembangkeun 20 taun katukang, Laskar Pelangi janten perusahaan beusi sareng baja terpadu tina pipa baja galvanized, bar sudut baja galvanized, profil galvanized, struktur baja ageung galvanized pikeun tim construction.Our gaduh téknologi manufaktur, pangalaman ngolah, kamampuan rékayasa sareng parabot canggih.Jalma-jalma urang cerdas sareng rajin.produk urang ngawengku str baja badag ...
  • Saluran Selapkeun Beton Strut

    Saluran Selapkeun Beton Strut

    Sisipan Beton mangrupikeun solusi idéal pikeun jangkar anu gampang dipasang kana pondasi beton.Dijieunna tina baja cold-rolled sareng sayogi dina Pra-Galvanized (PG), Hot-Dip Galvanized (HD), sareng finishing Stainless Steel (tipe 316 [ST6] atanapi 304 [ST4]), sisipan kami dirancang pikeun kinerja anu luhur sareng reliabilitas. dina unggal aplikasi sapanjang industri konstruksi sareng rékayasa sipil.inserts kami gampang dipasang tanpa lebu, noise, atawa sparks sahiji métode anchoring séjén.Gampang ngahapus ...
  • Steel Conduit Pipa BS4568-1970 Conduit

    Steel Conduit Pipa BS4568-1970 Conduit

    BS4568-1970 Conduit Standar: BS4568-1970 Bahan: Steel Téhnik: Tiis digulung rengse: Hot-dip Galvanized, Pra-galvanized Kelas / Bahan: 10 #, 20 #, 45 #, Q195, Q235, Q345, 16Mn4, ST 345. jsb Alloy atanapi henteu: Non-alloy sekundér atanapi henteu: Non-sekundér Kapasitas produksi: 3500 ton / minggu Bentuk bagian: Babak diaméterna Luar: 20-32mm Ketebalan témbok: 0.5-20mm Panjang: 3.05 atanapi 3.75m kasabaran Téhnik: OD + / -0.5mm, WT +/- 0.03mm, L +/- 5mm perlakuan Surface: Galvanized, dicét, oiled, dicitak atawa bubuk ...
  • Steel Conduit Pipe BS31-1940 Conduit

    Steel Conduit Pipe BS31-1940 Conduit

    BS31-1940 Conduit BS31 Listrik? Metallic? Tubing (EMT)? Nyaéta? Polos (Kelas A)? jeung? Screwes (Kelas B), sirkular cross-section.Éta salawasna dianggo pikeun ngajagi kabel sareng kabel.Bahan: baja Galvanis kelas 3 / Hot-dipped Galvanized-kelas 4 Ukuran: 3/4-1-1/4"
  • Steel Conduit Pipe Eléktro EMT

    Steel Conduit Pipe Eléktro EMT

    Listrik Metallic Tubing Electrical metallic Tubing (EMT), ogé biasa disebut thin-wall, nyaéta raceway baja didaptarkeun tina bagian cross sirkular, nu unthreaded, sarta nominally 10′ panjang.20 'panjangna oge sadia.EMT sayogi dina ukuran dagang 1/2 "ngaliwatan 4".Luar digalvani pikeun panangtayungan korosi sareng jerona ngagaduhan palapis organik tahan korosi anu disatujuan.EMT dipasang ku ngagunakeun set-screw atanapi komprési-tipe couplings sarta konektor.Diijinkeun gaduh ...
  • Listrik Gi Conduit Pipa RMC

    Listrik Gi Conduit Pipa RMC

    Conduit Metal kaku Conduit logam kaku, atawa RMC, nyaéta beurat-tugas galvanized pipah baja anu dipasang ku fittings threaded.Biasana dianggo di luar pikeun nyayogikeun panyalindungan tina karusakan sareng ogé tiasa nyayogikeun struktural pikeun kabel listrik, panél, sareng alat-alat sanés.RMC dijual dina panjangna 10- sareng 20-suku sareng gaduh benang dina dua tungtung.Bahan: Baja Selesai: Hot-dip Galvanized, Pra-galvanized Tungtung pipa: Hiji sisi threaded kalawan gandeng, hiji sisi jeung cap plastik Minimum q ...
  • Steel listrik conduit pipe IMC

    Steel listrik conduit pipe IMC

    Intermediate Metal Conduit IMC dikembangkeun dina taun 1970-an salaku alternatif témbok ipis pikeun saluran logam kaku (RMC) anu beuratna kirang langkung sapertilu.Kapal IMC nganggo gandeng anu disadap langsung atanapi integral.Ieu ciri hiji OD galvanized sarta palapis ID tahan korosi.kasabaran lumaku: Tembok Kandel: +0,015
  • Conduit Pipa Listrik EMT

    Conduit Pipa Listrik EMT

    Listrik Metallic Tubing Electrical metallic Tubing (EMT), ogé biasa disebut thin-wall, nyaéta raceway baja didaptarkeun tina bagian cross sirkular, nu unthreaded, sarta nominally 10′ panjang.20 'panjangna oge sadia.EMT sayogi dina ukuran dagang 1/2 "ngaliwatan 4".Luar digalvani pikeun panangtayungan korosi sareng jerona ngagaduhan palapis organik tahan korosi anu disatujuan.EMT dipasang ku ngagunakeun set-screw atanapi komprési-tipe couplings sarta konektor.Diijinkeun gaduh ...
  • Pipa Conduit Listrik IMC

    Pipa Conduit Listrik IMC

    Intermediate Metal Conduit IMC dikembangkeun dina taun 1970-an salaku alternatif témbok ipis pikeun saluran logam kaku (RMC) anu beuratna kirang langkung sapertilu.Kapal IMC nganggo gandeng anu disadap langsung atanapi integral.Ieu ciri hiji OD galvanized sarta palapis ID tahan korosi.kasabaran lumaku: Tembok Kandel: +0,015