Kutub baja keur Traffic Sign & lampu

  • Hot Dip Galvanized High Lamp-pos

    Hot Dip Galvanized High Lamp-pos

    DESKRIPSI PRODUK Ngaran produk tiang lampu jalan surya galvanis / tiang lampu jalan Bahan Q235,Q345,beusi, Warna Baja Jangkungna Disesuaikeun 3-35 m Kandel 1.8mm-14mm Perawatan permukaan Hot-Dip Galvanized sareng nyemprot éléktrostatik Bentuk Conical,octagonal,Customized Arm type Disesuaikeun, panangan tunggal, panangan ganda, panangan tripel Pelat dasar dipasang baut jangkar, kacang, sekrup Lapisan bubuk nyemprot éléktrostatik Résistansi Angin Disesuaikeun, dumasar kana lingkungan palanggan ...