. Cina Steel Fabricated CZU Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Baja Fabricated CZU

Katerangan pondok:

Produk Introduction1) Bahan: Q195, Q235, Q345, SS400, A36 atanapi ST37-22) Surface Treatment: Galvanized, cet, Hideung channel hampang bar.3) Packing: Dina kebat, sakumaha customer specifications4) Aplikasi: tutuwuhan industri modern, tatanén rumah kaca, pabrik peternakan, stockroom-gaya sup...


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Produk bubuka

    1) Bahan: Q195, Q235, Q345, SS400, A36 atanapi ST37-2

    2) Surface Treatment: Galvanized, cet, Hideung channel bar hampang.

    3) packing: Dina kebat, sakumaha sarat husus customer

    4) Aplikasi: pabrik industri modern, rumah kaca tatanén, pabrik peternakan, stockroom-gaya supermarket, showroom mobil, tempat olahraga, quay héd, PLTN struktur baja, fasilitas bandara, industri konstruksi, industri mobil, stasiun tanaga surya, manufaktur mesin. , pylons baja, sasak kapal, industri aft militér, konstruksi jalan raya, mesin wadahna parabot kamar, wadah produk mineral, jsb.

    Naon prosés produksi saluran baja digulung tiis CZU?

    Prosés produksi pabrik strip tiis-digulung utamana ngadalikeun persiapan billet, pickling, rolling tiis, annealing jeung pagawean.

    Persiapan kosong merlukeun komposisi kimiawi, rubak jeung ketebalan skala (tilu-titik béda jeung bédana garis sarua), sarta ngalipet arit kudu minuhan sarat, sarta beungeut kudu lemes jeung bébas tina retakan, tilep, delamination, pori, non- inklusi logam, jsb.

    Strip baja kudu dilempengkeun jeung butt dilas saméméh pickling pikeun pickling saterusna.Tujuan utama pickling nyaéta pikeun ngaleungitkeun skala oksida beusi.Salila prosés pickling, konsentrasi sareng suhu larutan asam sareng eusi uyah ferrous dina larutan asam kedah dikontrol.

    Pikeun ngadalikeun ketebalan sareng bentuk piring, pangurangan, laju, tegangan sareng bentuk gulungan kedah disaluyukeun.Ketebalan utamana dikawasa ku AGC, sarta bentuk piring utamana dikawasa ku nyaluyukeun profil roll (roll makuta jeung metoda santunan makuta), kayaning HC, CVC, jsb.

    Annealing dibagi kana annealing puseur jeung annealing rengse.Puseur annealing nyaéta pikeun ngaleungitkeun hardening gawé, sarta annealing produk pikeun ménta struktur jeung fungsi diperlukeun.Tungku anil kalebet tungku anil berturut-turut sareng tungku anil tipe bel.Prosés annealing tina tungku annealing bel-tipe kedah ngadalikeun proporsi gas pelindung dina tungku, waktu pemanasan, sarta waktu cooling;prosés annealing tina tungku annealing saterusna kudu ngadalikeun suhu, speed, waktu jeung atmosfir nurutkeun kurva annealing.Ngadalikeun tegangan strip dina tungku pikeun mastikeun bentuk piring, sarta ngadalikeun tungku roll makuta pikeun nyingkahan simpangan strip.

    Finishing ngawengku flattening, motong, oiling jeung bungkusan.Flatness tiasa ningkatkeun bentuk piring, ngabersihan permukaan sareng kéngingkeun fungsi anu diperyogikeun.Prosés flattening kedah ngadalikeun elongation of strip, sarta shearing utamana kudu ngadalikeun skala na kualitas permukaan, minyak kudu seragam, sarta bungkusan kudu minuhan sarat dieusian, nu kondusif pikeun neundeun, transportasi jeung pangiriman.

    Saluran C

    Harti:

    Saluran C diolah sacara otomatis ku mesin makeup C-baja, anu, dumasar kana ukuran baja C anu dipasihkeun, tiasa otomatis ngalengkepan prosés ngabentuk baja C-.

    Aplikasi utama:

    C-baja loba dipaké pikeun purline na témbok beam konstruksi baja struktural, sarta lumaku pikeun ngagabungkeun kana hateup truss na bracket.Salaku tambahan, éta ogé dianggo salaku kolom, sasak sareng panangan dina mesin industri lampu.

    Tipe

    Spésifikasi.

    Kandelna

    Bahan

    Perlakuan permukaan

    Ngabodor

    Panjangna

    1

    C41*21

    1,5 / 2,0 mm

    Q235B / Q345B

    Hot dip galvanized 65-80um

    9*30/11*30/13.5*30

    Salaku customer

    Produksi Rincian produk Kauntungannana Bungkusan & Pangiriman


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami