Pipa Baja SSAW

  • Spiral Submerged Arc Welding Pipe (SSAW)

    Spiral Submerged Arc Welding Pipe (SSAW)

    pipa baja dilas kalawan palapis dip panas atawa listrik-galvanized? palapis dina beungeut pipa baja galvanized.Galvanizing tiasa?ningkatkeun résistansi korosi pipa baja sareng manjangkeun umur jasana.Pipa Galvanized loba dipaké, teu ngan salaku pipelines pikeun cai, gas, minyak jeung cairan-tekanan low umum lianna, tapi ogé salaku pipa sumur minyak jeung pipelines minyak dina minyak bumi?industri, utamana dina widang minyak lepas pantai, pamanas minyak, coolers kondensasi, tabung pikeun distilasi batubara ...
  • SSAW Babak Spiral Dilas Karbon Steel Pipa Gas Alam Jeung Pipa Minyak

    SSAW Babak Spiral Dilas Karbon Steel Pipa Gas Alam Jeung Pipa Minyak

    Pedaran produk: Spiral dilas pipe dijieun tina coil baja.Coil ieu unwound lajeng dilas bari eta keur robah jadi bentuk pipa.Ngarobah sudut spiral jeung ketebalan tina coil nyaeta sakabeh nu diperlukeun pikeun ngarobah tina hiji ukuran pipe ka nu sejen.Dua sisi las busur submerged ganda nembus ketebalan pinuh ku baja pikeun mastikeun kakuatan pipa rengse.tés skala pinuh geus ditémbongkeun yén kualitas luhur spiral dilas pipe nyaeta sakumaha str ...
  • Karbon Steel Pipa Seamless Ukuran badag Bagian kerung

    Karbon Steel Pipa Seamless Ukuran badag Bagian kerung

    Bisnis urang nempatkeun tekenan kana administrasi, bubuka staf berbakat, ditambah pangwangunan wangunan tim, nyobian teuas pikeun naekeun standar na liability eling konsumén tanaga.Perusahaan kami suksés ngahontal Sertifikasi IS9001 sareng Sertifikasi CE Éropa tina Grosir OEM Cina Pabrik Dijual Dagang 1/4 Inch ERW Round Carbon Steel Pipe, Urang sering konsér dina nyiptakeun solusi kreatif anyar pikeun nyumponan paménta ti para nasabah di mana waé di ...