. Cina Australia Standar Ladang pager Steel Y Post Star Pickets Pabrik jeung Pabrik |Pelangi

Australia Standar Ladang pager Steel Y Post Star Pickets

Katerangan pondok:

Tihang pager


  • Harga FOB:AS $ 500-800 / Ton
  • Jumlah Pesanan Min.:20 Ton
  • Kamampuhan suplai:20000 Ton per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    T tulisan dina bagian cross ngabentuk béntang nunjuk tilu.Liang anu tos dibor sapanjang panjang pos pikeun ngidinan kawat napel piket pikeun ngaropéa ka Metal pager.Tulisan T loba dipaké dina masang pager samentara jeung produk Anggar widang kayaning pager sapi, pager netting domba jeung pager kaamanan.

    Pos Anggar -1
    Urang nyadiakeun dua perlakuan tahan korosi utama: Galvanized steel sarta Bubuk coated steel T Pager Post

    T rinci

    T pos pager baja ciri na tilu-nunjuk béntang ngawangun cross bagian.Tungtung anu tapered ngagampangkeun dipasang sareng sirah polos direkayasa pikeun ngagampangkeun hammering pos kana taneuh.Kusabab kualitas sareng stabilitasna, éta populer di kalolobaan urang Australia, Selandia Anyar.

    Kauntungannana Australia T pager pos

    jenis ieu pager pos enjoys laju ningkat tina 30% dina sipat mékanis jeung propery fisik dibandingkeun jeung tulisan baja umum kalawan ukuran bagian sarua;
    Boga penampilan anu saé.Gampang dianggo, kalayan béaya rendah;
    hirup jasa panjang.

    Pager pos-3

    Anggar Pos-2

     

    Bungkusan Sadayana

     Aplikasi produk:

    Pikeun pelindung kawat bolong Anggar tina jalan raya express jeung karéta express;
    Pikeun pager sawah/tegalan peternakan sapi, peternakan kuda, peternakan embe;
    Pikeun kaamanan kehutanan sareng perlindungan sumber kehutanan;
    Pikeun isolasi jeung ngajaga peternakan jeung sumber cai;
    Tihang pagar pikeun kebon, jalan jeung imah.
    Kontrol lalu lintas pejalan kaki sareng kendaraan di sekitar bahaya samentawis.
    Anggo dina situs konstruksi, tempat parkir atanapi gudang
    Sturdy dicét baja pikeun pamakéan di-taneuh.Taneuh jangkar plat pikeun stabilitas.
    Tab logam nahan pager dina tempatna.
    Anggo sareng Pager Kasalametan Standar sareng Tugas Berat.

    Aplikasi


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami