EMT

  • EMT Eléktro Metallic Tubing

    EMT Eléktro Metallic Tubing

    Listrik Metallic Tubing Electrical metallic Tubing (EMT), ogé biasa disebut thin-wall, nyaéta raceway baja didaptarkeun tina bagian cross sirkular, nu unthreaded, sarta nominally 10′ panjang.20 'panjangna oge sadia.EMT sayogi dina ukuran dagang 1/2 "ngaliwatan 4".Luar digalvani pikeun panangtayungan korosi sareng jerona ngagaduhan palapis organik tahan korosi anu disatujuan.EMT dipasang ku ngagunakeun set-screw atanapi komprési-tipe couplings sarta konektor.Diijinkeun gaduh ...
  • Steel Conduit Pipe Eléktro EMT

    Steel Conduit Pipe Eléktro EMT

    Listrik Metallic Tubing Electrical metallic Tubing (EMT), ogé biasa disebut thin-wall, nyaéta raceway baja didaptarkeun tina bagian cross sirkular, nu unthreaded, sarta nominally 10′ panjang.20 'panjangna oge sadia.EMT sayogi dina ukuran dagang 1/2 "ngaliwatan 4".Luar digalvani pikeun panangtayungan korosi sareng jerona ngagaduhan palapis organik tahan korosi anu disatujuan.EMT dipasang ku ngagunakeun set-screw atanapi komprési-tipe couplings sarta konektor.Diijinkeun gaduh ...
  • Conduit Pipa Listrik EMT

    Conduit Pipa Listrik EMT

    Listrik Metallic Tubing Electrical metallic Tubing (EMT), ogé biasa disebut thin-wall, nyaéta raceway baja didaptarkeun tina bagian cross sirkular, nu unthreaded, sarta nominally 10′ panjang.20 'panjangna oge sadia.EMT sayogi dina ukuran dagang 1/2 "ngaliwatan 4".Luar digalvani pikeun panangtayungan korosi sareng jerona ngagaduhan palapis organik tahan korosi anu disatujuan.EMT dipasang ku ngagunakeun set-screw atanapi komprési-tipe couplings sarta konektor.Diijinkeun gaduh ...